Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στην Παρθένο: Καθημερινότητα, αλλά με… ανατρεπτικές διαθέσεις!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στην Παρθένο: Καθημερινότητα, αλλά με… ανατρεπτικές διαθέσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014, με Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Βρισκόμαστε κάτω από τις ανατρεπτικές ενέργειες των όψεων της Αφροδίτης! Χτες είχαμε την κορύφωση της αντίθεσης Αφροδίτης-Πλούτωνα, μία όψη που βρίσκεται σε ενέργεια και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να φέρει πολύ μεγάλες ανατροπές στα θέματα σχέσεων, συνεργασιών, στην ερωτική μας ζωή, στην συμπεριφορά μας, και να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις και βεβαίως, όχι εύκολα διαχειρίσιμες!

Σελήνη στην Παρθένο

Ωστόσο, η αυλαία του σκηνικού της ημέρας ανοίγει με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο της Παρθένου, εστιάζοντας στην πρακτική πλευρά της ζωής, που λίγο ως πολύ όλοι αποφεύγουμε, όμως είναι και αναγκαία και απαραίτητη!

Σελήνη σε εξάγωνο με Άρη

Στις 10:03 το πρωί, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα φέρει έντονη παρορμητικότητα στις κινήσεις μας, αλλά και μία διάθεση ανάληψης πρωτοβουλιών, προκειμένου να διευθετήσουμε θέματα που έχουμε αφήσει στην άκρη, εκκρεμότητες, πρακτικά ζητήματα που μας απασχολούν. Τώρα, οι ώρες είναι κατάλληλες όχι μόνο για να ασχοληθούμε, αλλά και για να φέρουμε θετικά αποτελέσματα σε ό,τι καταπιαστούμε.
 
Εκείνο που χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή είναι η επικοινωνία, μια και ο λόγος μπορεί πολύ εύκολα να γίνει εριστικός, προκλητικός, και να δημιουργήσει εντάσεις ακόμα και χωρίς λόγο, μια και το κλίμα έχει αρκετή φόρτιση τις ημέρες αυτές.

Σελήνη σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Στις 8:45 το βράδυ, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, θα δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες μέσα μας, που θα μας σπρώξουν στο να κάνουμε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα μας βγάλει από τη συνηθισμένη ροή, από την καθημερινότητά μας, και θα μας δώσει τη δυνατότητα να ζήσουμε κάποιες στιγμές πιο ξένοιαστες, πιο χαλαρές. Τις ώρες αυτές φαίνεται πως η επικοινωνία αποκτά μια μεγαλύτερη ασάφεια, μια και πολύ πιθανόν να μην ξέρουμε κι εμείς οι ίδιοι τι θέλουμε και, πολύ περισσότερο, να μπορέσουμε να το επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας!
 
Ωστόσο, επειδή… Ποσειδώνας είν’ αυτός και κρύβεις κάποιες παγίδες, αυτή η συναισθηματική φόρτιση που δημιουργεί στην ατμόσφαιρα, μπορεί πολύ εύκολα να μας οδηγήσει και σε ακρότητες. Γι’ αυτό καλό είναι να προσέχουμε τι καταναλώνουμε και ιδιαίτερα το αλκοόλ. Και βεβαίως, οτιδήποτε μπορεί να μας βγάλει έξω το μέτρο και τα όρια!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στην Παρθένο και τις όψεις της

Όσοι ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια (Παρθένοι, Ιχθείς, Δίδυμοι και Τοξότες), είστε αυτοί που καλείστε να διαχειριστείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα συναισθήματά σας σήμερα, μια και είναι πολύ πιθανό η εσωτερική σας φόρτιση να σας οδηγήσει σε κινήσεις, που συχνά δεν σας εκφράζουν… Καλό είναι να προσέξετε και τον τρόπο που εκφράζεστε στους άλλους, αλλά και στις κινήσεις που επιλέγετε να κάνετε ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες της ημέρας, γιατί είναι πολύ πιθανόν την επομένη να τις έχετε μετανιώσει…

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Download Video as MP4

 

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου 2014.
Ο Αύγουστος του 2014 μέρα με τη μέρα, με αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Οι αστρολογικές προβλέψεις από 23 μέχρι 31 Ιουλίου 2014 με Άρη στον Σκορπιό και Νέα Σελήνη στον Λέοντα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Ευχές για μια πολύ όμορφη μέρα και μια… φευγάτη και ταξιδιάρικη νύχτα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-07-2014 00:00:00