blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Οι κύκλοι της Ιστορίας και των Πλανητών…

 
Τα άστρα σήμερα! Οι κύκλοι της Ιστορίας και των Πλανητών…
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012. Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία.

Έχουμε ήδη μπει μέσα σε ένα κλίμα αλλαγών, που νοιώθουμε πως σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Και βέβαια, όταν μιλάμε για τον Πλούτωνα, δεν θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την ενέργεια και τη δράση του στις ζωές μας ή στον κόσμο με απλά χρώματα, αλλά μ’ εκείνα που αλλάζουν την ροή της Ιστορίας…
 
Σήμερα λοιπόν ο Πλούτωνας μπαίνει σε ορθή πορεία, καθώς βρισκόταν σε ανάδρομη κίνηση από τον Απρίλιο του 2012, επιτρέποντάς μας μια στάση, προκειμένου να επανεξετάσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε όλα τα μέχρι σήμερα ‘‘κακώς κείμενα’’. Μας δίνει μια ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε  και να επανορθώσουμε το όποιο λάθος έπρεπε να φωτιστεί και να μας οδηγήσει σε μια διαφορετική κατεύθυνση από την αρχική.
 
Γεγονός είναι πως όλους αυτούς τους μήνες η αίσθηση της ‘‘ταλάντευσης’’ ταρακούνησε πολλούς και την νοιώσαμε τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε κοσμικό, μέσα από ένα γαϊτανάκι και εξελίξεων, που κανείς δεν ξέρει που τελειώνει, ξέρουμε όμως που οδηγεί… Και η κατεύθυνση του είναι η Αλλαγή. Όταν επίσης μιλάμε για Πλούτωνα, δεν μιλάμε για την επιλογή του “αν” θέλουμε να αλλάξουμε, παρά μιλάμε για εκείνο το γερό ταρακούνημα, που νοιώθεις πως ξεριζώνει συθέμελα τα θεμέλιά σου…
 
Αλλάζεις επειδή το λέω εγώ! επιβάλλει με την ισχυρή του παρουσία ο “Μαιτρ” του είδους, οπότε μιλάμε για το αναπόφευκτο και το μοιραίο… Πότε όμως; Όταν δεν ακολουθούμε τις εντολές και αντιστεκόμαστε, αρνούμαστε να δούμε το προφανές -συνήθως από φόβο- πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε ένα και μόνο επιβαλλόμενο αποτέλεσμα, αυτό της αναθεώρησης και της αναμόρφωσης!

Το κοσμικό τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού

Έτσι λοιπόν, καθώς ο Πλούτωνας μπαίνει σε ορθή πορεία, έρχεται να τελειώσει ότι εκκρεμότητα έχει αφήσει πίσω του! Σ’ αυτό συνηγορεί και άλλος μεγάλος του ζωδιακού, ο Ουρανός, συμπληρώνοντας το δεύτερο (από τα 7 συνολικά!) κοσμικό τετράγωνο μαζί του, στις 19 Σεπτεμβρίου και παραπέμποντάς μας στην προηγούμενη κοσμική σύνοδο μεταξύ τους, που πραγματοποιήθηκε το 1965-1966 στην Παρθένο, όπου πάλι τεράστια κινήματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα έδωσαν ένα ηχηρό παρόν, από “τα παιδιά των λουλουδιών” και αντιπολεμικά κινήματα, μέχρι την αποστολή στη Σελήνη… αλλά και την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Διαβάστε εδώ ποιά ιστορικά γεγονότα συνδέονται με το τετράγωνο Πλούτωνα Ουρανού.
 
Εκκαθάριση τώρα, απαιτούν σε αυτήν την συνάντηση τους, απ ότι παλιό φθαρμένο, σάπιο, που δεν εξυπηρετεί πια το μοντέλο της κοινωνίας και της ζωής μας…
 
Εξέλιξη αργή, δύσκολη, που κανείς δεν ξέρει που θα μας πάει…. Κατάδυση στα σκοτάδια του αγνώστου και της ψυχής μας, με μόνο φως την εσωτερική αλήθεια του καθενός μας, και που άλλοτε γίνεται ήρεμα και άλλες φορές θα έχει την εικόνα ενός τυφώνα, που θα σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του… Τόσο σε κοσμικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό, μια και οι άνθρωποι της γενιάς που έχουν την σύνοδο του Ουρανού-Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη τους (1965-1967) είναι και αυτοί που θα επηρεαστούν έντονα από τις εξελίξεις, αλλά και θα τις επηρεάσουν!
 
Τώρα πλέκεται ένας χωροχρονικό ιστός που θα ανατρέψει ολόκληρη την “τάξη Πραγμάτων”, έτσι όπως την έχουμε μάθει… Το τι θα αναδυθεί από τα συντρίμμια σίγουρα θα είναι κάτι πρωτόγνωρο..
 
Άγγελοι η Δαίμονες… εξαρτάται από την ποιότητα του καθενός μας!!!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-09-2012 00:00:00