blank
 
blank

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης στο πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων φέρνει την επικοινωνία σε πρώτο πλάνο.

 
Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης στο πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων φέρνει την επικοινωνία σε πρώτο πλάνο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

"Δε μπορείς να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς αν δεν έχεις το κουράγιο να χάσεις την ακτή από τα μάτια σου" (Πλάτωνας)

Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου. Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης, στο πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων.

Εντυπωσιακός ο Ουρανός της Τετάρτης, με ένα ολόγιομο φεγγάρι να στέλνει στο φώς του στις ζωές μας… Πανσέληνος, συνοδευόμενη με έκλειψη Σελήνης στο πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων και η επικοινωνία σε πρώτο πλάνο: συζητήσεις, ειδήσεις, το… “επικοινωνώ”, γενικότερα και ειδικότερα! Κρύβει ένταση η Πανσέληνος αυτή, που θα μας συνοδέψει μέχρι το επόμενο φεγγάρι του Δεκεμβρίου, αφενός γιατί κάθε τι γίνεται κάτω από την σκιά των όψεων που προηγήθηκαν, δηλαδή της Αφροδίτης με τον Κρόνο, αλλά και του Άρη με τον Πλούτωνα, εκλύοντας πολύ μεγάλα ποσοστά ενέργειας και δυναμικής, αλλά και με την συνοδεία του Δία, που γλυκάνει λίγο την ατμόσφαιρα, δίνει μια πιο ανάλαφρη νότα στα πράγματα και αποφορτίζει όλη αυτήν την δυναμική των προηγούμενων όψεων . Όχι πως αυτό σημαίνει ότι βγαίνουμε από… τα δύσκολα, μια και οι Ουρανοί έχουν ερωτήσεις, στις οποίες θα κληθούμε να απαντήσουμε… όλοι μας:
  • Πώς σκεπτόσουν μέχρι σήμερα;
  • Τι σε έφερε μέχρι εδώ;
  • Πώς είναι γη ζωή σου και πόσο ευθύνεσαι εσύ γι’ αυτό;
  • Πόσο επιτρέπεις στις αρνητικές σου σκέψεις να καθοδηγήσουν την ζωή σου;
  • Πόσο ‘‘κολλάς’’ στα ίδια και τα ίδια, χωρίς να ανανεώνεις τα δεδομένα σου;
  • Τι είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις προκειμένου να εξελιχτείς;
Αυτές είναι κάποιες κατηγορίες ερωτήσεων, που οι Ουρανοί θα μας δοκιμάσουν και βεβαίως, θα μας βαθμολογήσουν! Είναι εύκολο τώρα να επιτρέψουμε σε κάθε μορφή αρνητικής σκέψης να εισβάλλει στο μυαλό μας και να μας κρατήσει δέσμιους μιας δικής μας καταθλιπτικής πραγματικότητας με αδιέξοδα και δράκους να μας κυνηγούν… Το σίγουρο πάντως είναι πως πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα, που φτιάχνουν οι… από πάνω και όσοι πιστοί… τσιμπήσατε!
 
Αμυνθείτε και αφήστε τον καλό σας εαυτό να σας προσφέρει προστασία! Αγκαλιάστε το είναι σας με στοργή και αγάπη, σαν να αγκαλίζατε ένα μικρό παιδί, και δώστε του το χρόνο που χρειάζεται, για να ξεπεράσει την όποια κακή του διάθεση, μια και έχει κι αυτό το δικαίωμα! Ωστόσο, μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να κάνουν… φωλιά στο κεφάλι σας! Πολεμήστε τις με όποια όπλα διαθέτετε και πάνω από όλα μην κλείνεστε μέσα, μην απομονώνεστε, βγείτε, μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες, τον χρόνο σας, με τους ανθρώπους που αγαπάτε! Θα δείτε πως δεν είστε ούτε μόνοι, ούτε οι μόνοι που βρίσκεστε σε αυτήν την δύσκολη θέση! Και μέσα από την όποια δυσκολία, θα ανακαλύψετε πως η ανάγκη για αλλαγή του τρόπου σκέψης είναι πλέον προαπαιτούμενο σενάριο για το παρακάτω… Είπαμε, πως μέσα από τις δυσκολίες πάμε παραπέρα!!!
 
Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι μπορεί ένα στένεμα να το νοιώσετε… προσέξτε πώς αντιδράτε στις προκλήσεις και μην επιτρέπετε στον ‘‘κακό’’ σας εαυτό να σας παρασύρει…
 
Δίδυμοι και Τοξότες ένα μπέρδεμα δεν θα το αποφύγετε και μια συναισθηματική φόρτιση, που θα πρέπει να προσέξτε.
 
Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι μια δυσκολία την αντιμετωπίζετε και μπορεί τα πράγματα να μην σας βγουν όπως τα έχετε σχεδιάσει…
 

Εκείνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πάντα, αρκεί να το θελήσουμε πραγματικά! Να είστε όλοι καλά!


  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-11-2012 00:00:00