blank
 
blank

Τα άστρα τις επόμενες ημέρες. Η Σελήνη στον Ζυγό ...ένα ρομαντικό φεγγάρι!

 
Τα άστρα τις επόμενες ημέρες. Η Σελήνη στον Ζυγό ...ένα ρομαντικό φεγγάρι!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

“Δεν υπάρχει τέλος. Δεν υπάρχει αρχή. Υπάρχει μόνο ένα ατέλειωτο πάθος για ζωή.” Φρεντερίκο Φελίνι, 1920-1993, Ιταλός σκηνοθέτης

Sponsored Links

Τα άστρα την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012 και η Σελήνη στον Ζυγό

Βλέπουμε την φωτεινή πλευρά της ζωής… και του εαυτού μας, και αφήνουμε την γοητεία μας να ξεδιπλωθεί γοητεύοντας τους πάντες γύρω μας!
 
Ρομαντικό προβλέπεται το φεγγάρι των επόμενων ημερών, αφού σήμερα Παρασκευή εγκαταλείπει το ζώδιο της Παρθένου στις 19.36, για να περάσει στο ζώδιο του Ζυγού, από όπου μας ανεβάζει την διάθεση, αλλά και την αδρεναλίνη, μια και το κυρίαρχο ζήτημα του τριημέρου είναι οι σχέσεις, που κινούνται μεταξύ κόκκινου και μαύρου! Σελήνη είναι αυτή και τις… όψεις της θα κάνει, φέρνοντας για λίγο τα πάνω κάτω, όχι απαραίτητα άσχημα, σίγουρα όμως με ένταση και πάθος, μια και η θέση τόσο της Αφροδίτης όσο και του Άρη συνηγορούν για μεγάλο ξεσήκωμα!!!

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Και μπορεί την αντίθεση Σελήνης-Ουρανού να την… γλιτώσουμε, αποφεύγοντας μπερδέματα και αναστατώσεις, αφού πραγματοποιείται στις 3.30 το ξημέρωμα του Σαββάτου, που οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε στα κρεβάτια μας, όμως το πρωινό του Σαββάτου, η εμπλοκή της με τον Πλούτωνα σε όψη τετραγώνου, μια ανησυχία θα την βγάλει στην καλύτερη περίπτωση, γιατί το συναίσθημα φουντώνει, τα πάθη ξυπνούν και οι καρδιές παίρνουν φωτιά! Έτσι, για να ξυπνάνε και λίγο τα αίματα… μια και οι όψεις της Σελήνης έχουν προσωρινό χαρακτήρα, είναι όμως αρκετές για να πυροδοτήσουν γεγονότα…
 
“Δεν θα βγούμε μαζί το βράδυ;” είναι μια κλασική άτακτα του πρωινού που θα ακουστεί πολύ, όπως και το “Προτιμάς τους φίλους σου από εμένα ;” ή και το “Δεν με πήρε ακόμα τηλέφωνο…” Κλασικές ερωτήσεις με συγκεκριμένες απαντήσεις, που κάνουν άνω κάτω τον εσωτερικό μας κόσμο!

Το τρίγωνο με τον Δία και το τετράγωνο με τον Άρη

Λίγο υπομονή θα χρειαστεί μόνο, γιατί τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία θα αποκαταστήσει τις ισορροπίες (αυτός δεν θα βγει με τους φίλους του, αλλά μαζί σου κι όλα καλά)!
 
Πρόσεξε μόνο εκεί που θα πάτε μην εκτοξευτεί τίποτα στον αέρα… γιατί Σελήνη είναι αυτή, και τα παιχνίδια της θα κάνει… Τετράγωνο με τον Άρη το βράδυ του Σαββάτου, κι εσύ το… θηλυκό, προκαλείς… ταραχές, πώς να το κάνουμε!
 
Η καλύτερη εκδοχή της όψης (και για να αποφύγουμε τα μπουκάλια να πετούν πάνω απ τα τραπέζια !) είναι να εκτονώσουμε δημιουργικά την ενέργεια της Σελήνης με τον Άρη, κάνοντας πολύ έντονο και παθιασμένο… σεξ! Καλύτερο δεν ακούγεται αυτό… από το να σπάσεις ότι βρεις μπροστά σου;
 
Συμβουλή προς Ζυγούς, Αιγόκερους, Κριούς και Καρκίνους του δευτέρου δεκαημέρου: Οργανώστε το! Νύχτα είναι αύτη κι επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει, φροντίστε το με τον καλύτερο τρόπο και περάστε κατευθείαν στην δράση… Απλά και συγκεκριμένα πράγματα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων!!!
 
Να είστε όλοι καλά!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-12-2012 00:00:00