blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Μ. Τρίτη, 11 Απριλίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Μ. Τρίτη, 11 Απριλίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Μ. Τρίτη, 11 Απριλίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 11-4-2017

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα βρίσκεται υπό την επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο του Ζυγού και φαίνεται πως τα γεγονότα που έχουν κορυφωθεί στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού από τα μεσάνυχτα και μετά, ενδεχομένως να σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και μία ανάγκη για ενδοσκόπηση… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού έχει επηρεάσει την ροή της καθημερινότητάς σου και φαίνεται πως η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού από τις βραδινές ώρες, σε καλεί να θέσεις ως προτεραιότητα το ταίρι σου. Καλό είναι να του αφιερώσεις το χρόνο και την ενέργειά σου τις μέρες αυτές, ώστε να συσφίξετε τη σχέση σας και να επιλύσετε τυχόν διαφορές, που είχαν κάνει την εμφάνισή τους. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού πιθανόν να έχει φέρει κάποιες εξελίξεις στις ερωτικές σου υποθέσεις. Εκπλήξεις και ανατροπές είναι στο μενού και της σημερινής ημέρας και μετά τα μεσάνυχτα, που η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, προστίθεται και ίντριγκα. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι πιθανό να εμφανιστούν ζήλειες στη σχέση σου, γι’ αυτό απόφυγε να ρίξεις λάδι στη φωτιά με τη συμπεριφορά σου. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό σου δημιουργεί την ανάγκη να κλείσεις ένα συναισθηματικό κεφάλαιο και να κάνεις έναν απολογισμό σε σχέσεις και ερωτικές επιλογές που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό μετά τα μεσάνυχτα, ανεβάζει την σεξουαλικότητά σου και σου ξυπνά μία έντονη ανάγκη να ζήσεις στιγμές πάθους. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, οι επόμενες μέρες είναι ιδανικές για να αναθερμάνεις το κλίμα στη σχέση σου. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού έχει επηρεάσει θέματα που αφορούν την επικοινωνία σου, φέρνοντας πιθανόν κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, μέσα από τις οποίες αναζητάτε συμβιβαστικές λύσεις σε προβλήματα. Η πορεία της Σελήνης στον Σκορπιό από τις βραδινές ώρες κι έπειτα, πιθανόν να σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και κάποιες τάσεις επιβολής προς το σύντροφό σου. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού σε έχει ωθήσει να εστιάσεις στις αξίες και τα θέλω σου και να αναζητήσεις την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνεις και σε αυτά που παίρνεις μέσα στη σχέση σου. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού από τις βραδινές ώρες, σε καλεί να γίνεις πιο εκφραστικός και να μοιραστείς αυτά που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι με το σύντροφό σου. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου ενδεχομένως να σου έχει δημιουργήσει συναισθηματική ένταση, λόγω γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στη σχέση σου ή και σε άλλους τομείς της ζωής σου, που επηρεάζουν αναπόφευκτα και τα αισθηματικά σου. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού από τις βραδινές ώρες, σε κάνει πιο εσωστρεφή και σε ωθεί να επαναφέρεις την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη ζωή σου. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό σε έχει ωθήσει σε έναν απολογισμό και με την Σελήνη να περνά στο ζώδιό σου σήμερα το βράδυ, φαίνεται πως έρχεσαι πιο κοντά στις συναισθηματικές σου ανάγκες και αποζητάς περισσότερη ασφάλεια. Καλό είναι να αφήσεις το διαισθητικό σου κομμάτι να λειτουργήσει και αν βρίσκεσαι σε διαδικασία αποφάσεων για το μέλλον των αισθηματικών σου υποθέσεων, να ακούσεις το ένστικτό σου… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στο Ζυγό, βρίσκεσαι σε φάση ολοκλήρωσης κάποιου στόχου που αφορά το μέλλον σου και σχετίζεται με την πορεία της σχέσης σου. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού από απόψε το βράδυ, σε βοηθά να αφουγκραστείς τις ψυχικές σου ανάγκες και να αντιληφθείς καλύτερα αυτά που αισθάνεσαι βαθιά μέσα σου, σχετικά με ένα πρόσωπο ή μία κατάσταση. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού φαίνεται να σε απασχολούν κάποια σχέδια επισημοποίησης της σχέσης σου ή κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, οι οποίες επηρεάζουν και το δεσμό σου. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό από τις βραδινές ώρες σε βοηθά να εστιάσεις στο μέλλον και στα όνειρά σου, αλλά και να τα μοιραστείς με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι αυξάνουν τις πιθανότητες για μία ερωτική γνωριμία μέσα από το κοινωνικό τους περιβάλλον. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό έχει επηρεάσει θετικά το ζώδιό σου και ίσως να έχεις οργανώσει ένα ταξίδι για την πασχαλινή περίοδο, που θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου και θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Μία νέα γνωριμία ή μία εξέλιξη με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σου, είναι επίσης πιθανό να προκύψει, ξυπνώντας σου την ανάγκη για συντροφικότητα. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού έχει φέρει σε πρώτο πλάνο θέματα συμβίωσης και γενικά οτιδήποτε μοιράζεσαι με το σύντροφό σου, είτε σε υλικό επίπεδο είτε σε συναισθηματικό. Ίσως έχεις έντονη την ανάγκη να υπάρξει μία ισορροπία, ώστε να μη νιώθεις αδικημένος σε σχέση με αυτά που δίνεις και με αυτά που παίρνεις από τη σχέση σου. Καλό είναι να γίνει ένα ξεκαθάρισμα, ώστε να μην εμφανιστούν προβλήματα μεταξύ σας αργότερα. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-04-2017 22:00:00