blank
 
blank

Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Ο Έρωτας ...γίνεται επικίνδυνος αυτές τις μέρες!

 
Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Ο Έρωτας ...γίνεται επικίνδυνος αυτές τις μέρες!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 28 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη θα πλησιάσει τόσο τον Ποσειδώνα, στο ζώδιο των Ιχθύων, που θα μας γίνει ξεκάθαρο, πως έρωτας χωρίς έμπνευση είναι κάτι σαν τον Ρωμαίο χωρίς την Ιουλιέττα. Δεν μπορεί απλά να υπάρξει. Η σύνοδος αυτή θα κορυφωθεί τη συγκεκριμένη μέρα και απο την επόμενη, η ισχύ της θα αρχίσει να μειώνεται.

Sponsored Links

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα και ο Έρωτας

Στον έρωτα η όψη αυτή θα λειτουργήσει με ποικίλους τρόπους, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μυστηριακή, εξωπραγματική αλλά και καχύποπτη. Η Αφροδίτη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα πολλά πρόσωπα του Ποσειδώνα και μάλιστα σε ένα παλιρροιακό και βαθύ, αψυχολόγητο και αδιευκρίνιστο περιβάλλον, φέρνοντας πέρα από μια παθολογική αγάπη, και την αμφιβολία στις σχέσεις. Η επίδραση του Ποσειδώνα μπορεί να λειτουργήσει έτσι, ώστε να ξεκοπούμε απο την πραγματικότητα, το ρεαλισμό, και να καλλιεργήσουμε στο μυαλό μας καταστάσεις τέτοιες, που πολύ να απέχουν από την πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει πως αρκεί μια ένδειξη από τον άλλον όσον αφορά στη συμπάθειά του και την προτίμησή του στο πρόσωπό μας και εμείς να τρέχουμε με το προσκλητήριο του γάμου στο χέρι.
 
Είμαστε ευάλωτοι τις μέρες αυτές, αλλά και εύκολα νιώθουμε τις κομμάρες του έρωτα, με την πρώτη γνωριμία κιόλας. Το παν είναι η χημεία και η ματιά. Η σύνοδος αυτή θυμίζει στους ανθρώπους πως ο έρωτας μπορεί να μην είναι απαραίτητα σαρκικός, αλλά να αγγίζει ένα άλλο, πιο πνευματικό επίπεδο, θυμίζοντας εικόνα άλλου καιρού, όπου το συναπάντημα με το θεϊκό και ουράνιο, ήταν το ζητούμενο.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα και οι κίνδυνοι που κρύβει

Εύκολα τρυπώνουν οι παράλληλες σχέσεις στη ζωή μας, που είναι προορισμένες (στο μεγαλύτερο ποσοστό τους) να οδηγήσουν σε απογοήτευση. Οι όψεις Αφροδίτης με Ποσειδώνα δίνουν συχνά τέτοιου είδους σενάρια, ακριβώς επειδή εμείς κάνουμε μια λάθος επιλογή. Τα αντικείμενα του πόθου μας, σαν απο ταινία με περίεργες φιγούρες και αλλόκοτα ψυχολογικά μοτίβα, μπορεί να είναι σε μόνιμη σχέση, σε γάμο, σε άλλη χώρα, φευγάτοι, αγκαλιά με το ποτό, απόμακροι, ψέυτες, αλλά και αθεράπευτα ρομαντικοί ως άγγελοι.

Η Μεταμόρφωση

Η επιθυμία μας να ερωτευτούμε, καίει σαν φωτιά στα σωθικά μας και γεμίζει δάκρυα το μαξιλάρι μας. Κατά πόδας ακολουθεί και ο ναρκισσισμός μας, αφού βλέπουμε τον εαυτό μας σαν έργο Τέχνης, το πιο θαυμαστό που έχει δημιουργηθεί. Αλλά και αυτόν ή αυτή που μας κάνει να ξαγρυπνάμε τα βράδια, τον/την βλέπουμε σαν το ιδεώδες, το απόλυτο, το τέλειο. Οι πιο ερωτευμένοι φαντάζονται να βιώνουν την όψη αυτή κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο απομονωμένου ξενοδοχείου, με απαλές μουσικές και αποχαυνωμένα βλέμματα στο ηλιοβασίλεμα.
 
Οι καλλιτέχνες θα έχουν οργασμό δημιουργίας. Σε καμία άλλη όψη η ομορφιά δε συνδυάζεται τόσο άψογα και αρμονικά με το ρομαντισμό και το ιδεώδες. Το άπιαστο μπορεί να γίνει χειροπιαστό, να πάρει μορφή και εικόνα. Όπως εικόνα μπορεί να πάρει και το Όνειρο, που ζούμε με τον άλλον, με την ελπίδα να καταλήξει σε κάτι ουσιώδες, όταν θα έχει τελειώσει η όψη και το φως θα έχει παρασύρει την Ποσειδώνια ομίχλη.
 
Να είστε καλά!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-02-2013 00:00:00