blank
 
blank

Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Προσδεθείτε! Έρχεται ερωτικό μπουρίνι και αναταράξεις! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

 
Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Προσδεθείτε! Έρχεται ερωτικό μπουρίνι και αναταράξεις! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 23 ως 28 Φεβρουαρίου 2014

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στις 23 Φεβρουαρίου τονίζει την ανάγκη για αλληλοβοήθεια και μας καλεί να αναδείξουμε τρυφερά συναισθήματα φιλευσπλαχνίας. Συντελεί στη δημιουργία ανθρώπινων αλυσίδων και πρωτοβουλιών για τους συνανθρώπους μας, που ανήκουν στις ομάδες εκείνες του πληθυσμού που έχουν κτυπηθεί καίρια από την οικονομική κρίση.
 
Στις 25 Φεβρουαρίου, το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο προσδίδει διάρκεια στις σχέσεις και φέρνει την ηθική και την υλική ανταμοιβή, για όσους έχουν προσπαθήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ουρανό

Ωστόσο, η «ναυαρχίδα» των όψεων της τελευταίας εβδομάδας του Φεβρουαρίου, είναι το τετράγωνο Δία-Ουρανού που κορυφώνεται στις 26 του μήνα.
 
Ο Ουρανός είναι το συνώνυμο της ανατροπής, της αλλαγής, των ξαφνικών και απροσδόκητων γεγονότων, ενώ ο Δίας σχετίζεται κυρίως με την τύχη και με την επέκταση. Μάλιστα, ενώ στην παραδοσιακή δυτική Αστρολογία τα τετράγωνα ως όψεις ανήκουν στη δυσμενή ομάδα των πλανητικών γωνιών, αυτό δεν ισχύει απόλυτα για τα τετράγωνα όπου συμμετέχει ο Δίας.
 
Όλα λοιπόν δείχνουν ότι στην παρούσα φάση, ο επεκτατικός Δίας θα δώσει τη δύναμη στον Ουρανό, έτσι ώστε ο τελευταίος να προχωρήσει στο ζητούμενο, που είναι η αλλαγή.
 
Σε κοσμικό επίπεδο, η όψη αναμένεται να προκαλέσει ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις που θα οδηγήσουν σε μια νέα τάξη πραγμάτων. Να υπενθυμίσουμε ότι η όψη αυτή σχηματίστηκε για πρώτη φορά στις 21/8 του 2013 και αποτελεί συνέχεια των γεγονότων που πρωτοεμφανίστηκαν τότε, ενώ θα σχηματιστεί για μια ακόμη φορά, ίσως και την πιο… «φαρμακερή», στις 20/4 καθώς τότε αναμένονται και τα καταλυτικά γεγονότα.
 
Σε προσωπικό επίπεδο και φυσικά ανάλογα με το ζώδιο και με τον προσωπικό χάρτη του καθένα αναμένονται ακραίες και απρόβλεπτες καταστάσεις που θα έχουν κοινή συνισταμένη την ανάγκη για αλλαγή μέσα από υπερβολικές συμπεριφορές. Καθώς ο Δίας συνδέεται με την χαρά και την καλοπέραση, και Ουρανός με το ξαφνικό, αναμένονται κεραυνοβόλοι έρωτες, με αμφίβολη ωστόσο διάρκεια, αλλά με έντονο πάθος.
 
Η δράση φέρνει αντίδραση και αυτό είναι κάτι που πολλοί θα το νιώσουν στο πετσί τους αυτή την περίοδο. Καλό είναι, οι όποιες προκλήσεις (ιδιαίτερα αυτές που έχουν ερωτική χροιά) να αντιμετωπιστούν με σύνεση και ψυχραιμία. Το ερωτικό… μπουρίνι είναι πολύ πιθανό να μας βρει απροετοίμαστους, ωστόσο κρίνεται σκόπιμο, να φερθούμε έξυπνα στο τραγούδι των Σειρήνων. Η ίδια αυτή όψη μπορεί να γίνει αιτία για ερωτικά σκάνδαλα και επεισοδιακούς χωρισμούς.
 
Κλείνοντας την ανάλυσή μας για την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, να υπενθυμίσουμε ότι ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 28 του μήνα βάζοντας έτσι τέλος σε εμπόδια καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις για τις όψεις της εβδομάδας και το τετράγωνο Δία-Ουρανού

Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
Δείτε τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-02-2014 00:00:00