blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά σήμερα 10/2/2017

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου που κορυφώνεται σήμερα, είναι μια πολύ θετική όψη που φέρνει ερωτικές ευκαιρίες. Μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σου ξυπνήσει πάθος και συναισθηματική ένταση, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η μέρα είναι ιδανική για μια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου και με φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής συναντά τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, σε μια όψη εξαγώνου τη σημερινή μέρα, η οποία ευνοεί τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψει ένα κρυφό ειδύλλιο μέσα στο περιβάλλον εργασίας σου, που θα σε αναστατώσει ή αν διατηρείς μια μόνιμη σχέση, να υπάρξει μια πρόταση – έκπληξη από το ταίρι σου, που θα σου φτιάξει τη διάθεση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, σχηματίζει ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη σήμερα, μια όψη που σε κάνει επικοινωνιακό και ευπρόσιτο. Είναι μια καλή μέρα για να γεφυρώσεις διαφορές με το ταίρι σου μέσα από το διάλογο, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, η όψη σού χαρίζει ερωτικές ευκαιρίες και εκπλήξεις με πρόσωπα, που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που σχηματίζεται σήμερα, είναι μια όψη που σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να του εξομολογηθείς μύχιες επιθυμίες και βαθιά σου συναισθήματα. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να δεχθούν κάποια πρόταση από ένα πρόσωπο που τους πολιορκεί στο χώρο εργασίας τους…

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής, που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, ευνοώντας ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μία είδηση ή μια πρόταση που έρχεται από το ταίρι σου, σε αναζωογονεί και σε ωθεί να κάνεις όνειρα για το μέλλον σας. Αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, οι πιθανότητες να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που θα κρύβει ερωτικές ευκαιρίες, είναι ιδιαίτερα αυξημένες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής από τον Υδροχόο συναντά την Αφροδίτη από τον Κριό σε μια όψη εξαγώνου σήμερα, η οποία σε φέρνει πολύ κοντά με το ταίρι σου. Θέματα συμβίωσης, αλλά και όλα όσα μοιράζεσαι μαζί του έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ φαίνεται πως βγαίνουν κι έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να δεχθούν ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο από τα παλιά.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη που κορυφώνεται σήμερα, είναι μια εξαιρετική όψη για την αισθηματική σου ζωή. Οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα έχουν μια πολύ θετική εξέλιξη στη σχέση τους που θα τους φέρει πολύ κοντά με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να γνωρίσουν ένα πρόσωπο, με το οποίο η σχέση τους θα εξελιχθεί πολύ σύντομα σε κάτι σοβαρό…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που σχηματίζεται σήμερα, είναι μια όψη που σου δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας και θαλπωρής. Είτε καταφέρνεις να ξεκλέψεις χρόνο για να τον αφιερώσεις στη σχέση σου είτε προκύψουν κάποιες εξελίξεις που αφορούν την συμβίωσή σου με το ταίρι σου, το βέβαιο είναι ότι η όψη σου χαρίζει όμορφες, ρομαντικές στιγμές…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη σήμερα, μια όψη που ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Οι αδέσμευτοι Τοξότες έχουν πολλαπλάσιες πιθανότητες να εντάξουν το πάθος στη ζωή τους, γνωρίζοντας ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο σε μια έξοδο με φίλους, ενώ όσοι διατηρούν μόνιμη σχέση, μάλλον θα πραγματοποιήσουν μια κοντινή απόδραση, που θα τους αναζωογονήσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που κορυφώνεται σήμερα, σε παρακινεί να αναζητήσεις στιγμές ξεγνοιασιάς και ευχαρίστησης, απολαμβάνοντάς τες με το ταίρι σου. Το σπίτι σου θα αποτελέσει καταφύγιο και χώρο θαλπωρής, ενώ η μέρα είναι ιδανική για να οργανώσεις μια διασκεδαστική βραδιά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ώστε να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη από τον Κριό, είναι μια όψη που σε παρακινεί να οργανώσεις μια κοντινή εκδρομή με το ταίρι σου, μέσα από την οποία θα έρθετε πιο κοντά και θα αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι έχουν ανεβασμένη ερωτική διάθεση και πολλές πιθανότητες για νέες γνωριμίες και προκλήσεις…

ΙΧΘΕΙΣ

Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που σχηματίζεται τη σημερινή μέρα, είναι μια πολύ ευχάριστη όψη, που σου φτιάχνει τη διάθεση. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και θα έχεις περισσότερη όρεξη για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η μέρα είναι ιδανική για ψυχαγωγικές δραστηριότητες με το ταίρι σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-02-2017 22:00:00