blank
 
blank

Τα ζώδια το Σαββατοκύριακο!

 
Τα ζώδια το Σαββατοκύριακο!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα ζώδια και οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

“Δεν είναι το μέγεθος των πράξεών μας που έχει σημασία, αλλά η ποσότητα της αγάπης που βάζουμε σε αυτές.”

ΚΡΙΟΣ
Θα σου βγουν διάφορα πράγματα που θα χρειάζονται τακτοποίηση κι έτσι μπορεί να αγχωθείς για λίγο, αλλά μην ανησυχείς γιατί θα είναι προσωρινό. Την Κυριακή χαλαρώνεις και το ρίχνεις στις βόλτες, και στα ρομαντικά ραντεβουδάκια… αλλά να προσέξεις και τις εντάσεις!
 
ΤΑΥΡΟΣ
Τα ερωτικά σου σε πρώτη γραμμή το διήμερο αυτό, με εξόδους, παρέα και διασκέδαση… Άφθονες δόσεις φλερτ και ερωτικού παιχνιδιού! Την Κυριακή μαζεύεσαι, για να οργανωθείς για την εβδομάδα που ακολουθεί! Άλλωστε, έχεις πολλά να κάνεις και φρόντισε να τα μεθοδεύσεις σωστά!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Όλο και κάτι σου προκύπτει που αφορά… οικογενειακές υποθέσεις που πρέπει να ρυθμίσεις και σου τρώει αρκετό χρόνο. Την Κυριακή όμως, το ρίχνεις έξω και το ευχαριστιέσαι… Και όλο και κάτι ερωτικό μπορεί να προκύψει στον ορίζοντα!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιθανόν μια είδηση που περίμενες να σου δώσει ιδιαίτερη χαρά και γενικά το επόμενο διήμερο έχει πολλές επαφές, μηνύματα και συναντήσεις, αρκετά ευχάριστες! Την Κυριακή ασχολείσαι περισσότερο με προσωπικά και οικογενειακά σου ζητήματα που εκκρεμούν.
 
ΛΕΟΝΤΑΣ
Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα τις επόμενες δύο ημέρες, προσπαθείς να βρεις λύσεις και διεξόδους. Πιθανόν κάποια άτομα από το περιβάλλον σου, σου προφέρουν την βοήθειά τους, που θα είναι πολύ σημαντική. Την Κυριακή, επαφές και συναντήσεις έχουν ιδιαίτερα ευνοϊκό χαρακτήρα!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με προσωπικές σου υποθέσεις ασχολείσαι περισσότερο τις επόμενες δύο ημέρες και βεβαίως και με τα ερωτικά σου, που όλα δείχνουν πως έχουν μπει σε σωστό δρόμο! Την Κυριακή πάντως “κλείνεσαι” και ασχολείσαι με την πρακτική πλευρά της ζωής και δη με το πορτοφόλι σου και το περιεχόμενό του…
 
ΖΥΓΟΣ
Ίσως το επόμενο διήμερο νοιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος και να ασχοληθείς με το εσωτερικό σου κομμάτι, αναλύοντας περισσότερο τον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Από την Κυριακή… ποιος σε πιάνει! Όλο βόλτες και παρέες είσαι!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα βρεθείς με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα τις επόμενες δυο ημέρες, όπου και καλά θα περάσεις και κάποιες καλές γνωριμίες “παίζουν” στο προσκήνιο. Την Κυριακή μένεις μέσα, οργανώνοντας τα σχέδιά σου, που είναι πολλά αυτήν την εποχή!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν έντονα το επόμενο διήμερο, είτε σαν μορφή εκκρεμότητας, είτε σαν ένα πρόβλημα που θα πρέπει να του δώσεις λύση. Την Κυριακή χαλαρώνεις και το ρίχνεις έξω… Ε, να ασχοληθείς λίγο και με τα ερωτικά σου, που αυτόν τον καιρό είναι στα φόρτε τους.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το επόμενο διήμερο ασχολείσαι περισσότερο με… τα ενδιαφέροντά σου, ίσως βρεθείς σε κάποιους χώρους, με διάθεση να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και τον κύκλο σου… Από την Κυριακή, επιστροφή στα γνώριμα εδάφη της δουλειάς και την οργάνωση της…
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η λίμπιντό σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη το διήμερο που ακολουθεί και το “μοίρασμα” της ερωτικής διάθεσης θα γίνει πόλος έλξης των ενδιαφερομένων… και όλο και κάποιο πρόσωπο θα βρεθεί, που θα την μοιραστείς μαζί του… Την Κυριακή ασχολείσαι περισσότερο με την πνευματική σου πλευρά. Να ηρεμήσεις και λίγο!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Με την σχέση ή τις σχέσεις ασχολείσαι το διήμερο αυτό και μπορεί να έχεις συζητήσεις που να καταλήξουν και σε πολύ καλό αποτέλεσμα, οπότε φρόντισε να το εκμεταλλευτείς. Την Κυριακή προσπαθείς να οργανώσεις τα οικονομικά σου ζητήματα και να βάλεις μια τάξη… υπάρχει η πιθανότητα πάντως να βρεις κάποιες πολύ συμφέρουσες λύσεις!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Πηγή: Myastro.gr

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-10-2012 00:00:00