blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα. Η Αφροδίτη σε νέες περιπέτειες! Σ’ αγαπάω αλλά… με τους δικούς μου όρους!

 
Τα άστρα σήμερα. Η Αφροδίτη σε νέες περιπέτειες! Σ’ αγαπάω αλλά… με τους δικούς μου όρους!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 και οι όψεις της Αφροδίτης

Την συναισθηματική μας ζωή έρχεται να ξεσηκώσει με τα καμώματα της η… Αφροδίτη, η οποία θα εγείρει πάθη και ανατροπές, που θα ταράξουν το κλίμα της καθημερινότητας και θα δημιουργήσουν αναταράξεις μεγάλης ισχύος!

Η Αφροδίτη σε παραλληλία με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ουρανό

Το παιχνίδι της με τον Πλούτωνα σε παραλληλία αλλά και το τρίγωνό της με τον Ουρανό, δεν θα αφήσουν και πολλά περιθώρια επιλογών, μια και θα πυροδοτήσουν καταστάσεις, που θα εκδηλωθούν πολλές φορές μέσα από ακραία συναισθήματα, τα οποία θα λειτουργήσουν ανεξέλεγκτα προς πάσα κατεύθυνση, αλλά ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών! Οτιδήποτε μπορεί το προηγούμενο διάστημα να μας προβλημάτισε ή να μας πίεσε με κάποιο τρόπο και που δεν το εκτονώσαμε την ώρα που έπρεπε, βγαίνει μπροστά μας (συχνά με μια ασήμαντη αφορμή) και δημιουργεί μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων, που θ’ αφήσουν άφωνους όσους παρακολουθούν το έργο, ακόμα κι εμάς του ίδιους, που μπορεί να εκπλαγούμε από τον τρόπο που αντιδράμε σε μια φαινομενικά απλή πρόκληση ή παρατήρηση…
 
Το δυνατό χαρτί της ημέρας βεβαίως, εστιάζει στον τομέα των ερωτικών ιδιαίτερα, που κι εδώ προβλέπονται… ακραία καιρικά φαινόμενα, ικανά να ανατρέψουν πρόσωπα και καταστάσεις, που μέχρι τώρα θεωρούνταν δεδομένες! Κι επειδή, ειδικά στον Έρωτα, δεδομένα δεν υπάρχουν και κάθε σχέση αντιμετωπίζει καθημερινά τον εαυτό της, τώρα ξυπνούν εκείνα τα ακραία συναισθήματα του πάθους και της διεκδίκησης, ικανά να κάνουν άνω κάτω το περιβάλλον, στο οποίο κινούμαστε με τον ταίρι μας! Η φράση: ‘‘Ξέρεις τι έχω κάνει εγώ για σένα;’’ θα ακουστεί από πολλά στόματα, που νοιώθουν την ανάγκη να βγάλουν αυτό που έχουν καταπιέσει βαθιά μέσα τους και να απαιτήσουν αυτό που έχουν ανάγκη από τον άλλον.
 
Μια άλλη εκδοχή των όψεων μιλά για εκείνους του ξαφνικούς, παθιασμένους, αλλά και ολέθριους έρωτες, που εισβάλουν στις ζωές κατακτώντας τες άγρια, απόλυτα, ολοκληρωτικά, εκείνες που όταν μας κατακτήσουν, παύουμε να έχουμε δική μας ταυτότητα και υπάρχουμε μέσα από την ταυτότητα της σχέσης και του άλλου…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις της Αφροδίτης

Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί και Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, είστε από αυτούς που είναι πολύ πιθανό να ζήσουν την μεταμορφωτική εμπειρία των όψεων. Μέσα από έντονες και ξαφνικές καταστάσεις, μπορεί να ανακαλύψετε κάτι, που για καιρό είχατε ξεχασμένο, χωρίς να λείψουν ωστόσο και οι ανατροπές, για τις οποίες πρέπει να προσέχετε!
 
Αιγόκεροι και Καρκίνοι περνάτε πιο δύσκολα και καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι λέτε ή κάνετε, μια και πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν σκηνικά, που θα σας οδηγήσουν στα άκρα!!!
 
Να είστε όλοι καλά!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-12-2012 00:00:00