blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη. Η Σελήνη στον Λέοντα και οι ευεργετικές της ιδιότητες!

 
Τα άστρα την Τρίτη. Η Σελήνη στον Λέοντα και οι ευεργετικές της ιδιότητες!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014, με Σελήνη στον Λέοντα

Η Σελήνη στον Λόεντα με προβλέψεις απο την αστρολόγο Βίβιαν

Την θετική της ενέργεια μας στέλνει η σημερινή ημέρα, μια και η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα φροντίζει να μας προμηθεύσει με αρκετή αισιοδοξία και καλή διάθεση.

Σελήνη σε εξάγωνο με Ήλιο

Ιδιαίτερα στις πρωινές ώρες της ημέρας, το σκηνικό ανοίγει με ένα πολύ όμορφο εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ηλίου. Μια όψη που θα δώσει στην καθημερινότητά μας όμορφα χρώματα, θα ενισχύσει την επικοινωνία και τις σχέσεις μας και θα μας ωθήσει να ανακαλύψουμε τη δημιουργική πλευρά του εαυτού μας. Ό,τι όμορφο κρύβουμε μέσα μας, στη διάρκεια του πρωινού μπορούμε να το βγάλουμε προς τα έξω και, βεβαίως, να επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας!
 
Οι ώρες είναι πολύ καλές για να προωθήσουμε θέματα που μας ενδιαφέρουν και γενικότερα, για συζητήσεις ή επαφές που έχουν δημιουργικό χαρακτήρα, μια και η ενέργειας της ημέρας επιτρέπει την ανταλλαγή ιδεών, προτάσεων, αλλά και συναισθημάτων.

Σελήνη σε τρίγωνο με Ουρανό

Αλλά και τις μεσημεριανές ώρες, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει μια ευχάριστη αναστάτωση στις διαθέσεις, που ομολογουμένως κινούνται σε μια μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση, ωστόσο όχι άσχημη. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα ή κάποιες ευχάριστες ανατροπές, που μπορεί να μας οδηγήσουν αλλού από τα προγραμματισμένα μας σχέδια, αλλά… φαίνεται πως είναι μάλλον για καλό!

Σελήνη σε τετράγωνο με Κρόνο

Μία μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται στις βραδινές ώρες της ημέρας, μια και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο βαραίνει την ατμόσφαιρα και δημιουργεί μια μάλλον απαισιόδοξη διάθεση. Πιθανόν να δημιουργηθεί μία αναστάτωση στις σχέσεις με τα κοντινά μας πρόσωπα, γι’ αυτό καλό είναι τις ώρες που ακολουθούν, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που μιλάμε ή απαιτούμε πράγματα από τους γύρω μας, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις, τις οποίες όμως μπορούμε να αποφύγουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Λέοντα

Ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του β’ δεκαήμερου, ιδιαίτερα τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες, που θα έχουν τη δυνατότητα ευχάριστων επαφών και συναλλαγών γενικότερα. Τις βραδινές ώρες της ημέρας, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του β’ δεκαήμερου και πάλι καλό είναι να ασχοληθούν με πράγματα που τους ευχαριστούν και τροφοδοτούν με θετικά συναισθήματα την ψυχολογία τους. Καλύτερα να αποφύγουν συζητήσεις, οι οποίες μπορεί όχι μόνο να μην τους δώσουν τα αποτελέσματα που θα ήθελαν, αλλά να δημιουργήσουν και θέματα στις σχέσεις τους!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Στείλτε τώρα ΕΦΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms ή καλέστε στο 14788. Επίσης, μιλήστε με την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω paypal, με έκπτωση έως και 40%.
 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Ιουνίου 2014.
Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούνιο του 2014.
Ο Ιούνιος του 2014 μέρα με τη μέρα, με αναλυτικές προβλέψεις, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Αστρολογικό Ταρώ: Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου για όλα τα ζώδια.

Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Η Σελήνη στον Λέοντα με προβλέψεις απο την αστρολόγο Σουζάνα
 
Η Σελήνη στον Λέοντα με προβλέψεις απο την αστρολόγο Σμαρώ
 
Η Σελήνη στον Λέοντα με προβλέψεις απο την αστρολόγο μελλοντολόγο Σάντη

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-06-2014 00:00:00