blank
 
blank

Ο Ερμής στον Σκορπιό τον Οκτώβριο 2012: Ο Σέρλοκ Χολμς του ζωδιακού βγάζει στην επιφάνεια κρυμένες αλήθειες.

 
Ο Ερμής στον Σκορπιό τον Οκτώβριο 2012: Ο Σέρλοκ Χολμς του ζωδιακού βγάζει στην επιφάνεια κρυμένες αλήθειες.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

“Ο πλούτος είναι προϊόν της δυνατότητας του ανθρώπου να σκέφτεται.” Ayn Rand

Τα άστρα την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012 με την ταυτόχρονη είσοδο του Κρόνου και του Ερμή στον Σκορπιό.

Σήμερα έχουμε την σχεδόν ταυτόχρονη είσοδο του Κρόνου και του Ερμή στον Σκορπιό. Για την νέα θέση του Κρόνου, μπορείτε να διαβάσετε εδώ: Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Ποιος φοβάται τον Κρόνο… Επίσης διαβάστε την επιρροή του Κρόνου στον Σκορπιό και προβλέψεις για το ζώδιο σας.
Εμείς εδώ θα μιλήσουμε για τον Ερμή!
 
Ο Ερμής, που περνά στον χώρο του Σκορπιού σήμερα, στις 13:35, και θα παραμείνει μέχρι 28 Οκτωβρίου, αναγκάζεται να “μπει” σε ρόλους… που δεν του πάνε και πολύ! Θα καταδυθεί στα συναισθηματικά βάθη, που του ορίζει ο Σκορπιός, κάνοντάς μας να κλειστούμε περισσότερο στον εαυτό μας και τις σκέψεις μας, να μην μοιραζόμαστε τίποτα με τους άλλους και γενικότερα, να μην επικοινωνούμε με την ίδια ευκολία που το κάναμε μέχρι τώρα, μια οι τάσεις που δίνει εδώ ο Ερμής είναι η καχυποψία και η διάθεση να ψάχνει να βρει την κρυμμένη αλήθεια, που κάποιες φορές υπάρχει, συχνά όμως μπορεί να είναι και δημιούργημα της φαντασίας.
 
Βεβαίως, μπορεί η νέα θέση του Ερμή να μην προάγει την επικοινωνία, είναι όμως πολύ καλό όταν στέφεται μέσα μας και μας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύπτουμε την δική μας εσωτερική αλήθεια, που θα μας απελευθερώσει από ό,τι μπορεί να κουβαλάμε σαν ένα εσωτερικό βάρος και να το ξεπεράσουμε! Το τρίγωνο που θα κάνει με τον Ποσειδώνα το Σάββατο, αυξάνει την ρομαντική διάθεση. Μας κάνει να ασχοληθούμε με εκείνο το κομμάτι της ψυχής μας, το πιο φευγάτο και ταξιδιάρικο, που ονειρεύεται, δημιουργώντας τους δικούς του εσωτερικούς κόσμους, που το βγάζουν από τα αδιέξοδά του, και βελτιώνοντας έτσι και την ποιότητα των προσωπικών σχέσεων.

Πώς θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια ο Ερμής στον Σκορπιό.

ΚΡΙΟΣ: Τώρα γίνεσαι περισσότερο καχύποπτος και σε απασχολεί το να βρεις τις δικές σου εσωτερικές αλήθειες, αυτές που θα σε βοηθήσουν στο παρακάτω… Οικονομικές διαπραγματεύσεις και ρυθμίσεις σε εκκρεμότητες, μπορεί να έχουν πολύ καλή τύχη.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Είναι καλό (ειδικά εσύ των πρώτων ημερών) να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις συζητήσεις και τις απόψεις, που προσπαθείς να επιβάλλεις στους γύρω σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Ωστόσο, γενικότερα ευνοείται η επικοινωνία και μάλιστα μπορεί να μέσα από αυτήν να βρεθούν και πολύ καλές λύσεις, αρκεί να αποφύγεις τους εγωισμούς!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως νιώσεις μεγαλύτερη κούραση απ’ ό,τι συνήθως, οι ρυθμοί της καθημερινότητας σου αυξάνονται και παραπονιέσαι πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες. Πάντως προσπάθησε να μην γίνεσαι επικριτικός με τους γύρω σου, δεν θα σε βοηθήσει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής σε βάζει στο… παιχνίδι! Σου δημιουργεί καλή διάθεση, αλλά και την τάση να το ρίξεις και λίγο έξω, να περάσεις καλά, να συζητήσεις, να μοιραστείς, να φλερτάρεις… με λίγα λόγια, βάζεις περισσότερο χρώμα στη ζωή σου! Απόλαυσέ το!
 
