blank
 
blank

Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα - Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό. Δυο αντικρουόμενες όψεις. Από τη μία σύγχυση, από την άλλη όνειρο... Προβλέψεις ζωδίων.

 
Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα - Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό. Δυο αντικρουόμενες όψεις. Από τη μία σύγχυση, από την άλλη όνειρο... Προβλέψεις ζωδίων.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Δυο αντικρουόμενες όψεις σχηματίζονται στον ουρανό στις 18 Μαΐου και μας δημιουργούν σύγχυση, αποπροσανατολισμό, αλλά και εκπλήξεις και ευχάριστες εξελίξεις στις υποθέσεις μας. Το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 10:19 το πρωί θα μας επηρεάζει μέχρι και τη Δευτέρα 20 Μαίου, ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού κορυφώνεται στις 19:40 και εγγυάται ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για όλους.

Sponsored Links

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Η πρώτη όψη είναι επικίνδυνη, καθώς ο Ποσειδώνας «θολώνει» τα νερά και δημιουργεί σύγχυση, εξαπατήσεις και αυταπάτες, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχουμε πολύ την συμπεριφορά μας και να είμαστε όσο πιο σαφείς γίνεται. Καλό θα είναι να αποφύγουμε να υπογράψουμε το οτιδήποτε αν δεν διαβάσουμε ακόμα και τα ψιλά γράμματα. Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις θα πρέπει να γίνονται με προσοχή ώστε να μην χάσουμε τον προσανατολισμό μας, ενώ θα πρέπει να φυλάμε πολύ καλά τα προσωπικά μας αντικείμενα ή και σημαντικά έγγραφα και αρχεία ώστε να μην χαθούν.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό

Η δεύτερη όψη είναι ιδιαίτερα θετική και φέρνει ευχάριστα γεγονότα, συναντήσεις και ειδήσεις που μας φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ μπορεί να δώσει σημαντική ώθηση στα οικονομικά μας. Οι γνωριμίες που θα φέρει αυτή η όψη θα έχουν το στοιχείο της «έκπληξης» και πολλοί κεραυνοβόλοι έρωτες που θα δημιουργηθούν, θα δώσουν νέα διάσταση στην ζωή μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτές τις όψεις είναι τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι). Ωστόσο, τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα.

