blank
 
blank

Αφροδίτη και Ουρανός σ’ ένα εξαιρετικά θετικό τρίγωνο. Σωστά το αισθάνεσαι ...υπάρχει ελπίδα ακόμη και στους πιο δύσκολους καιρούς! Από τη Ρένα Μεντάκη.

 
Αφροδίτη και Ουρανός σ’ ένα εξαιρετικά θετικό τρίγωνο. Σωστά το αισθάνεσαι ...υπάρχει ελπίδα ακόμη και στους πιο δύσκολους καιρούς! Από τη Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

 Στις 13 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν ένα εξαιρετικά θετικό τρίγωνο που είναι ικανό να αναζωπυρώσει την ελπίδα σε όλους μας. Η Αφροδίτη που κυβερνά τον έρωτα, την ομορφιά και το χρήμα, μαζί με τον Ουρανό τον πλανήτη της ανατροπής και της έκπληξης, θα μας δημιουργήσουν μια αίσθηση ευφορίας που φυσικά δεν θα οφείλεται απλά στη θετική ψυχολογία μας, - αυτό υπάγεται στη δικαιοδοσία του Ποσειδώνα - αλλά σε πραγματικά και αληθινά γεγονότα που μπορεί να μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε. Φυσικά θα πρέπει να τονίσουμε, ότι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη, όταν συμβαίνει σε «δύσκολους» καιρούς, όπως αυτούς που διανύουμε, μπορεί να χάνει κάτι από τη δυναμική της, σίγουρα όμως αποτελεί μια «όαση» για πολλούς, καθώς τουλάχιστον βοηθά στο να αποφευχθούν τα χειρότερα. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι), αλλά σε κάθε περίπτωση όλοι θα πάρουμε ένα μικρό κομμάτι χαράς.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη, ο Ουρανός και οι προβλέψεις για το ζώδιο σας

