blank
 
blank

Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα: το άγριο λουλούδι του έρωτα!

 
Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα: το άγριο λουλούδι του έρωτα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα

Την Τρίτη, 30 Ιουλίου, κορυφώνεται το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, το οποίο έχει αποτελέσει το υλικό για αναρίθμητα θρυλικά ρομάντζα στην ιστορία του σινεμά! Από την επόμενη μέρα κιόλας, η όψη θα βρίσκεται σε αποκλίνουσα μορφή, δηλαδή χαλαρώνει, όμως εμείς δε θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε το ίδιο εύκολα.
 
Η ένταση που φέρνουν οι δύο αυτοί πλανήτες όταν βρίσκονται σε όψη, είναι χολιγουντιανής φύσεως και οδηγεί σε ακρότητες ερωτισμού, αγάπης παθολογικής, έμπνευσης και έντασης, ενώ φέρνει στη ζωή μας δυνατές συγκινήσεις, συχνά με άτομα αμφιβόλου προέλευσης ή ιδιαίτερα ισχυρά.

Το ισχυρό φαντάζει ανεπαρκές

Γεγονός είναι πως τις μέρες αυτές θα βγουν τα απωθημένα του έρωτα και των σχέσεων στην επιφάνεια, ενώ θα ξυπνήσει μέσα μας ο θαυμαστός κόσμος των ενστίκτων, ο οποίος ως γνωστόν δε λογαριάζει φόρμες ευγενείας και πολιτισμού.
 
Το συναίσθημα γίνεται μοναδικά βαθύ και περίπλοκο, με έντονο το ένστικτο της αναπαραγωγής και ακατανίκητο μαγνητισμό. Φυσικά, η ανάγκη να μεταχειριζόμαστε τους άλλους, εκμεταλλευόμενοι την ελκυστικότητα μας και την επίδραση που ασκούμε πάνω τους, είναι μέσα στις προθέσεις που μας δίνει η όψη Πλούτωνα-Αφροδίτης. Οι άνθρωποι έρχονται πολύ πιο κοντά, οδηγούμενοι από την ανάγκη τους για επαφή, αγάπη, στοργή, τρυφερότητα εξέλιξη μέσα από τις σχέσεις.
 
Όσο διαρκεί η όψη, εκπέμπουμε, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε, ερωτικά σινιάλα, συνοδευόμενα από μία ακαταμάχητη έλξη που ασκούμε στους άλλους, ξυπνώντας τους ερωτικά φτερουγίσματα. Υπάρχει μέσα μας αντιπαράθεση, όσον αφορά το τι θέλουμε από τη σχέση, με σκοπό να αποκτήσουμε τον έλεγχό της και το χειρισμό του άλλου μέρους. Αυτός που θα υποχωρήσει, θα παραδοθεί οριστικά και χωρίς όρους. Στην πραγματικότητα, ο καθένας παλεύει για την κάλυψη των δικών του αναγκών, την οποία κάλυψη μπορεί να πετύχει μέσα από την συναισθηματική συρρίκνωση του άλλου.
 
Η όψη αυτή χαρίζει το μέγιστο της ερωτικής απόλαυσης που μπορεί να υπάρξει, μαζί με πρωτόγνωρες εμπειρίες. Παράλληλα, είναι τόσο δυνατές οι σχέσεις αυτές, ώστε ακόμα και να θέλουμε να διακόψουμε, είναι αδύνατον να το καταφέρουμε.
 
Είναι όμως και εξελικτικές, αφού και οι δύο πλευρές αναζητούν μία βαθιά και ουσιαστική ένωση, αφήνοντας στο πέρασμά τους ανεξίτηλα σημάδια μέσα στο χρόνο. Γεγονός είναι πως μας παροτρύνουν να αποκτήσουμε μία πνευματική ικανοποίηση, ένα ταξίδι μυαλού και πνεύματος, συνδυάζοντας τις γήινες απολαύσεις με τις πνευματικές, ενώ μέσα από ένα δυνατό έρωτα βρίσκουμε τη ψυχολογική διέξοδο που ζητάμε.

Χρήμα, κύρος και ίντριγκα

Πολύ πιθανή και η απόκτηση χρημάτων και η γενικότερη εύνοια, καθώς και ένα παιχνιδιάρικο πάρε δώσε με τους ισχυρούς, που δείχνουν να έχουν την τάση να σε στηρίξουν. Τη στιγμή αυτή ενδιαφέρει όσο τίποτα άλλο η εξέλιξή στην ιεραρχία, στη σχέση, στο περιβάλλον μας.
 
Οι επενδύσεις σε επιχειρήσεις, ιδέες και σε ανθρώπους, σου φέρνουν ευτυχία και ικανοποίηση, ενώ ο δρόμος προς την επίτευξη των στόχων γίνεται πιο βατός. Ας μην ξεχνάμε ωστόσο, πως σκοπός είναι η ολοκλήρωση και η απόκτηση συνείδησης στο τέλος ενός ταξιδιού και όχι μόνο η καλοπέραση.
 
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στο άρθρο Το μεγάλο τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης-Πλούτωνα.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-07-2013 00:00:00