blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα: Το συναίσθημα κυριαρχεί!

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα: Το συναίσθημα κυριαρχεί!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Αρετή

Μια ημέρα με έντονα συναισθηματικό χρώμα είναι αυτή που έχουμε μπροστά μας, μια και η Αφροδίτη σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, βγάζοντας στην επιφάνεια εκείνες τις ιδιαίτερες ευαισθησίες που κρύβει ο καθένας από μας μέσα του, προκειμένου να τις επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας και πολύ περισσότερο με τα πρόσωπα που αγγίζουν την καρδιά μας…
 
Είναι πιο έντονη η διάθεση για ονειροπόληση την σημερινή ημέρα. Υπάρχει μια τάση να ξεφύγουμε από την καταπιεστική καθημερινότητα και να ασχοληθούμε μόνο με ό,τι μας αγγίζει πραγματικά… Οι επιθυμίες φαίνεται να λειτουργούν πιο πιεστικά και είναι αυτές που ενδεχομένως δημιουργούν και κάποιες υπερβολές, ιδιαίτερα σε θέματα συμπεριφορών και σε ό,τι αφορά στο συναίσθημά μας, που μπορεί να βγει με πιο έντονο τρόπο προς τα έξω.
 
Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική ζωή, υπάρχει η τάση συνύπαρξης και τρυφεράδας, που μας δίνει τη δυνατότητα να απλώσουμε το χέρι μας στον σύντροφό μας. Παράλληλα, κι εκείνος ανταποκρίνεται πολύ πιο εύκολα τώρα, μια και πιθανότατα βρίσκεται και αυτός σε αντίστοιχη κατάσταση.
 
Εκεί που χρειάζεται να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί, είναι σε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά θέματα. Είναι εύκολο να εστιάσουμε περισσότερο σε συναισθήματα και να χάσουμε το μέτρο, ξοδεύοντας πολύ πιο εύκολα χρήματα, χωρίς να τα υπολογίσουμε, κι αυτό ενδεχομένως να μας βάλει πολλές φορές εκτός προϋπολογισμού. Επίσης, τις ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια ταξίδια ή, έστω, να μπούμε στη διαδικασία οργάνωσής τους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς του πρώτου δεκαήμερου είναι αυτοί που εισπράττουν άμεσα την εύνοια της όψης, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην προσωπική τους ζωή και στις σχέσεις τους, τόσο τις φιλικές όσο και τις ερωτικές! Έρχονται πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπούν, ανανεώνοντας τη σχέση τους, ενώ παράλληλα, δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα δεδομένα και νέες γνωριμίες, με ιδιαίτερα συναισθηματικό χαρακτήρα.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms ή καλέστε στο 14788. Επίσης, μιλήστε με την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω paypal, με έκπτωση έως και 40%.
 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Ιουνίου 2014.
Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούνιο του 2014.
Ο Ιούνιος του 2014 μέρα με τη μέρα, με αναλυτικές προβλέψεις, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Αστρολογικό Ταρώ: Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου για όλα τα ζώδια.

Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Βίβιαν
Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Δικαία
Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Σμαρώ
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-06-2014 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι