blank
 
blank

Αφροδίτη στην Παρθένο: η έκπτωτη βασίλισσα σε δύσκολη θέση αυτή την εβδομάδα.

 
Αφροδίτη στην Παρθένο: η έκπτωτη βασίλισσα σε δύσκολη θέση αυτή την εβδομάδα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

"Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο, οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί κοιμούνται καλύτερα, αλλά οι κακοί απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι."Woody Allen

Η τρυφερή Αφροδίτη στις 3 /10 αλλάζει ζώδιο, φεύγει από τoν Λέοντα και περνά στην Παρθένο, όπου θα μείνει μέχρι τις 28 του μηνός. Μια πολύ δύσκολη θέση γι’ αυτήν, μια και η Παρθένος είναι το ζώδιο της πτώσης της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκδηλώσει την δυναμική της και τις ιδιότητές της, έτσι όπως θα ήθελε.
 
Όμως, πώς εκδηλώνεται η Αφροδίτη, όταν της πάρεις το ροζ συννεφάκι της και δεν έχει πια λόγο να ονειρευτεί, να ταξιδέψει και να φτιάξει την ατμόσφαιρα που της ταιριάζει; Γίνεται δύσκολη, δύστροπη, δύσκολα ευχαριστημένη, και με το εαυτό της και με τους γύρω της, με ένα μόνιμο ανικανοποίητο αίσθημα να τριγυρνά μέσα στην ψυχή της και να μην της επιτρέπει να χαρεί ακόμα και με τα πιο απλά πράγματα! Αναζητά μια τελειότητα, που της δυσκολεύει συνεχώς την ζωή, συχνά τρώγεται με τα ρούχα της και με τους γύρω της σε υπερβολικό βαθμό, εστιάζοντας πάντα στο αναγκαίο και αδιαφορώντας για τις μικροχαρές του περιττού! Δύσκολα θα εκδηλώσει το συναίσθημά της προς τους άλλους, το κρατά κλεισμένο σαν επτασφράγιστο μυστικό, που δεν πρέπει να αποκαλύψει. Είναι πολύ ντροπαλή η Αφροδίτη στο ζώδιο αυτό, συχνά όταν νιώθει άβολα με κάτι που θα της πουν, χαμηλώνει το βλέμμα και ίσως να την δείτε και να κοκκινίζει! Παρατηρήστε το… Είναι αρκετά δύσκολη η θέση αυτή για προσωπικές σχέσεις, που περνάνε όλες από το μικροσκόπιο της κριτικής της, και δύσκολα θα αποφασίσει να δεσμευτεί!
 
Ωστόσο, βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, ένα ζώδιο που αφορά την υπηρεσία και αυτό την κάνει να λειτουργεί υπερπροστατευτικά με τους άλλους… Η Αφροδίτη στην θέση αυτή μπορεί να μην σου πει μεγάλα λόγια, θα είναι όμως πάντα εκεί όταν την χρειαστείς! Είναι η καλή σου φίλη ή φίλος, που θα ξενυχτίσει μαζί σου όταν θα έχει πρόβλημα και θα αναλάβει να σου βρει την καλύτερη λύση, ακόμα και να δεν το ζητήσεις! Η προσφορά είναι συνυφασμένη με το είναι της και πολλές φορές μπορεί να σε κουράσει με την ανάγκη της να τρέχει και να προλαβαίνει τα πάντα! Ιδανική θέση, για κάθε τι που αφορά στην επαγγελματική ζωή! Η Αφροδίτη εδώ διαπρέπει σαν υπάλληλος μια και είναι το δεξί χέρι του εργοδότη της. Έμπιστη και εξυπηρετική, πάντα δίνει περισσότερα από ό,τι θα της ζητήσεις και βέβαια μπορείς να βασιστείς επάνω της για ό,τι μα ό,τι χρειαστείς!
 
Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι δύσκολη για τον εαυτό της, αλλά ιδιαίτερα χρήσιμη για τους άλλους. Πάντα η σχεδόν πάντα υπάρχει μια αδυναμία, αλλά υπάρχει και το προτέρημα, που θα μειώσει την αρνητική της μορφή. Κι εδώ είναι καλό η ενέργεια αυτή να διοχετεύεται σε πρακτικού τύπου πράγματα, που θα την κάνουν να νιώθει χρήσιμη και για τον εαυτό της και για τους άλλους.

Τι θα φέρει η Αφροδίτη στα δώδεκα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Τρέχεις και δεν φτάνεις με την διέλευση αυτή της Αφροδίτης, οι υποχρεώσεις σου σε κάνουν να μην μπορείς να πάριες ανάσα. Ωστόσο, όλο και κάτι καλό προκύπτει από όλο αυτό… Βεβαίως και μια γνωριμία στο χώρο της εργασίας σου δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαία!
 