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στις 18 του μήνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην σε παρασύρει σε «βρώμικα» παιγνίδια από τα οποία θα βγεις χαμένος. Καλό θα είναι λοιπόν να μην πιστεύεις ό,τι σου λένε και να μην αποδέχεσαι προτάσεις χωρίς σκέψη. Αν χρειαστεί να βάλεις την υπογραφή σου σε κάποιο χαρτί, μελέτησέ το πολύ καλά πριν. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως κάποια άτομα προσπαθήσουν να σε διαβάλλουν, και σ’ αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να μην ασχοληθείς γιατί η αλήθεια αργά ή γρήγορα θα λάμψει. Εξάλλου, το εξάγωνο που διαμορφώνει την ίδια μέρα η Αφροδίτη με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα προκαλέσει απρόβλεπτες εξελίξεις προς όφελός σου, χωρίς να αποκλείεται να λάβεις και ένα σημαντικό κέρδος. Αν είσαι ελεύθερος, μια τυχαία γνωριμία θα μετατραπεί γρήγορα σε ερωτική σχέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, στις 18 Μαΐου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που εγκυμονεί κινδύνους για όλους και που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στα οικονομικά σου αν δεν προσέξεις. Παρόλο που το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σου ελαχιστοποιεί σημαντικά τους κινδύνους, ίσως εσύ ο ίδιος αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε σπατάλες για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσεις. Ευτυχώς για σένα, την ίδια μέρα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη που βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σου, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και υπόσχεται να σου φέρει κάποια κέρδη από πηγές που δεν περιμένεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σου γίνει και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που εγγυάται σημαντικά έσοδα. Η ίδια όψη θα σου προσδώσει περισσότερη γοητεία με την οποία θα προσελκύσεις κάποιους θαυμαστές αν είσαι ελεύθερος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Ποσειδώνα στις 18 Μαΐου, συνιστά να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε κάθε υπόθεσή σου και να αναβάλλεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου, για τις οποίες μπορεί να μετανιώσεις. Κάθε αλλαγή που θα κάνεις είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στην προσωπική σου ζωή, δεν θα έχει τελικά το αποτέλεσμα που θέλεις. Ωστόσο, την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό κι αυτό αποτελεί ένα ενθαρρυντικό στοιχείο. Η όψη αυτή θα σε προφυλάξει από αναποδιές και επιπλέον θα δημιουργήσει απρόβλεπτες ευκαιρίες που θα σε ωφελήσουν. Αν είσαι ελεύθερος ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, είναι πολύ πιθανός. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στις 18 Μαΐου θα σου φέρει αποκαλύψεις που μπορεί να σε σοκάρουν αρχικά, θα σου φανούν όμως εξαιρετικά χρήσιμες για την τακτική που θα ακολουθήσεις στο μέλλον. Ο Ερμής που βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου χαρίζει την διαίσθηση που θα σε βοηθήσει να βρεις την άκρη του νήματος και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και η όψη αυτή θα σου φέρει σημαντικά οφέλη στον επαγγελματικό τομέα καθώς επίσης και στα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται επίσης να σου αποκαλυφθεί το κρυφό ενδιαφέρον ενός ανωτέρου σου μέσα από τον χώρο της δουλειάς σου και να ξεκινήσει μια ερωτική ιστορία η οποία ωστόσο θα πρέπει να διατηρηθεί κρυφή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, στις 18 Μαΐου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και δημιουργεί μια σύγχυση στα οικονομικά σου. Θα πρέπει λοιπόν να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός, καθώς μπορεί να υποστείς κάποιου είδους εκμετάλλευση και να υποστείς μεγάλες απώλειες ακόμα και από φιλικά σου πρόσωπα που πιστεύεις ότι είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Καλό θα είναι επίσης να αναβάλλεις σημαντικές αγορές που μπορεί να σου κοστίσουν πολύ ακριβά. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σου επιφυλάσσει θετικές εκπλήξεις από πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή από κάποιες υποθέσεις σου που σχετίζονται με το εξωτερικό. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σε απαλλάξει από κάθε έγνοια και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους, θα έχεις σημαντικά οφέλη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 18 Μαΐου και σου δημιουργεί απίστευτα διλήμματα που σχετίζονται με τις σχέσεις σου. Αν μάλιστα πρόκειται να πάρεις μια σημαντική απόφαση ίσως είναι καλύτερα να την αναβάλλεις για λίγες μέρες, αφού τώρα η κρίση σου δεν είναι σωστή. Αν πάλι είσαι μπερδεμένος ανάμεσα σε δυο ενδιαφέρουσες ερωτικές προτάσεις, θα δυσκολευτείς πολύ να επιλέξεις αυτό το διάστημα. Ίσως είναι καλύτερα λοιπόν να αφήσεις για λίγο στην άκρη την προσωπική σου ζωή και να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου, αφού το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα