blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου το σαββατοκύριακο, 29-30 Ιουλίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου το σαββατοκύριακο, 29-30 Ιουλίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων το σαββατοκύριακο, 29 έως 30/7/2017, από την Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 29 έως 30/7/2017.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου φέρνοντας μια ευχάριστη εξέλιξη που σου δημιουργεί ένα αίσθημα απελευθέρωσης. Ένα θετικό νέο που σας βοηθά να πάτε παρακάτω με το ταίρι σου ή μια πρόταση που δέχεσαι από εκείνον/η, ομορφαίνει το κλίμα μεταξύ σας. Από την άλλη, όσοι δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, ενδέχεται να γνωρίσουν ένα πρόσωπο που θα τους εξιτάρει με εντελώς απρόσμενο τρόπο… Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού και η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό, διαμορφώνουν ένα διήμερο, άκρως επικοινωνιακό και ανανεωτικό. Φαίνεται πως θα θελήσεις να οργανώσεις δραστηριότητες και αποδράσεις που θα βγάλουν τη σχέση σου από τη ρουτίνα της, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή σου διάθεση για να γνωρίσεις νέες, ενδιαφέρουσες παρουσίες… Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου συναντά τον Ουρανό σε μια όψη εξαγώνου που φέρνει θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου αυτό το Σαββατοκύριακο. Φαίνεται πως θα αισθανθείς μια πρωτόγνωρη ελευθερία και αν υπήρχαν κάποιες καταστάσεις που σου δημιουργούσαν πίεση, θα καταφέρεις να απεμπλακείς. Από την άλλη, η όψη φέρνει και απροσδόκητες γνωριμίες στα πιο απίθανα μέρη... Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού αυτό το Σαββατοκύριακο, φέρνοντας ανάγκη για φλερτ και πάθος. Οι νέες γνωριμίες πολλαπλασιάζονται και είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ιντριγκάρει. Από την άλλη, αν ανήκεις στους Καρκίνους που διατηρούν ένα κρυφό δεσμό, το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει απροσδόκητες εξελίξεις… Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό αυτό το Σαββατοκύριακο, μια όψη που σε απογειώνει κοινωνικά και συναισθηματικά. Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να πραγματοποιήσεις μια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου και με φίλους ή ένα ξεχωριστό διήμερο με δραστηριότητες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Οι αδέσμευτοι έχουν πολλαπλάσιες πιθανότητες για γνωριμίες που θα τους ενθουσιάσουν! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό είναι μια όψη που σε καλεί να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου, αναφορικά με την πορεία των σχέσεων σου και με το ποια πρόσωπα αξίζουν να παραμείνουν δίπλα σου. Θα έχεις την διάθεση να οραματιστείς το μέλλον και να σκεφτείς τι σου προσφέρει ασφάλεια, ώστε να το διεκδικήσεις και να το κρατήσεις στη ζωή σου. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα συναντά τον Ουρανό από τον Κριό σε μια όψη εξαγώνου αυτό το Σαββατοκύριακο, χαρίζοντάς σου ενθουσιασμό και απροσδόκητες εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μια εντελώς ξαφνική γνωριμία που θα σε απογειώσει είναι εξαιρετικά πιθανή, ενώ όσοι διατηρούν μακροχρόνια σχέση, ίσως δεχθούν μια έκπληξη ή μια πρόταση από το ταίρι τους που θα ομορφύνει το κλίμα μεταξύ τους… Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, φέρνει χαρούμενη διάθεση και ευχάριστες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ίσως υπάρξει κάποια αλλαγή, οικονομική ή άλλου τύπου, που κατά κάποιο τρόπο απελευθερώνει εσένα και το ταίρι σου από ένα βάρος που αντιμετωπίζατε. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι πιθανό να αποφασίσεις να τερματίσεις οριστικά μια αισθηματική υπόθεση… Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, συναντά τον Ουρανό από τον Κριό σε ένα εξάγωνο, μια εξαιρετική όψη για τα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται πως μια κοντινή εκδρομή που πραγματοποιείς με το ταίρι σου ή κάποια ευχάριστη εξέλιξη που αφορά τη σχέση σας, σας αναζωογονεί. Από την άλλη, οι αδέσμευτοι Τοξότες, ας προετοιμαστούν να υποδεχθούν ένα πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή τους και την αλλάζει ριζικά… Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σε συνδυασμό με την πορεία της Σελήνης στον Σκορπιό φέρνουν εξελίξεις στις σχέσεις σου. Οι αδέσμευτοι φαίνεται πως θα νιώσουν μια έντονη ανάγκη να σπάσουν την ρουτίνα τους και ίσως οργανώσουν μια έξοδο, προς αναζήτηση υποψήφιων συντρόφων. Οι δεσμευμένοι από την άλλη, καλό είναι να προσέξουν την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις τους διότι οι όψεις μαρτυρούν εντάσεις στη σχέση τους… Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό αυτό το Σαββατοκύριακο, ευνοώντας το ζώδιό σου. Το κλίμα των ημερών θα είναι παθιασμένο, ενεργητικό και φλογερό για τα αισθηματικά σου και αν ανήκεις στους αδέσμευτους είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα σου. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να αναθερμάνουν το κλίμα στο δεσμό τους. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΙΧΘΕΙΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ουρανό από τον Κριό που κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο φέρνει ένα αίσθημα απελευθέρωσης από το παρελθόν σου. Κάποιες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα φαίνεται πως σε απεγκλωβίζουν από συναισθηματικά βαρίδια, ενώ η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού σε ωθεί σε νέες παθιασμένες περιπέτειες… Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-07-2017 22:00:00