blank
 
blank

Προβλέψεις του έρωτα, της φωτιάς και των άστρων... από 10 – 15 Σεπτεμβρίου. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

 
Προβλέψεις του έρωτα, της φωτιάς και των άστρων... από 10 – 15 Σεπτεμβρίου. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 


Η καρδιά του Ουρανού χτυπά δυνατά αυτήν την εβδομάδα, αναστατώνοντας και τις δικές μας, μέσα σε μια ερωτικά φορτισμένη ατμόσφαιρα με τους δύο κυριάρχους «πρωταγωνιστές» της ερωτικής ζωής, τον Άρη και την Αφροδίτη, να καταλαμβάνουν δύο σημαντικές και ισχυρές θέσεις του ζωδιακού, αυτές του Σκορπιού και του Λέοντα, με αποτέλεσμα να διεγείρουν τα πάθη, και τα λάθη, μια και είθισται αυτά τα δύο να πηγαίνουν μαζί!

Το αέναο παιχνίδι του έρωτα αναζωπυρώνεται αφενός με τη είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα, αφετέρου με… τους μνηστήρες που την πολιορκούν σθεναρά και ακούν στα ονόματα… Πλούτωνας και Ουρανός.
 
Ο μεν πρώτος της δημιουργεί έντονα φορτισμένες συναισθηματικές καταστάσεις, την εβδομάδα αυτή, με ένταση πάθος διεκδίκηση και κτητικότητα και τα συναισθήματα να ξεχύνονται από τις καρδιές θυμίζοντας την λάβα ενός ηφαιστείου. Από την άλλη ο Ουρανός, που λειτουργεί μ’ εκείνο τον σαρωτικά αιφνίδιο τρόπο του, αλλάζοντας την κοσμική και προσωπική ροή, εν ριπή οφθαλμού!
 
Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν οι εξελίξεις τόσο μέσα μας όσο και έξω μας… με την Αφροδίτη να κάνει την εκκίνηση σαν μια μικρή πεταλουδίτσα, που έρχεται να καθίσει απαλά πάνω σε δύο βουνά (για Πλούτωνα και Ουρανό μιλάμε) ενεργοποιώντας έτσι τα κοσμικά φαινόμενα, μια και ήδη αυτοί οι δύο πάνε να κλείσουν το δεύτερο κοσμικό τους τετράγωνο στις 19 του μηνός, προκαλώντας κοσμοϊστορικές αλλαγές. Το όλο φαινόμενο θυμίζει κάτι από την θεωρία του… Χάους, αλλά το μόνο σίγουρα είναι πως δεν θα βαρεθούμε… Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
 
ΓΗΙΝΗ ΤΡΙΠΛΟΤΗΤΑ Ταύρος –Παρθένος Αιγόκερως
ΤΑΥΡΟΣ
ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΑΥΡΟΥΣ
Φανταστείτε σαν ένα καράβι στη μέση της θάλασσας που φυσάει 9 μποφόρ και έχει μόνο το πανί του για να σωθεί… ούτε μηχανή, ούτε άλλη βοήθεια… τι κάνετε;
Α) Εκπέμπετε σήμα sos στα διπλανά καράβια
Β) Πέφτετε στην θάλασσα
Γ) Βάζετε τα κλάματα
Δ) μένετε και το παλεύετε
 