ΤΑΥΡΟΣ
Μεγάλη ανάσα χαράς και εκτόνωσης, βγες, διασκέδασε, φλέρταρε, όλα επιτρέπονται! Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με τα σοβαρά, τώρα είναι άκρως ερωτική περίοδος για σένα και καλά θα κάνεις να το εκμεταλλευτείς. Τα σοβαρά, άστα για μετά!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην οικογενειακή σου ζωή εστιάζει η νέα θέση της Αφροδίτης, όπου ακόμα κι αν σου βγουν κάποιες απρόβλεπτες δυσκολίες, θα μπορέσεις να τις χειριστείς και να τις λύσεις! Με την καταναλωτική μανία που θα σε πιάσει, να δούμε τι θα κάνεις…
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ομορφαίνει η καθημερινότητα σου, οι επαφές γίνονται πιο ευχάριστες, γενικότερα το κλίμα γίνεται πιο αισιόδοξο κι εκεί, μέσα στην ροή, όλο και κάποιο πρόσωπο εμφανίζεται, που σε βγάζει από την ρουτίνα… Για δες το!
 
ΛΕΩΝ
Κάτι αλλάζει στα οικονομικά σου, κάτι βελτιώνεται, αισθητά ή όχι, πάντως μια ανάσα την έχεις τώρα, οπότε φρόντισε να την εκμεταλλευτείς. Ωστόσο, σκέψου πριν ανοίξεις το πορτοφόλι σου για να ξοδέψεις… Θα παρασυρθείς εύκολα, καθώς μια ροπή προς την σπατάλη την έχεις έτσι κι αλλιώς!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γλυκαίνεις και γλυκαίνουν και οι γύρω σου με εσένα! Είναι η περίοδος που θα ασχοληθείς με ό,τι σου αρέσει και με ό,τι σου δίνει χαρά! Όσο για τα ερωτικά σου, αυτήν την εποχή παίρνουν φωτιά! Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες!
 
ΖΥΓΟΣ
Θα σου βγει πολύ έντονα τώρα η ανάγκη του να προσφέρεις σε άτομα, που σε έχουν ανάγκη και όχι μόνο… Κι ένα παράνομος έρωτας είναι πιθανός, που θα σε βάλει σε διλλήματα. Δεν είναι σίγουρο πως είναι αυτό που ψάχνεις και θα σε κάνει ευτυχισμένο, αλλά πέρνα καλά! Για όσο…
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως κάποιοι φίλοι φανούν περισσότερο χρήσιμοι απ’ ό,τι περίμενες και πραγματικά η βοήθειά τους ίσως αποδειχτεί σωτηρία! Καινούργια πρόσωπα και πράγματα μπαίνουν στο παιχνίδι, και το απογειώνουν. Έχε λίγο το νου σου, γιατί ο έρωτας μπορεί να βρίσκεται στον φιλικό σου κύκλο…
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Εργασιακά θέματα φέρνει στο προσκήνιο η νέα θέση της Αφροδίτης, που μπορεί λίγο να σε ταλαιπωρήσουν, αλλά σύντομα θα βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Το ερωτικό στοιχείο στον εργασιακό χώρο πάντως θέλει προσοχή… το λέμε γιατί μπορεί να προκύψει!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως νιώσεις την ανάγκη να επεκτείνεις του ορίζοντες σου! Τώρα, μέσα από κάποιο ταξίδι που σου προκύπτει, μέσα από νέα πνευματικά ενδιαφέροντα, μέσα από κάποιο πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας από την δική σου… Όλα αυτά τα σενάρια είναι πιθανά!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ιδιαίτερη ένταση στην ερωτική σου ζωή προμηνύει η νέα θέση της Αφροδίτης, γίνεσαι πιο απαιτητικός, πιο κτητικός και βεβαίως, περισσότερο… ορμητικός με το ταίρι σου! Και στα οικονομικά σου φαίνεται πως κάποιες λύσεις θα σε διευκολύνουν αρκετά!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το κλίμα στην προσωπική σου ζωή γίνεται πιο αρμονικό, οι σχέσεις σου βελτιώνονται, και πιθανά κάποιο άνθρωποι να σταθούν δίπλα σου, προσφέροντας την βοήθειά τους! Ερωτικά, το σκηνικό έχει ενδιαφέρουσες εμπειρίες κα εκπλήξεις… Ετοιμάσου!
 
Και να θυμάστε, την γλύκα στη ζωή την δίνουμε πάντα εμείς… Να είστε καλά!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Πηγή: Myastro.gr

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-10-2012 00:00:00