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 13 του μήνα, σε ευνοεί ιδιαίτερα και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί αυτές τις ημέρες, όσο ανεδαφική κι αν σου φαίνεται. Έχεις μια και μοναδική ευκαιρία να αυξήσεις τα οικονομικά σου και να κερδίσεις έσοδα με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο και σίγουρα δεν θέλεις να την χάσεις. Εύνοια υπάρχει και στην προσωπική σου ζωή όπου ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου και να σου ανοίξει νέους ορίζοντες. Τέλος αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, ή σκέφτεσαι να ανοίξεις αυτό το διάστημα μια δική σου επιχείρηση, η συγκεκριμένη πλανητική διαμόρφωση εγγυάται άριστες προοπτικές στα σχέδιά σου.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η δική σου κυβερνήτης η Αφροδίτη, σχηματίζει στις 13 του μήνα, ένα υπέροχο τρίγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό, γεγονός που αναπτερώνει το ηθικό σου και φτιάχνει τη διάθεσή σου. Τυχαία γεγονότα θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναλύσεις τις σκέψεις σου, να αξιολογήσεις κάποιες καταστάσεις και να χαράξεις τα επόμενα βήματα που θα σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Το μειονέκτημα αυτής της διέλευσης είναι ότι ίσως θελήσεις να «απομονωθείς» για λίγο από τους φίλους και τους γνωστούς σου, προκειμένου να αποφασίσεις ανεπηρέαστος από εξωτερικές επιρροές. Ωστόσο, αυτή η απομόνωση είναι που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα, που αργά ή γρήγορα θα σου φέρει και οικονομικά οφέλη. Η ενασχόληση με θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοείται επίσης αυτό το διάστημα.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η Αφροδίτη από το ευνοϊκό για σένα ζώδιο του Λέοντα, σχηματίζει στις 13 του μήνα, τρίγωνο με τον Ουρανό και σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις την επικοινωνία σου, να συναναστραφείς με πολλούς ανθρώπους και να αποκομίσεις απρόσμενα οφέλη μέσα από τυχαίες επαφές και συζητήσεις. Τα άτομα που θα βρεθούν στο δρόμο σου αυτές τις ημέρες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις στόχους και οράματα και μάλιστα με τον πιο ανέλπιστο τρόπο. Αν σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις ένα σύντομο ταξίδι, να ξεκινήσεις μια νέα εκπαίδευση ή να ζητήσεις την βοήθεια συγγενικών σου προσώπων, μην διστάσεις, αφού τώρα έχεις την υποστήριξη των άστρων. Τέλος, αν είσαι αδέσμευτος, μια τυχαία γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, μπορεί να καταλήξει σε μια καθοριστική αισθηματική σχέση.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η είσοδος της Αφροδίτης στον τομέα των οικονομικών σου, σηματοδότησε την αφετηρία μιας νέας εποχής για τα οικονομικά σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει στις 13 του μήνα, με τον απρόβλεπτο Ουρανό, θα σου δώσει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα σημαντικό ποσό από την δουλειά σου, με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Οι συνθήκες τώρα σε ωθούν να εργαστείς με περισσότερη όρεξη, να αναδείξεις τις ικανότητες και τα προσόντα σου και να διεκδικήσεις ένα σημαντικό bonus που θα σου εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή. Εύνοια υπάρχει και στον τομέα της οικογένειας αλλά και στα ακίνητα περιουσιακά σου στοιχεία, η εκμετάλλευση των οποίων αυτό το διάστημα, μπορεί να σου αποφέρει μια νέα πηγή εσόδων.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Αφροδίτη που έχει ήδη περάσει στο δικό σου ζώδιο, στις 13 του μήνα, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που θα τονώσει το ενδιαφέρον σου για γνώσεις και ταξίδια, ενώ παράλληλα θα σε παροτρύνει να ανακαλύψεις νέες προοπτικές στην επαγγελματική σου ζωή. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός τις επόμενες ημέρες, καθώς οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι τόσο απρόσμενες που ίσως τις προσπεράσεις χωρίς να τις εκμεταλλευτείς. Γι’ αυτό θα πρέπει να ακούς με προσοχή το κάθε τι που «λέγεται» γύρω σου, γιατί μια φαινομενικά ασήμαντη πληροφορία, μπορεί να σου ανοίξει πολλές πόρτες. Το εξωτερικό και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό, αποτελούν επίσης πηγή εύνοιας. Τέλος, αν είσαι ακόμα ελεύθερος, ίσως αυτό το διάστημα αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σχέση ή απολαύσεις τον μήνα του μέλιτος.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, το υπέροχο τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται στις 13 Σεπτεμβρίου, αποτελεί και για σένα μια θετική επιρροή, καθώς θα τονώσει κατά πολύ τόσο τα οικονομικά σου όσο και την ερωτική σου ζωή. Με ανανεωμένη διάθεση και αρκετή αισιοδοξία, θα καταφέρεις να δεις την θετική όψη κάθε κατάστασης και να κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον σου. Με λίγη παραπάνω προσπάθεια, θα καταφέρεις να μειώσεις κατά πολύ χρέη προς τρίτους και υποχρεώσεις που σου δημιουργούν πανικό και επιπλέον να χαράξεις μια στρατηγική που θα βοηθήσει να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου. Εύνοια υπάρχει και στην ερωτική σου ζωή όπου θα έχεις την ευκαιρία να αναθερμάνεις το πάθος με τον σύντροφό σου, να αναζωπυρώσεις μια σχέση από το παρελθόν, ή να δημιουργήσεις μια νέα σχέση.