ΛΕΩΝ: Ίσως νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς, για να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, να σκεφτείς και να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου και θέματα με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Γενικότερα, τα οικογενειακά ζητήματα έχουν τον πρώτο ρόλο!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νέες γνωριμίες, πολλές επαφές, ίσως τα καταφέρεις και ‘‘πεταχτείς’’ και κάπου κοντά, για να αλλάξεις περιβάλλον! Τα τηλέφωνά σου παίρνουν φωτιά, και γενικά θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στο περιβάλλον σου και ανανέωση!
 
ΖΥΓΟΣ: Ίσως τώρα βγει στην επιφάνεια κάτι, που μέχρι τώρα λειτουργούσε παρασκηνιακά ή ήταν απλά ξεχασμένο… και αφορά περισσότερο τον οικονομικό σου τομέα. Μήπως έχεις αφήσει κάποια εκκρεμότητα ή κάτι περιμένεις να γίνει; Πάντως υπάρχει και η περίπτωση να νιώσεις μπλοκαρισμένος και να μην ξέρεις προς τα πού να κινηθείς. Ψυχραιμία! Ό,τι κι αν συμβαίνει, θα είναι προσωρινό!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: O Ερμής εδώ σε βοηθάει, αφενός να εκδηλώσεις πιο εύκολα τα θέλω σου προς τους άλλους, αφετέρου σε βγάζει έξω και σε βοηθά να αναπτύξεις την κοινωνικότητά σου, με ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που μπορεί να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κλείνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου, αποφεύγεις τις πολλές συζητήσεις και ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποιες φοβίες σου! Μην τις αφήσεις να σε επηρεάσουν, γιατί τώρα μπαίνεις σε μια φάση έντονης ενδοσκόπησης και προβληματισμού! Ανασυντάξου, θα σου χρειαστεί!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σύσφιξη σχέσεων με το κύκλο του φιλικού σου περιβάλλοντος φέρνει η νέα θέση του Ερμή. Ίσως τώρα νοιώσεις πως βρίσκεσαι πιο κοντά στους στόχους και τις επιθυμίες σου! Πιθανόν και κάποιοι φίλοι σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, για το πώς πρέπει να κινηθείς. Άκουσέ τους!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Την επαγγελματική σου ζωή προωθεί η νέα θέση του Ερμή. Ίσως χρειαστεί να διαπραγματευτείς εκ νέου κάποια σχέδιά σου, που μπορεί να σε δυσκολέψουν, όμως αν τα χειριστείς σωστά, μπορεί να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα!
 
ΙΧΘΕΙΣ: Πολύ καλή περίοδος για να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ασχοληθείς με την πιο εσωτερική πλευρά του εαυτού σου! Θα σε βοηθήσει το γεγονός πως μπορεί να βρεθείς σε κύκλους με άτομα, που θα έχουν τις ίδιες αναζητήσεις μ’ εσένα.
 
Να θυμάσαι πως κάθε εξέλιξη στη ζωή, ξεκινά πρώτα από την διερεύνηση των εσωτερικών μας ερωτημάτων και τώρα βρίσκεσαι σε μια τέτοια φάση! Ο Ερμής στην νέα θέση του θα μας βοηθήσει να βάλουμε τις βάσεις για ένα ταξίδι πιο εσωτερικό, όμως αυτό είναι που θα μας ανοίξει και τις πόρτες της αναζήτησης του βαθύτερου νοήματος της ύπαρξης μας… Καλή εξερεύνηση!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Πηγή: Myastro.gr

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-10-2012 00:00:00