Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο: Σαν ηφαίστειο που ξυπνά…

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο: Σαν ηφαίστειο που ξυπνά…
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την εβδομάδα 4 ως 10 Αυγούστου 2014

Τα άστρα την εβδομάδα έως 10 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Είναι πολλά τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν την εβδομάδα αυτή στο πλανητικό σκηνικό, διαμορφώνοντας μια σειρά εξελίξεων, που άλλες φορές θα διευκολύνει αισθητά την ροή και άλλες φορές θα δημιουργήσει μπλοκαρίσματα, προκειμένου να βοηθήσει στον επαναπροσδιορισμό των καταστάσεων. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να πάρουμε θέση σε κάποια πράγματα, που θα μας ζορίσουν!

Πανσέληνος στον Υδροχόο

Κυρίαρχο το γεγονός της Πανσελήνου του μήνα, που πραγματοποιείται την Κυριακή 10 Αυγούστου, στις 9:09 το βράδυ, στην 18η μοίρα του Υδροχόου. Η επίδρασή της θα είναι ενεργή μέχρι την Δευτέρα 25 Αυγούστου, που έχουμε την Νέα Σελήνη στην Παρθένο.
 
Μια Πανσέληνος σε σταθερά ζώδια, δεν είναι ποτέ μια εύκολη υπόθεση, πολύ περισσότερο όταν σε αυτήν συμμετέχει και ο Κρόνος! Η Σελήνη στον Υδροχόο ειδικότερα, επίσης δεν είναι εύκολη, μια και έρχεται να αμφισβητήσει οτιδήποτε της δίνεται σαν δεδομένο και θα αγωνιστεί, θα ψάξει να βρει με το δικό της τρόπο την αλήθεια της, αυτή που την εκφράζει περισσότερο.
 
Έχει έντονα ανθρωπιστικές τάσεις η Σελήνη στο ζώδιο αυτό και εγείρει το ενδιαφέρον για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Δεν θα διστάσει να μιλήσει, να φωνάξει, ακόμα και να πολεμήσει, προκειμένου να κάνει τον κόσμο που πιστεύει καλύτερο! Είναι πολύ πιθανόν στον κύκλο αυτόν να έχουμε μια σημαντική σύγκρουση αξιών, το παλιό να συγκρουστεί με το καινούργιο, το κατεστημένο με την πρωτοπορία, και αυτή η σύγκρουση να απλωθεί σε όλους τους τομείς της ζωής μας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
 
Πολύ πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με τις μέχρι τώρα επιλογές μας, την στάση μας, τον τρόπο που έχουμε επιλέξει να ζούμε, τα πρόσωπα που έχουμε γύρω μας. Όλα αυτά δημιουργούν μια εσωτερική σύγκρουση, που πολύ εύκολα μπορεί να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε…
 
Ίσως και ό,τι έχουμε κουβαλήσει σαν απωθημένο, σαν παράπονο, σαν πικρία, να έχει έρθει η ώρα του να εκτονωθεί, και μάλιστα όχι με εύκολο τρόπο… Πολλές φορές θα θυμίζει ένα ηφαίστειο, που ξυπνά από τον ύπνο του, δημιουργώντας αλυσιδωτές εκρήξεις πύρινης λάβας, που μπορεί να κάψει τα πάντα στο πέρασμά της!
 
Ένα άλλο γεγονός που φαίνεται να μας απασχολήσει ιδιαίτερα, είναι το θέμα της ασφάλειας, όπως κι αν την εννοεί ο καθένας από μας… Είτε μιλάμε για την ασφάλεια που νιώθουμε, μέσα από την οικονομική κατάσταση που έχουμε δημιουργήσει, είτε το πόσο γενικότερα νιώθουμε ασφαλείς με τον τρόπο ζωής που ακολουθούμε… Αυτή είναι μια ιστορία, που έχει μια πολύ μεγάλη σημασία για τους περισσότερους τουλάχιστον από εμάς και γεγονός είναι πως όταν θιγεί, μπορεί να προκαλέσει πολύ ισχυρές αναταράξεις…
 
Βεβαίως, κατά το διάστημα αυτό υπάρχει μια έντονη τάση παραπλάνησης, διάψευσης, αποπροσανατολισμού από την αλήθεια, που θα προσπαθήσει να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον. Θα υπάρξουν πολλές παρασκηνιακές καταστάσεις, που θα κινήσουν τα νήματα, προκειμένου να στρέψουν τις εξελίξεις εκεί που θέλουν ή που τους συμφέρει… Και είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μια και κάτι πολύ μεγαλύτερο από μας έρχεται να καθορίσει το σκηνικό… Ίσως υπάρξουν ευκαιρίες που θα χαθούν, ίσως υπάρξουν σημαντικά μπλοκαρίσματα, που να μην επιτρέψουν την εκμετάλλευση των ευκαιριών που δίνονται τώρα! Ίσως όμως η ευκαιρία, η αλλαγή, να έρθει από κει πραγματικά δεν το περιμένουμε, μια και η συμμετοχή του Ουρανού στην Πανσέληνο αυτή είναι καταλυτική και βεβαίως απρόβλεπτη!
 
Και βεβαίως, εκείνο που δυσκολεύει πάρα πολύ, είναι το παιχνίδι των σχέσεων, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, μια και ερχόμαστε αντιμέτωποι με όλα αυτά που μας έχουν συνοδέψει στην πορεία μας μέχρι εδώ, πρόσωπα ή γεγονότα. Και είναι πολύ πιθανό το σενάριο σημαντικών ξεκαθαρισμάτων, προκειμένου να απελευθερωθούμε για τον επόμενο κύκλο…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Υδροχόο

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είστε εσείς που δέχεστε τις δύσκολες επιδράσεις αυτού του φεγγαριού, που έρχεται να αλλάξει μέσα από σημαντικές ανακατατάξεις, πολλά πράγματα από τη ζωή σας… Ένας δύσκολος κύκλος, που έρχεται να δημιουργήσει σημαντικά ερωτήματα, στα οποία καλείστε να πάρετε θέση… Ποιος θα σας συνοδέψει παρακάτω; Τι επιλογές έχετε; Πού θέλετε να πάτε; Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σας; Τι κάνετε γι’ αυτό; τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας; Δυνατά παιχνίδια για δυνατούς παίκτες!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 4 ως 10 Αυγούστου 2014.
Η Πανσέληνος του Αυγούστου και ο έρωτας. Ένα ελπιδοφόρο φεγγάρι. Απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
Κάρτα Ταρώ της Δευτέρας: Ο ΚΟΣΜΟΣ και τι σημαίνει αυτό για εσάς!

Καλή εβδομάδα να έχουμε! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Τα άστρα την εβδομάδα έως 10 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Τα άστρα την εβδομάδα έως 10 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-08-2014 00:00:00