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 13 Σεπτεμβρίου, η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και στρέφει το ενδιαφέρον σου στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Παρά το γεγονός ότι έχεις περάσει αρκετές ταλαιπωρίες το τελευταίο διάστημα, η βελτίωση στη σχέση σου είναι ήδη ορατή και αναμένονται ακόμα καλύτερες μέρες. Τώρα μάλιστα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσεις πιο σοβαρά θέματα που σε απασχολούν και να βρεις την ανταπόκριση που λαχταράς, ενώ δεν αποκλείεται η αντιμετώπιση του συντρόφου σου να είναι ακόμα πιο καλή κι από όσο ελπίζεις. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων Ζυγών, το διάστημα αυτό θα κάνεις μια γνωριμία που γρήγορα θα πάρει σοβαρές διαστάσεις και θα εξελιχθεί καλύτερα κι από όσο περιμένεις. Τέλος, εύνοια υπάρχει και σε επαγγελματικές συνεργασίες που υπόσχονται αύξηση εσόδων.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου,   θα επηρεάσει θετικά τον επαγγελματικό σου τομέα. Θα πρέπει λοιπόν αυτές τις μέρες, να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, αφού είσαι ένα βήμα πριν την καταξίωση και την πρόοδο που περιμένεις εδώ και καιρό. Επιπλέον, οι συνθήκες μέσα στον εργασιακό σου χώρο θα βελτιωθούν, με αποτέλεσμα να γίνεις περισσότερο αποδοτικός και παραγωγικός. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως ένα υποβόσκον φλερτ στο χώρο της δουλειάς σου, αποκαλυφθεί και ξεκινήσει μια αισθηματική ιστορία με σοβαρές προοπτικές. Εύνοια υπάρχει και στον τομέα της υγείας σου, όπου αυτό το διάστημα, μπορεί να λυθούν ριζικά τυχόν προβλήματα, ενώ αν ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής θα έχεις άμεσα ορατά αποτελέσματα.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται στις 13 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνεται ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου, που σε καθιστά από τους πιο ευνοημένους αυτής της περιόδου. Έτσι, είναι η κατάλληλη στιγμή να απολαύσεις ότι επιθυμείς περισσότερο, αλλά και να αποκτήσεις πράγματα και οφέλη που ούτε τα φαντάζεσαι. Η τύχη του Ουρανού είναι πάντα απρόβλεπτη και στη δική σου περίπτωση σίγουρα καλοδεχούμενη. Ο έρωτας, τα ταξίδια στο εξωτερικό, ή ακόμα και ένας γάμος θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σου και θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Επιπλέον, μια νέα επαγγελματική πρόταση θα αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ενώ δεν αποκλείεται μια απρόβλεπτη εγκυμοσύνη να αλλάξει εντελώς το πεπρωμένο σου.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, παρόλο που ο Ουρανός σου έχει δημιουργήσει ήδη μεγάλα προβλήματα, το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη στις 13 του μήνα, υπόσχεται να σου φέρει κάποιες εκπλήξεις που θα αναπτερώσουν το ηθικό σου. Θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, το σπίτι σου, ή την οικογένειά σου, θα πάρουν μια ανέλπιστα θετική τροπή. Αν μάλιστα σε απασχολεί μια αγοραπωλησία, μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση που δεν λέει να ολοκληρωθεί, αυτές τις μέρες, θα υπάρξει μια «ραγδαία» εξέλιξη που θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Αν βρίσκεσαι σε δίλημμα για το αν πρέπει ή όχι να πάρεις την απόφαση και να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια, κάποια γεγονότα θα σου «δείξουν» ποια είναι η σωστή επιλογή. Τέλος, αν η σχέση σου με τα μέλη της οικογένειάς σου έχει κλονιστεί, τώρα θα αποκατασταθεί.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Αφροδίτη μέσα από τον τομέα των σχέσεών σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό στις 13 του μήνα, και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις σοβαρές – αλλά και ξαφνικές – αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Αυτές τις ημέρες θα διαπιστώσεις ότι η επικοινωνία με τον σύντροφό σου βελτιώνεται όλο και περισσότερο, γεγονός που θα επηρεάσει τις αποφάσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία που θα συμβεί αυτό το διάστημα, θα δείξει εξ αρχής τις θετικές προοπτικές της, αφού πέρα από την ερωτική έλξη θα βασίζεται και στην εξαιρετικά καλή επικοινωνία. Αν τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν περισσότερο αυτό το διάστημα, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτές τις θετικές ημέρες ώστε να κάνεις συζητήσεις που σίγουρα θα έχουν ευνοϊκή κατάληξη για σένα.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου, σου δίνει την ευκαιρία να αυξήσεις τα οικονομικά σου με τον πιο ανέλπιστο τρόπο. Παρά το γεγονός ότι η δουλειά σου και μόνο αυτή είναι η κύρια πηγή των εσόδων σου, βρίσκεσαι σε μια περίοδο που φαίνεται ότι έχεις «ζήτηση» και οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μην χάνεις ευκαιρίες, καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι και ίσως αξίζει τον κόπο να κοπιάσεις λίγο παραπάνω. Ωστόσο, καλό θα είναι να φροντίσεις τώρα «που γυρίζει ο τροχός» να καλύψεις κάποια χρέη προς τρίτους ή κάποιες υποχρεώσεις, ώστε να μην συσσωρεύονται τα έξοδα. Εύνοια υπάρχει και στην ερωτική σου ζωή, και μάλιστα το γεγονός ότι παρά τα αυξημένα σου καθήκοντα δεν παραμελείς τον σύντροφό σου, εκτιμάται ιδιαίτερα από εκείνον.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-09-2012 00:00:00