μπορεί να σου φέρει ευχάριστες εκπλήξεις όπως είναι μια προαγωγή που δεν περιμένεις μια νέα επαγγελματική πρόταση, ή μια αύξηση των αποδοχών σου που είναι ό,τι χρειάζεσαι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 18 Μαΐου πρόκειται να σου δημιουργήσει κάποια ερωτηματικά σχετικά με την πορεία των επαγγελματικών σου, τα οποία όμως δεν μπορούν να απαντηθούν για μερικές μέρες. Όσο κι αν επιθυμείς να προβείς σε κάποιες αλλαγές, καλό είναι να περιμένεις, αφού αν τελικά δεν ικανοποιηθείς από το αποτέλεσμα, θα είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις πίσω. Εξάλλου, μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική όψη που σχηματίζει την ίδια μέρα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Ουρανό και να ασχοληθείς με πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Μια καλή ιδέα είναι να σχεδιάσεις με τον σύντροφό σου ένα ρομαντικό ταξίδι για τους δυο σας ή ακόμα και να προγραμματίσετε τον γάμο σας. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 18 Μαΐου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και προκαλεί μια σύγχυση στην ερωτική σου ζωή. Η νοσταλγία για έναν παλιό έρωτα, ίσως σε οδηγήσει σε κινήσεις για τις οποίες θα μετανιώσεις, αφού ακόμα κι αν έχουν θετικό αποτέλεσμα, το πιθανότερο είναι ότι θα είναι προσωρινό. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και με τα οικονομικά σου καθώς προσπαθώντας να ικανοποιήσεις κάποιες ανάγκες σου, μπορεί να ξοδέψεις πολύ περισσότερα χρήματα από όσα αντέχει η τσέπη σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει την ίδια μέρα η Αφροδίτη με τον Ουρανό μπορεί να σε «σώσει» από σημαντικές απώλειες αλλά και να σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σου. Μια ομαδική δραστηριότητα θα σου δώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση από όση φαντάζεσαι ενώ μπορεί να σου φέρει και ένα μεγάλο έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στις 18 Μαΐου, είναι αρκετά «επικίνδυνο» για σένα, καθώς μπορεί να σε παραπλανήσει και να ενδώσεις σε ερωτικές περιπέτειες με άτομα που δεν είναι όπως φαίνονται. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες και να μην υποκύπτεις σε προτάσεις τουλάχιστον αν δεν είσαι σίγουρος για το ποιόν του ανθρώπου που γνωρίζεις. Η όψη αυτή μπορεί να σε ωθήσει να δημιουργήσεις σχέσεις με άτομα που είναι ήδη δεσμευμένα και που δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που ζητάς. Το γεγονός ωστόσο ότι η Αφροδίτη σχηματίζει την ίδια μέρα εξάγωνο με τον Ουρανό, θα σε προφυλάξει από τέτοιες καταστάσεις και θα ευνοήσει τους Τοξότες που ήδη διατηρούν μια σοβαρή σχέση, η οποία μπορεί να επισημοποιηθεί εντελώς ξαφνικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, στις 18 Μαΐου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που συνιστά να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τομέα της εργασίας σου, ειδικά αν έχεις να κάνεις σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις ή να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Παρότι ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε θετική θέση προς το ζώδιό σου, ίσως είναι καλύτερα να αποφύγεις για λίγες μέρες να υπογράψεις σημαντικά έγγραφα ή να προβάλεις τις ιδέες σου, καθώς η ανταπόκριση δεν θα είναι αυτή που σου αξίζει. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, υπόσχεται να σου φέρει σημαντικά έσοδα, αν προσπαθήσεις να κάνεις μια δημιουργική ή ανεξάρτητη εργασία ή αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 18 Μαΐου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τα οικονομικά σου. Για δυο – τρεις μέρες θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όχι μόνο σε άτομα που προσπαθούν να σε δελεάσουν για να σου αποσπάσουν χρήματα, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό που μπορεί να παρασυρθεί σε αλόγιστες σπατάλες, γεγονός που θα σου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα αργότερα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα τα οποία έχουν κάτι να σου προσφέρουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις να σε χτυπούν τα βέλη του έρωτα από τα οποία δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στις 18 Μαΐου και συνιστά προσοχή σε όλες σου τις δραστηριότητες. Οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον είναι πιθανό να διαταραχθούν και να κλονιστούν εξαιτίας ασυνεννοησίας και παρεξηγήσεων, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου. Αν έχεις στο νου σου μια αγοραπωλησία ακινήτου, καλό θα είναι να την «παγώσεις» για λίγες μέρες, ώστε να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θα αποδειχθεί θετικό για τα οικονομικά σου, αφού πρόκειται να σου φέρει αυξημένα έσοδα από απρόβλεπτες πηγές. Ίσως μια προσωρινή εργασία αποδειχθεί ιδιαίτερα κερδοφόρα ή μια επένδυση που έχεις κάνει εδώ και καιρό, αρχίσει να σου αποφέρει εισοδήματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-05-2013 00:00:00