Κάπως έτσι φωτογραφίζουνε τα άστρα την περίοδο αυτή, με τον Άρη απέναντι σας να «χτυπά «τον τομέα των σχέσεών σας, προς τα πού να πάτε και ποια κατεύθυνση να ακολουθήσετε… όπου σας πάει ο άνεμος προτείνω, ο οποίος δεν είναι Ούριος αλλά σας βγάζει από την καθημερινότητα σας και μπορεί να φέρνει στην ζωή σας τρικυμίες, φέρνει όμως και ανανέωση! Κάτι πάντως εμφανίζεται αυτήν την εβδομάδα στην ζωή σας, κάποια είδηση που σας δίνει ιδιαίτερη χαρά μια και αφορά ένα φλέγον ζήτημα για τα προσωπικά σας… Πάντως προς το τέλος της εβδομάδας ο… άνεμος ηρεμεί και σας φέρνει κάποιο πρόσωπο ξαφνικά που λειτουργεί σαν σανίδα σωτηρίας της καρδιάς σας. Πάντα…. το ξέρετε μετά την καταιγίδα έρχεται η γαλήνη…. Δεν ξέρω όμως στην περίπτωσή σας αν τα δύσκολα τελειώνουν εδώ η τώρα ξεκινάνε!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί να φημίζεστε για την πειθαρχία σας και την οργάνωση σας, επίσης και για τα αυστηρά κριτήριά σας σε ότι αφορά την επιλογή των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας, στον ερωτικό τομέα είστε έτοιμοι να δώσετε τα πάντα σε όποιον καταφέρει να σας κλέψει την καρδιά! Την εβδομάδα αυτή κάτι φανερώνεται… Κάποιος ή κάποια που μέχρι τώρα σας παρακολουθούσε από τα παρασκήνια τώρα τολμά να σας εκφράσει τα αισθήματά του; Κάποια σχέση που μέχρι τώρα ήταν κρυφή βγαίνει στο φώς; (προσοχή στις αποκαλύψεις )! Τα συναισθήματα σας θα πυροδοτηθούν με αποτέλεσμα συχνά να νοιώθετε στρεσαρισμένοι, αλλά αυτό είναι και τίμημα του έρωτα δεν νομίζετε; Και σίγουρα μετά από αυτό βγαίνετε και πιο δυνατοί!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Όλα τα λεφτά μωρό μου όλα τα λεφτά
Για τα δυο σου μάτια
Που μου πήραν τα μυαλά
Όλα τα λεφτά μωρό μου όλα τα λεφτά
Για δυο μάτια δολοφονικά!»
 
Αυτό είναι το τραγούδι σας για την εβδομάδα που έρχεται και να είστε σίγουροι πως θα έρχεται συχνά στα χείλη σας καθώς ένα μπέρδεμα θα το έχετε… μικρό ή μεγάλο, ανάμεσα σε αυτό που πρέπει να κάνετε και σε αυτό που θέλει η καρδιά σας. Πάντως ο έρωτας είναι παρών, ζεστός, τυραννικός και απρόσμενος, βγάζοντας σας έξω από τα καθιερωμένα, ανατρέποντας τελείως την λογική σας και οδηγώντας σας σε δρόμους η μονοπάτια πολύ προσωπικά και ιδιαίτερα, φωτισμένα από το αχνό φως της νύχτας και του μυστηρίου… Ναι, μπορεί να ξεφύγετε μια και πάθη δεν ελέγχονται όσο και αν η λογική φωνάζει «όχι» το να ακολουθήσετε την φωνή της καρδιάς ίσως τώρα να είναι η μόνη λύση. Πάντως κρατείστε το τραγουδάκι… Θα σας χρειαστεί!
 
ΠΥΡΙΝΗ ΤΡΙΠΛΟΤΗΤΑ Κριός, Λέων, Τοξότης
ΚΡΙΟΣ
Έχετε δει το βλέμμα του Κριού πως είναι όταν νοιώσει πως έχει βρει ενδιαφέρων για δράση; Όπως ακριβώς του ταύρου όταν ο Ταυρομάχος του σηκώνει το κόκκινο πανί… Είσαι ασυγκράτητος το ξέρουμε, πως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα θέλω σου. Αυτήν την εβδομάδα το σύμπαν σου δείχνει… κόκκινο πανί και φέρνει στην ζωή σου το αγαπημένο σου παιχνίδι… τον έρωτα! Πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις… Κόκκινος φλογερός και ανατρεπτικός έρωτας ικανός να σε τροφοδοτήσει με αστείρευτη ενέργεια και να σου δώσει χαρά! Μην αναρωτηθείς πόσο θα κρατήσει… Ζήσε το, έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις! Στο κόκκινο!
 
