blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα. Σελήνη στους Διδύμους και Αφροδίτη στο Ζυγό με θετική όψη. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Τα άστρα σήμερα. Σελήνη στους Διδύμους και Αφροδίτη στο Ζυγό με θετική όψη. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012 και η Σελήνη στους Διδύμους.

Η Σελήνη σε χάση, αφήνει τον Ταύρο και μπαίνει στις 8:39 το βράδυ στους Διδύμους, ενώ η Αφροδίτη από το Ζυγό πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο.
Sponsored Links

Ας δούμε τι λένε τα άστρα για το καθένα ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ: Ένα τρέξιμο για οικονομικά ζητήματα το έχεις σήμερα, πάντως οτιδήποτε έχεις στο μυαλό σου να προωθήσεις φρόντισε να το οργανώσεις και στην τελευταία λεπτομέρειά του. Τις βραδινές ώρες μια είδηση σου φτιάχνει την διάθεση, όμως μην της δώσεις και πολύ σημασία!
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσωπικά ζητήματα σε απασχολούν κατά την διάρκεια της ημέρας και χρειάζεται να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και μια μετριοπαθή στάση για να μπορέσεις να τα χειριστείς. Τις βραδινές ώρες μια οικονομική πρόταση ή συζήτηση δεν θα πρέπει να την εμπιστευτείς και πολύ!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πιθανόν κάποιες ανασφάλειές σου να βγουν στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν δυσκολίες στις επαφές σου με τους γύρω σου. Τις βραδινές ώρες φρόντισε να τις μοιραστείς με το ταίρι σου, φτιάχνοντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα για δυο, με κρασί και κουβεντούλα!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκετά έντονο και ευχάριστο κλίμα έχει για σένα η ημέρα και κάποια από τα πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου έρχονται περισσότερο κοντά σου, με διάθεση να μοιραστούν πράγματα μαζί σου. Τις βραδινές ώρες απομονώνεσαι αρκετά και ασχολείσαι με τον… εσωτερικό σου εαυτό. Μην παρασυρθείς όμως σε αρνητικές σκέψεις…
 
ΛΕΩΝ: Έντονο το κλίμα στην επαγγελματική σου ζωή σήμερα, με αυξημένες δραστηριότητες και αρκετό τρέξιμο, δύσκολο αλλά εποικοδομητικό. Τις βραδινές ώρες η παρέα φιλικών σου προσώπων σου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και συζήτησης…
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κατά την διάρκεια της ημέρας πιθανόν να νοιώσεις έντονες τάσεις φυγής, και να θελήσεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και την ρουτίνα της. Το βράδυ θα έχεις την δυνατότητα να εκτονώσεις αυτήν την δυναμική, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες και πιθανές εξόδους. Να περάσεις καλά!
 
ΖΥΓΟΣ: Οι επιθυμίες σου γίνονται πιο έντονες τώρα, ό,τι θέλεις, ό,τι νοιώθεις, ό,τι χρειάζεσαι, το διεκδικείς με ιδιαίτερη δυναμική και πάθος… Τα συναισθήματά σου σε ξεσηκώνουν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε παρορμητικές κινήσεις. Τις βραδινές ώρες μια μικρή… δραπέτευση σε φιλικό κύκλο, βοηθά να εκτονώσεις την ένταση της ημέρας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στο προσκήνιο της ημέρας οι σχέσεις σου, επαγγελματικές ή προσωπικές, σε κάνουν να λειτουργείς με έναν μεγαλύτερο συναισθηματισμό απέναντί τους και μάλιστα να γίνεσαι και περισσότερο απαιτητικός από αυτές! Τις βραδινές ώρες φρόντισε να τις περάσεις με το ταίρι σου, μια και η νύχτα σου ξυπνά παθιασμένα συναισθήματα για έρωτα…
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τρέξιμο, ευθύνες και υποχρεώσεις, που δεν σε αφήνουν να αναπνεύσεις, περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα και πιθανόν προς το τέλος της να νιώσεις ιδιαίτερα κουρασμένος… Τις βραδινές ώρες σε απασχολούν τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Οργάνωσε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο… Θα σε αποζημιώσει!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ερωτική σου διάθεση είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένη την σημερινή ημέρα και το φλερτ σε ακλουθεί παντού, στη δουλειά, στον κύκλο σου… Η καθημερινότητά σου φωτίζεται και μαζί της και το οι γύρω σου! Το βράδυ πάντως μπορείς να επεκτείνεις την διάθεση αυτή στο ταίρι σου… Η βραδιά ενδείκνυται!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια οικογενειακά ζητήματα σε απασχολούν στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, τόσο με πρόσωπα όσο και με εργασίες, που μπορεί κάνεις μέσα στον χώρο σου. Το βράδυ, η ερωτική σου διάθεση είναι ιδιαιτέρως αυξημένη και, αν δεν έχεις μόνιμη σχέση, το να κυκλοφορήσεις έξω θα σου κάνει πολύ καλό…
 
ΙΧΘΕΙΣ: Αυξημένες επικοινωνίες, επαφές, πιθανόν και προσκλήσεις, απορροφούν την ενέργειά σου στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Τις βραδινές ώρες οργάνωσε μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι, ξέρεις εσύ, με κεριά, καλό φαγητό και πολύ-πολύ αισθησιασμό…
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια όμορφη και χαρούμενη ημέρα…

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Πηγή: Myastro.gr

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-10-2012 00:00:00