blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Ο Ερμής στον Ζυγό, οι σχέσεις μας ...και οι επόμενες κρίσιμες ημερομηνίες

 
Τα άστρα σήμερα! Ο Ερμής στον Ζυγό, οι σχέσεις μας ...και οι επόμενες κρίσιμες ημερομηνίες
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Ερμής στον Ζυγό από 17 Σεπτεμβρίου μέχρι 5 Οκτωβρίου

“Ολόκληρο το συμπαντικό σύστημα διατηρεί τη συνοχή του με την αγάπη, την αρμονία και τη συνεργασία. Αν χρησιμοποιήσεις την σκέψη σου σύμφωνα με τις αρχές αυτές, μπορείς να υπερπηδήσεις οποιοδήποτε εμπόδιο στο δρόμο σου” (Γ.Ντύερ)
 
Άλλη μια πλανητική μετακίνηση έρχεται να ενεργοποιήσει ξανά τα κοσμικά γρανάζια και να βάλει σε λειτουργία τους μηχανισμούς του …μυαλού μας. O πλανήτης για τον οποίο συζητάμε δεν είναι άλλος από τον Ερμή που περνά σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, ένα ζώδιο  που αντιπροσωπεύει την αρμονία την συνύπαρξη, και την συνεργασία και θα μείνει σε αυτή τη θέση μέχρι 5 Οκτωβρίου.

Ο Ερμής σε μια δύσκολη διαδρομή και οι κρίσιμες ημερομηνίες

Ο Ερμής στον Ζυγό έχει να αντιμετωπίσει μια δύσκολη διαδρομή και περνά από υφάλους και σκοπέλους που δεν τον βοηθούν να εκφράσει την δυναμική του, έτσι όπως το επιβάλλει η κατάσταση στο ζώδιο που βρίσκεται.
 
Το πρώτο του πλανητικό ραντεβού είναι αυτό που γίνεται σήμερα στην “χιαστί’ όψη με τον Ποσειδώνα, και μια και ο Ερμής έχει να κάνει με την επικοινωνία δεν μπορεί παρά να επηρεάσει άμεσα τον τρόπο λήψης και μετάδοσης των πληροφοριών, που τώρα είτε μεταδίδονται με υπερβολή και ασάφεια, είτε πολλά από αυτά που θα ειπωθούν θα έχουν λανθασμένες η ψευδείς πληροφορίες. Είναι καλό να μην λάβουμε υπόψη μας τίποτα από ότι μας υποσχεθούν ή… ακόμα και να αποφύγουμε να δεσμευτούμε για πράγματα που παρακάτω μπορεί και να μετανιώσουμε, μια και θα δούμε πως δεν θα είναι εύκολο να τα βγάλουμε πέρα.
 
Στις 20 Σεπτεμβρίου θα έχει να αναρριχηθεί στα ψηλές κορυφές του Ουρανού και του Πλούτωνα με δυο δύσκολες πλανητικές όψεις που είναι πιθανό να προκαλέσουν …επικοινωνιακό κομφούζιο, και να γίνουν η αφορμή “σπασίματος” πολλών σχέσεων και συνεργασιών που δεν θα αντέξουν το φορτίο είτε των ευθυνών είτε της διαδρομής...
 
Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, που ίσως πάρουν μια πιο δραματική χροιά, όμως είναι απαραίτητα και αναγκαία για να προχωρήσουμε παρακάτω… όπου έρχεται ένα όμορφο τρίγωνο με τον Δία στις 26 να αποκαταστήσει τα κακώς κείμενα, δημιουργώντας ένα αέρα αισιοδοξίας ,συχνά υπέρμετρης που όμως λειτουργεί πολύ ενισχυτικά στην αποκατάσταση της τάξης. 
 
Στις 4 Οκτωβρίου η σύνοδος του με τον Κρόνο βαραίνει εκ νέου το κλίμα δημιουργώντας τάσεις απομόνωσης και επικριτική διάθεση, δημιουργώντας εμπόδια στην αρμονική συνύπαρξη των σχέσεων…

Ο Ερμής στον Ζυγό και η επιρροή του στα ζώδια

Ευνοημένοι από την μετακίνηση του Ερμή, θα είναι οι Ζυγοί,Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόοι και Δίδυμοι, οι οποίοι μπορεί να προωθήσουν ευκολότερα τις ιδέες τους, να επικοινωνήσουν καλύτερα με το περιβάλλον τους, ή να λάβουν πληροφορίες που θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στη συνέχεια…
 
Για σήμερα η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα βάζει σε επιφυλακή του Ιχθείς, Παρθένους, Διδύμους και Ζυγούς των πρώτων ημερών ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά και τους καλεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφενός σε αυτά που λένε και αφετέρου σε αυτά που ακούν από τους γύρω του, μια και είναι εύκολο όλα όσα γίνονται ή λέγονται να τους οδηγήσουν σε διαφορετικούς δρόμους από αυτούς οι ίδιοι στοχεύουν!
 
Καλή εβδομάδα σε όλους!!!!!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-09-2012 00:00:00