ΛΕΩΝ
Ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την γοητεία σου και να φέρεις κοντά σου όποιον έχεις βάλει στόχο! Αν και δεν φαίνεται πως αυτήν την εβδομάδα θα καταβάλεις και πολύ μεγάλη προσπάθεια μια και το σύμπαν σου έχει ετοιμάσει εκπλήξεις… ίσως κάποιο πρόσωπο η μια είδηση από κάποιο άτομο που δεν περιμένεις, σε ξαφνιάζει ευχάριστα, και μάλιστα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ερωτική ιστορία με πολύ σασπένς να εξελιχτεί παρακάτω…. Από Λιοντάρι σε μεταμορφώνει σε…. Γατούλα, που θέλει να απολαύσει την αγκαλιά και τα χάδια του συντρόφου της, και να γουργουρίζει τρυφερά…. Μην σκέπτεσαι τίποτα άλλο, απλώς απόλαυσε ένα μοναδικό δώρο από τους Ουρανούς, με πολύ αγάπη Λιονταράκι!!!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 Χμ…. Κάτι κάνεις εσύ και όλο κλείνεις το μάτι με νόημα… Τώρα αυτό που κάνεις είτε είναι στο μυαλό σου και θέλεις να το βάλεις στη ζωή σου, είτε είναι στη ζωή σου αλλά θέλεις να το κρατήσεις κρυφό! Πάντως «παίζει» πολύ μια φιλία να μην έχει και τόσο… φιλικές διαθέσεις απέναντι σου, ούτε κι εσύ προς αυτήν, και αυτό όλο να πλέξει τον ιστό μια ερωτικής ιστορίας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας! Ή, μία σχέση σου μέσα από συλλογικούς χώρους, να εξελιχθεί. Πάντως το σίγουρο είναι πως ένα παρασκήνιο στην ερωτική σου ζωή παίζει δυνατό παιχνίδι!… Γενικότερα, την εβδομάδα αυτή όλο και κάποια καινούργια ερωτική εμπειρία θα σου χτυπήσει την πόρτα, γι’ αυτό βάλε το καλό σου χαμόγελο και περίμενε τον ερχομό της…
 
ΑΕΡΙΝΗ ΤΡΙΠΛΟΤΗΤΑ Δίδυμος Ζυγός Υδροχόος
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ναι ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή σου δεινότητα, μια και οι εξελίξεις θα τρέχουν πιο γρήγορα απ όσο μπορείς να φανταστείς (θα χρειαστείς και τους δύο εαυτούς σου για να τις προλάβεις), και όλα δείχνουν πως, αν μη τι άλλο, είσαι περιζήτητος σε πολλούς κύκλους! Μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και καμία πρόσκληση χωρίς να την αξιοποιήσεις γιατί κάπου εκεί, σε κάποιο κοσμικό event κάτι φαίνεται πως ενεργοποιεί την ερωτική σου ζωή και ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη… Έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να περάσεις πολύ καλά και να ζήσεις στιγμές έντονου ερωτισμού, αυτές που μόνο το αναπάντεχο και το ξαφνικό μπορεί να δημιουργήσει… Δεν ξέρω αν αυτός θα είναι ο έρωτας της ζωής σου… αλλά επειδή είσαι οπαδός του «ουδέν μονιμότερου του προσωρινού», ζήστε αυτό που μπορείς τώρα… αύριο βλέπουμε!
 
ΖΥΓΟΣ
Ναι, για εσένα παίζει πρωτεύοντα ρόλο η ερωτική σου ζωή, είσαι από αυτούς που δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους ούτε λεπτό… και αν την τελευταία περίοδο ταλαιπωρήθηκες πολύ, ήρθε η ώρα να εισπράξεις και την δική σου συμπαντική επιταγή, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στα αισθηματικά σου, που θα σε ανανεώσει. Βεβαίως κανείς δεν μπορεί να σου υποσχεθεί ένα ροζ συννεφάκι, που θα σε ταξιδέψει έτσι όπως έχεις συνηθίσει να το φαντάζεσαι, αλλά εκείνον τον έρωτα που φουντώνει τα συναισθήματα και λειτουργεί παρορμητικά και ακραία. Μήπως μια φιλική σου σχέση παίρνει άλλη μορφή ξαφνικά; Κάτι που μπορεί να «έπαιζε» καιρό τώρα έχει έρθει η ώρα του να εκδηλωθεί και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις! Δεν είναι σίγουρο αν την αρχή την κάνεις εσύ ή ο άλλος, σίγουρα όμως πως το αποτέλεσμα θα έχει την λάμψη πολλών πυροτεχνημάτων, που λάμπουν στον ουρανό!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Ρίξε κόκκινο στη νύχτα
Ρίξε λάδι στη φωτιά
Απ όσα έχω ζήσει
Ζητάω πιο πολλά!»
 
Κρατείστε αυτό το τραγούδι στο μυαλό σας, μια και τα σενάρια γι αυτήν την εβδομάδα έρχονται να ανατρέψουν κάθε τι που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας, και να σας ανοίξουν ένα νέο κύκλο εμπειριών στην ερωτική σας ζωή. Ο δείκτης εκτινάσσεται στα κόκκινα, το πάθος έχει την τιμητική του, κι εσείς αρκεί να αφεθείτε στη κοσμική ροή παρατηρώντας τις εξελίξεις… Έντονος έρωτας, με πολύ σεξ και συναισθήματα, που χορεύουν στους ρυθμούς του νέου, που ανατρέπει ό,τι μπορεί να είχατε στο μυαλό σας μέχρι τώρα! Σας απογειώνει κάνοντας να χάσετε κάθε μέτρο μέσα από ένα… μπαράζ εξελίξεων, που ίσως να μην μπορέσετε να το παρακολουθήσετε ολόκληρο… Ίσως νοιώσετε σαν να κάνετε βουτιές στο άγνωστο, το οποίο είναι τόσο συναρπαστικό, που σας κρατά κάτω από την επιφάνεια και χρειάζεται που και που να βγαίνετε και λίγο στην επιφάνεια για να πάρετε και μια ανάσα! Κολύμπι στα βαθιά και στα άγνωστα μέρη των συναισθημάτων και του έρωτα… Άλλωστε, ξέρετε καλό κολύμπι!
 
