blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με ανάδρομο Ποσειδώνα και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Είναι νέος ή παλιός ο Έρωτας, που θα κάνει την καρδιά μου να χτυπήσει και πάλι;

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με ανάδρομο Ποσειδώνα και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Είναι νέος ή παλιός ο Έρωτας, που θα κάνει την καρδιά μου να χτυπήσει και πάλι;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την εβδομάδα 9 ως 15 Ιουνίου 2014 με την Αφροδίτη και τις όψεις της

Τα άστρα την εβδομάδα 9 ως 15 Ιουνίου 2014 απο την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Ένα παιχνίδι συναισθημάτων έχει η εβδομάδα που θα διανύσουμε. Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, που κάποιους θα τους απογειώσει και κάποιους άλλους θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις επιλογές τους, ίσως και με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο.
 
Σε πρωταγωνιστικό ρόλο η Αφροδίτη! Οι όψεις της δίνουν το στίγμα αυτής της εβδομάδας, αλλά και ολόκληρης της περιόδου που θα ακολουθήσει. Από τη μια η Πανσέληνος του μήνα, που στιγματίζεται από την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο, και από την άλλη το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, συντελούν στη δημιουργία ενός πλανητικού κοκτέιλ, που θα παίξει δυνατά με το νευρικό μας σύστημα.

Ανάδρομος Ποσειδώνας

Η εβδομάδα κάνει την έναρξή της με δύο σημαντικά πλανητικά γεγονότα. Το πρώτο σχετίζεται με τον Ποσειδώνα, ο οποίος περνάει σε στάση την σημερινή ημέρα, για να μπει σε αναδρομή πορεία στο α’ δεκαήμερο των Ιχθύων. Έτσι, ανοίγει έναν κύκλο με περίεργες προεκτάσεις, μια και όλο το διάστημα που θα ακολουθήσει, είναι πιθανό να υπάρξει ένα έντονο παρασκήνιο που θα διαμορφώσει τις εξελίξεις, όμως είναι πολύ πιθανό να μην είμαστε σε θέση να το αντιληφθούμε! Πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους εκ νέου, συχνά δίνοντας υποσχέσεις ή τάζοντας πράγματα, τα οποία καλό είναι να μην τα λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας. Ιδιαίτερα αν έχουμε απογοητευτεί από τα πρόσωπα αυτά στο παρελθόν, είναι πολύ πιθανό να… ξαναδούμε το έργο από την αρχή! Και είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε το πού τελειώνει η αλήθεια και πού αρχίζει το ψέμα, γι’ αυτό ας φροντίσουμε η σύνεση και η επιφυλακτικότητα να είναι οι κύριοι οδηγοί μας, απέναντι στο εντυπωσιασμό και τις υποσχέσεις!
 
Μεγάλη προσοχή και σε ό,τι αφορά σε οικονομικά ζητήματα, γιατί εδώ ίσως ακόμα περισσότερο να υπάρξουν εξαπατήσεις και ίσως κάποιοι να μετανιώσουν πολύ για τις κινήσεις τους!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Για σήμερα, άλλη μια όψη έρχεται να προστεθεί στο πλανητικό μενού της ημέρας, και είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα! Σε θέλω δικό μου και μόνο δικό μου! θα πει εδώ η Αφροδίτη και θα διεκδικήσει σθεναρά το αντικείμενο του πόθου της, μέσα από όλα εκείνα τα ακραία και παθιασμένα συναισθήματα που εγείρει η όψη!
 
Και βεβαίως, δημιουργεί και εδώ ένα ερωτικό κοκτέιλ συναισθημάτων, από αυτά που είναι δύσκολο να τα νοιώθεις και μάλλον αδύνατο να διαχειριστείς, μια και έχουν να κάνουν με κυτταρικές μνήμες και εμπειρίες, αλλά και ό,τι μπορεί ο καθένας από εμάς να έχει συνδεμένο με τον έρωτα στις καταγραφές του… Βλέπετε, ο έρωτας ποτέ δεν ήταν απλή υπόθεση και ποτέ δεν έρχεται μόνος… Κουβαλάει στις αποσκευές του διάφορες εκπλήξεις, που πότε μας ανεβάζουν στον ουρανό και πότε μας κάνουν να θέλουμε να χαθούμε στο σκοτάδι του
 
Η ερωτική ένταση κορυφώνεται, οι σχέσεις περνούν από έντονες διεκδικήσεις, από αυτές που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Τα πάθη να υψώνουν την δική τους φωνή, που ακούγεται κατευθείαν στις καρδιές… Ναι, οι έρωτες που θα γεννηθούν τώρα, είναι από αυτούς που στιγματίζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τις ζωές, μια και η θυελλώδης φύση τους κάνει μοναδικούς και ανεπανάληπτους!
 
Και βέβαια, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, με τα οποία ο έρωτας που ζήσαμε μαζί τους έχει τέτοια χαρακτηριστικά, που τον κάνουν μοναδικό και αξεπέραστο!
 
Από την άλλη, η όψη μπορεί να δώσει και οικονομικές ευκαιρίες ή ανοίγματα που για κάποιους μπορεί να είναι και πολύ σημαντικά!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε στο προσωπικό ωροσκόπιο σας σε όψη την Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, φαίνεται πως τις ημέρες αυτές θα έχετε εξελίξεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στην ερωτική σας ζωή… Εξελίξεις, που είτε θα αφορούν νέες γνωριμίες, είτε την επιστροφή παλαιότερων προσώπων που με την παρουσία τους σημάδεψαν την ζωή σας… Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms ή καλέστε στο 14788. Επίσης, μιλήστε με την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω paypal, με έκπτωση έως και 40%.
 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Ιουνίου 2014, με τις όψεις της Αφροδίτης.
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 9 Ιουνίου 2014. Μια ιδιαίτερα θετική όψη! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Ο ανάδρομος Ερμής, η Πανσέληνος του Ιουνίου 2014 και αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Ο Ιούνιος του 2014 μέρα με τη μέρα, με αναλυτικές προβλέψεις, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Τα άστρα την εβδομάδα 9 ως 15 Ιουνίου 2014 απο την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Τα άστρα την εβδομάδα 9 ως 15 Ιουνίου 2014 απο την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-06-2014 00:00:00