blank
 
blank

Ο Άρης συναντά τον Ουρανό: η ανεξέλεγκτη συναισθηματική πτήση, πριν τη πτώση!

 
Ο Άρης συναντά τον Ουρανό: η ανεξέλεγκτη συναισθηματική πτήση, πριν τη πτώση!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η τρελή κούρσα, με δύο οδηγούς, τον Άρη και τον Ουρανό, κορυφώνεται στις 22 Μαρτίου, όπου ο Άρης, θα πλησιάσει τον Ουρανό στον Κριό, σε όψη συνόδου, η οποία μπορεί να κρατήσει δύο μέρες περίπου και τα αποτελέσματά της θα είναι σαν ανεξέλεγκτη... συναισθηματική πτήση, πριν τη πτώση.

Sponsored Links

Η σύνοδος Άρη-Ουρανού

Το γεγονός πως η σύνοδος αυτή πραγματοποιείται στο Κριό έχει μια επίδραση βαθιάς ανυσυχίας, ενώ η ιδέα της υπομονής και της καρτερικότητας μας φαίνεται ασύλληπτη. Ορμάμε σε πράξεις, σκέψεις και κινήσεις, που ξέρουμε πως θα προκαλέσουν την αντίδραση των άλλων, έστω και εις βάρος μας, ενώ τη μεγάλη απόλαυση την αντλούμε πηγαίνοντας ενάντια στα προσδοκώμενα. Ο έρωτας, όσο καταπιεσμένος και να υπήρξε, ξυπνά σα πεινασμένο θηρίο, χωρίς να υπολογίζει περιστάσεις, προκαταλήψεις και κοινωνικές φόρμες.
 
Η δύμαμη που νιώθουμε αδιαμφισβήτητη, αλλά και τα χτυπήματα δυνατά και ακαριαία, δεν διαπραγματεύονται καλούς και απαλούς τρόπους, ούτε διπλωματία. Ο έρωτας θα πάρει μια ωμή μορφή μεταξύ των εραστών, το σεξ θα είναι ξαφνικό αλλά καλό, οι κουβέντες χύμα και σταράτες, οι αντιδράσεις μπορεί και απειλητικές ακόμα. Αλλά όλα θα έχουν τη σφραγίδα του γνήσιου, του πρωτόγονου και του αυθόρμητου.
 
Οι σχέσεις εξάρτησης, κάτω απο καθεστώς πίεσης και περιορισμού δεν έχουν ελπίδα να παραμείνουν, αφού οι ατίθασες καρδιές θα θριαμβεύσουν, η δικαιοσύνη θα βρει δρόμο να εφαρμοστεί μέσα από την ανταρσία και όσοι δε συμμορφωθούν, θα ακούσουν απλά την “μπαλωθιά”, αλλά και θα την καταλάβουν στη ζωή τους.
 
Στο επαγγελματικό επίπεδο, η καταπίεση απο τον ανώτερο θα αντιμετωπιστεί με ξέσπασμα και αποτίναξη του ζυγού, ενώ αν δεν είστε έτοιμοι να τσαλαπατήσετε αυτούς που ίσως νιώθετε πως σας εκμηδενίζουν υπαρξιακά, κρατήστε τα νευρα σας και το χαλινάρι.
 
ΟΙ δύο πλανήτες στον Κριό βγάζουν μια μοναδική, βίαιη δυναμική, η οποία δεν συγκρατείται εύκολα. Ως εκ τούτου, η στάση σας είναι ακραία απελευθερωτική, ενώ δεν σκοπεύετε να υποχωρήσετε, άσχετα με τίνος το μέρος το δίκιο στέκεται.
 
Η σύνοδος αυτή μας βάζει να αναζητούμε την έξαψη και την έντονη ερωτική δραστηριότητα. Ποσώς μας ενδιαφέρει από που θα πηγάζει αυτή. Μπορεί να είναι νέοι εραστές, αναπάντεχα come backs, που ξαφνικά στη σκέψη μας έπαθαν μια… έξαψη, ο άντρας της φίλης μας, η κοπέλα του κολλητού. Όπως και να έχει, το ξεσηκωμένο πνεύμα δε θα μείνει στάσιμο, αλλά θα βρεί διέξοδο με οποιοδήποτε τρόπο.
 
Αυτό που θα συμβεί με σιγουριά είναι το ασύστολο φλερτ, η είσοδος στη ζωή μας σχέσεων εκρηκτικών, σχέσεων πικάντικων και αβέβαιων, θυμίζοντάς μας για ακόμα μια φορά πως ο έρωτας αξίζει σε ένταση και όχι σε σιγουριά.
 
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο Η Αφροδίτη στον Κριό και ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-03-2013 00:00:00