ΥΔΑΤΙΝΗ ΤΡΙΠΛΟΤΗΤΑ Καρκίνος Σκορπιός Ιχθείς
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το σίγουρο είναι πως σου είναι πολύ δύσκολο να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου στον σύντροφο σου τουλάχιστον όχι εύκολα, όμως τώρα νοιώθεις πως έχει έρθει η ώρα να βγάλεις από μέσα από αυτό που επιμελώς κρατάς κρυμμένο ακόμα και από τον ίδιο σου το εαυτό! Βεβαίως και έχεις κίνητρο για να κάνεις μια σκηνή ζηλοτυπίας στον σύντροφο σου, η σ εκείνο το άτομο που από καιρό θέλεις να του πεις για το πώς νοιώθεις αλλά δεν τα έχεις καταφέρει ακόμα! Νοιώθεις πως πρέπει να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου, μια και οι εξελίξεις σε καθοδηγούν για πως πρέπει να κινηθείς! Πάντως πρέπει να ομολογήσεις πως την περίοδο αυτή το ερωτικό παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο που σε βγάζει από το «καβούκι» σου και μεταμορφώνει σε άγριο διεκδικητή του έρωτα σου, που δεν σταματά μπροστά σε κανένα και σε τίποτα προκειμένου να φτάσει στο αντικείμενο του πόθου του… Ε καιρός ήταν…
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τίποτα, μα τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει έναν Σκορπιό, όταν αποφασίσει να διεκδικήσει το αντικείμενο του πόθου του, και τώρα με τον Άρη στο ζώδιό σας γίνεστε και ανίκητοι και ακαταμάχητοι… Ο ιστός του σύμπαντος πλέκει τις δικές του χωροχρονικές συμπτώσεις, για να βοηθήσει στο παιχνίδι των εξελίξεων και να σας δώσει σημαντικές βοήθειες προκειμένου να ικανοποιήσετε τον απαιτητικό εαυτός σας, αυτόν που τροφοδοτείτε μέσα από ακραία συναισθήματα του πάθους, και τώρα μπορείτε να τα βιώσετε μοναδικά έτσι όπως μόνο εσείς ξέρετε… να δημιουργείτε εκείνα τα καταπληκτικά σκηνικά (ή και παρασκήνια, που είναι και η ειδικότητα σας!) προκειμένου να φέρετε το ποθούμενο κοντά σας. Το σύμπαν σας δίνει την αμέριστη βοήθειά του! Τα υπόλοιπα είναι δική σας υπόθεση!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξετε την εβδομάδα αύτη, μια και θα έχετε πολλά πράγματα που θα σας τραβήξουν τον ενδιαφέρον και θα σας δημιουργήσουν αρκετά διλλήματα από αυτά των ψαριών… προς ποια κατεύθυνση να κολυμπήσω τώρα… Προτάσεις πολλές, που θα σας πηγαίνουν πότε εδώ και πότε εκεί και μέσα από την εναλλαγή, όλο και κάτι μπορεί να προκύψει, που να σας οδηγήσει σε νερά πιο… ζεστά. Ίσως και μια ξαφνική είδηση να ανατρέψει τελείως το σκηνικό… του βυθού σας, εκείνο το ήρεμο και το γαλήνιο, και σας δημιουργεί συναισθηματικές ευκαιρίες, που είναι καλό να φροντίσετε να εκμεταλλευτείτε. Μπορείτε να περάσετε καλά, ίσως με λίγο παραπάνω τρέξιμο, όμως ο βυθός… προφέρει εύκολα ευκαιρίες στα ψαράκια του να περάσουν καλά… Οι Ιχθείς των πρώτων ημερών όμως, προσοχή στους καρχαρίες!!!
 
Καλό είναι να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας. Καλή εβδομάδα σε όλους…

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-09-2012 00:00:00