blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα. Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ...ο Μάκης, η Σούλα και η επέλαση των πρώην!

 
Τα άστρα σήμερα. Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ...ο Μάκης, η Σούλα και η επέλαση των πρώην!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 και ο ανάδρομος Ερμής.

Μπορεί σήμερα όλοι να μιλάνε για την Έκλειψη (την οποία αναλύουμε σε άλλα άρθρα μας), όμως ο ‘‘ταχυδρόμος’’ του ζωδιακού, ο Ερμής, μπαίνει ξανά σε νέες περιπέτειες, συνοδεύοντας τις όψεις την ημέρας και προσδίδοντας ένα μυστηριακό χρώμα στην ατμόσφαιρά του μυαλού μας…
Sponsored Links

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού.

Σήμερα ο Ερμής ξαναγυρνά στον Σκορπιό, επαναφέροντας στο προσκήνιο υποθέσεις που άνοιξαν τον Οκτώβριο (αλλά και παλαιότερες), όταν βρίσκονταν δηλαδή εκεί κατά την ορθόδρομη πορεία του. Έτσι, υποθέσεις που νομίζαμε πως έχουν τελειώσει και έχουν μπει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, επανέρχονται στο προσκήνιο, για να ανοίξουν για δεύτερη φορά, αφού μπορεί εμείς να νομίζαμε πως έχουν κλείσει οριστικά, μα οι πλανήτες έχουν άλλη άποψη…

Ο ανάδρομος Ερμής και το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα.

Ό,τι ανοίγει τώρα, είναι βέβαιο πως δεν θα μπορέσουμε να το δούμε με καθαρό μάτι, ούτε και να πάρουμε ξεκάθαρη θέση, μια και η όψη τετραγώνου που κάνει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα θολώσει αρκετά τα νερά της σκέψης μας. Ίσως να μην μπορούμε να εκτιμήσουμε σωστά τα γεγονότα και να παρασυρθούμε από την συναισθηματική μας φωνή, που νοιώθει την ανάγκη να ζήσει τις δικές της ψευδαισθήσεις. Ιδιαίτερα στην ερωτική ζωή, η… επέλαση των πρώην θα μας μπερδέψει αρκετά, τόσο για τα κίνητρα τα δικά τους όσο και το τι θέλουμε εμείς τελικά από αυτούς!

Για παράδειγμα:

Η Μαρία έκλεισε το κεφάλαιο με τον Μάκη οριστικά και μάλιστα ο Μάκης έχει μια άλλη σχέση με την Σούλα. Όταν εκείνη αρχίσει να του κάνει νερά, θα ξαναθυμηθεί την Μαρία και θα θελήσει να την προσεγγίσει! Η Μαρία βεβαίως θα χαρεί πολύ, αφού νόμιζε πως ο κύκλος αυτός έχει κλείσει για πάντα. Θα του ξανανοίξει ασφαλώς την πόρτα και θα αρχίσει να σχεδιάζει την παρακάτω ζωή τους… Λογικό! Έλα όμως που ο Μάκης δεν είναι ξεκάθαρος για το τι ακριβώς θέλει… Και που αν η Σούλα τον καλέσει ξανά, αυτός θα γυρίσει πίσω τρέχοντας, αφήνοντας την Μαρία για μια ακόμη φορά στα κρύα του λουτρού! Και αυτό μπορεί να συμβεί σε διάφορες καταστάσεις και τομείς, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο.
 
Η κατάσταση θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο όταν ο Ερμής, αφού φτάσει μέχρι την 18η μοίρα του Σκορπιού, ξαναγυρίσει σε ορθόδρομη πορεία, στις 26 Νοεμβρίου. Εκεί είναι το σημείο μηδέν, από όπου ξεκινάνε όλα… Μέχρι τότε, ό,τι και να εμφανίζεται στην ζωή μας, δεν βιαζόμαστε να του βάλουμε την ταμπέλα της μονιμότητας, αλλά παίρνουμε τον χρόνο που χρειαζόμαστε για να παρατηρήσουμε τα γεγονότα… Να τα ζήσουμε και, γιατί όχι, να περάσουμε καλά σε πολλές περιπτώσεις…
 
Όλοι, αλλά περισσότερο οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του τελευταίου δεκαημέρου, προσοχή σε ό,τι έρχεται από το παρελθόν, όσο ελκυστικό κι αν είναι και ό,τι κι αν υπόσχεται! Οι πραγματικές προθέσεις θα φανούν αργότερα!
 
Βεβαίως, μέχρι τότε παίρνουμε ό,τι μας δίνεται, φροντίζουμε να το αξιοποιήσουμε κατάλληλα και… βλέπουμε! Να είστε όλοι καλά!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-11-2012 00:00:00