blank
 
blank

Η Σελήνη ταξιδεύει από τον Καρκίνο στον Λέοντα.

 
Η Σελήνη ταξιδεύει από τον Καρκίνο στον Λέοντα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Σελήνη στον Λέοντα

Μετά την επεισοδιακή Πανσέληνο στον Καρκίνο, η Σελήνη περνά την Κυριακή το πρωί (9.46 πμ ) στο ζώδιο του Λέοντα, επαναφέροντας την διάθεση μας σε μια ισορροπία. Τώρα θα ασχοληθούμε και πάλι με τα γνωστά αγαπημένα μας θέματα όπως τον έρωτα, την χαρά, αλλά και κάθε μορφής δημιουργικό σχέδιο που έρχεται στο μυαλό μας!
 
Και όλα θα ήταν ήρεμα και καλά, αλλά οι ουρανοί έχουν άλλα σχέδια για τις επόμενες ημέρες
 
Την Κυριακή …κυρίαρχος του πλανητικού σκηνικού είναι ο Πλούτωνας, (η όψη λειτουργεί και τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και μετά) σκληρός, απαιτητικός και με την συνηθισμένη επιβλητικότητά του στήνει τα δικά του παιχνίδια σε στενή παρέα με τον Ήλιο, (σε σύνοδο). Βεβαίως πάντα τα Πλουτώνια παιχνίδια έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία, λόγω αυτής της περίεργης φύσης του πλανήτη, που παρόλο το “στρίμωγμα” που σου κάνουν δεν είναι εύκολο να αντισταθείς στην γοητεία της διεκδίκησης και του μοιραίου, αυτού που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά, και ας ακούγεται παραδίπλα η υπόκρουση του τραγουδιού: “Η καρδιά μου όταν χτυπάει, κτυπάει εμένα…” Και ας λειώνεις σαν το κερί όταν πεισματικά λες “αφού δεν γίνεται έτσι όπως το θέλω εγώ… φεύγω…”. Κι ας πονάς περισσότερο εσύ που φεύγεις απ αυτόν που μένει πίσω! …Κατάλαβες? Αυτό είναι μια εκδοχή του “μοιραίου” που έχει ο Πλούτωνας!
 
Βεβαίως οι εκδοχές της εφαρμογής του ποικίλουν κατά περίπτωση, εφαρμόζονται όμως με ιδιαίτερο ζήλο στο πεδίο των σχέσεων, είτε αυτές αφορούν το προσωπικές μας είτε τις επαγγελματικές. Και πώς να βγάλεις άκρη με τον Πλούτωνα, αφού η εξουσία που ασκεί είναι απόλυτη και επιτακτική, χωρίς διαπραγματεύσεις και περιθώρια… Κι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα Ήλιο που επιθυμεί διακαώς την εξουσία, μόνο που ο Πλούτωνας δεν θα τον αφήσει να “παίξει” όπως θέλει… Θα του επιβάλει τους δικούς του σκληρούς νόμους και θα τον προτρέψει στην ακολουθία του ρητού : “Ή όλα η τίποτα” υποχρεώνοντας τον να πάρει θέσεις που δεν του είναι εύκολο να διαχειριστεί! Και σε πολλές περιπτώσεις θα τον “κάψει” κάτω από το βάρος της Πλουτώνιας εξουσίας που έχει μάθει να εφαρμόζει μόνο τους δικούς της απόλυτους νόμους και κανόνες!
 
Τα λάθη που προέρχονται από τη σκληρή και άκαμπτη στάση θα πληρωθούν ακριβά, πολλές φορές χωρίς να έχουν την δυνατότητα πισωγυρίσματος η διόρθωσης. Το μόνο ίσως που μπορεί να βοηθήσει, είναι μια γερή δόση έρευνας και ενδοσκόπησης εκ των έσω, έτσι ώστε να ανακαλύψουμε τα δικά μας κακώς κείμενα και να τα διορθώσουμε (στο μέγεθος που μπορούμε βεβαίως). Όμως θα έχουμε εκτονώσει σημαντικά την ενέργεια της όψης, και πολύ περισσότερο θα αποφύγουμε να την στρέψουμε στους άλλους!
 
Και οι “άλλοι” που εισπράττουν την δυσκολία της όψης είναι η γνωστή τετράδα των Κριών, Ζυγών, Καρκίνων, και Αιγόκερων, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά και καλό είναι να αποφύγουν να εκθέσουν η να εκτεθούν, γιατί το σίγουρο είναι πως θα βρεθούν προ εκπλήξεως και δεν θα τους είναι εύκολο να κάνουν πίσω η να διορθώσουν το λάθος!
 
Να περνάτε καλά και να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Και μην ξεχνάτε, μια νέα χρονιά αρχίζει σελίγες μέρες. Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ΖΩΔΙΑ 2013.
 
Και επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις προσωπικές προβλέψεις με βάση το γενέθλιο χάρτη σας.

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-12-2012 00:00:00