blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Ο Άρης, η Αφροδίτη ...και τα σκοτεινά μονοπάτια του έρωτα.

 
Τα άστρα σήμερα! Ο Άρης, η Αφροδίτη ...και τα σκοτεινά μονοπάτια του έρωτα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

“Όσον αφορά τα αισθήματα, οτιδήποτε μπορεί να μετρηθεί, δεν έχει καμιά απολύτως αξία.” Nicolas Chamfort, 1740-1794, Γάλλος συγγραφέας

Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012. Άρης σε τετράγωνο με Αφροδίτη, μια ορχηστρική συμφωνία για δυο ψυχές κι ένα σώμα…

Δυο πλανήτες που στροβιλίζονται στον αέναο κύκλο του έρωτα, πότε ακολουθώντας την διαδρομή του φωτός και πότε της νύχτας… Όπως σήμερα, μια και η όψη τετραγώνου που σχηματίζουν μεταξύ τους, και μάλιστα και οι δύο σε σταθερά ζώδια, ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, και κάνει τις καρδιές να χτυπούν πιο δυνατά… Συγκρούσεις πολλές, μια και οι δύο είναι ανυποχώρητοι ως προς τα αιτήματα τους και τα θέλω τους, εύκολα μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις που ίσως να έχουν ακόμα και οριστικό χαρακτήρα.
 
Και οι δυο τραβάνε το σκοινί, ο καθένας από την μεριά του, αρνούμενοι να λειτουργήσουν συμβιβαστικά, δημιουργώντας μια σωρεία λαθών, που οδηγούν σε αναπόφευκτες εντάσεις, οι οποίες κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξουν: Στον χωρισμό ή… στο κρεβάτι, γιατί παίζει κι αυτό, και μάλιστα σαν ένα σημαντικό μέσω εκτόνωσης της διαφωνίας.
 
Ο έρωτας κυλάει στα ορμητικά νερά του πάθους, σαρωτικός, επικίνδυνος, ακραίος, έτοιμος να πυρπολήσει ό,τι βρεθεί στο δρόμο του ή να αυτοκαταστραφεί, μια και του είναι σχεδόν αδύνατο να διαπραγματευτεί τα θέλω του… Σαρώνει, καίει και καίγεται, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα του.

Μια όψη που απαιτεί ψυχραιμία

Θέλει πολύ ψυχραιμία για να κρατηθούν οι ισορροπίες τώρα μια και τα πάντα φαίνεται να κρέμονται σε μια κλώστη, που από στιγμή σε στιγμή μπορεί να σπάσει και να μας αφήσει μετέωρους στο πουθενά !
 
Ιδιαίτερα τα σταθερά ζώδια, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, μην αφήσετε την ψυχική σας ένταση να βγει προς τα έξω και πολύ περισσότερο προς τον σύντροφο σας. Αποφύγετε κάθε είδους συζήτηση γιατί δεν θα καταλήξει πουθενά, και μάλιστα μπορεί να εύκολα να φτάσει σε ακρότητες, που θα σας στενοχωρήσουν.
 
Ωστόσο, η άλλη πλευρά της όψης (γιατί πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά) μιλά και για νέους έρωτες ορμητικούς, παθιασμένους και… ακραίους, που εισβάλλουν κυριολεκτικά στις ζωές και τις κατακτούν ολοκληρωτικά και απόλυτα, απαιτώντας την πλήρη αποδοχή και από τους δύο, χωρίς περιθώρια, χωρίς όρους και χωρίς να έχουν την σφραγίδα του χρόνου, μια και η μορφή αυτή του έρωτα μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα και να τα ανατρέψει σε δευτερόλεπτα…
 
Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου προετοιμαστείτε για όλα… Και πάνω απ όλα προετοιμαστείτε για… δυνατές ερωτικές εμπειρίες!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-09-2012 00:00:00