blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά σήμερα 18/1/2017

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από κλίμα ανατροπών για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς η Σελήνη που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, σχηματίζει δυσμενείς όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Πρόσεξε πιθανές εντάσεις ή απρόοπτα στη σχέση σου με το σύντροφό σου και ειδικά την πιθανότητα να προέρχονται από δική σου παρόρμηση με ανούσιες αφορμές…

ΤΑΥΡΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε καλεί να επιδείξεις υπομονή και διπλωματία στα θέματα που ανακύπτουν στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να κοντρολάρεις τη συναισθηματική ένταση που αισθάνεσαι. Αν αισθάνεσαι ότι υπάρχουν πράγματα που έχεις καταπιέσει, πρόσεξε τον τρόπο που θα τα βγάλεις προς τα έξω, για να αποφύγεις συνέπειες που αργότερα θα μετανιώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις ανάγκη για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι τη σημερινή μέρα, καθώς και αυξημένες πιθανότητες για απροσδόκητες συναντήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ακόμη, οι όψεις της Σελήνης από τον 5ο ηλιακό σου οίκο σε κάνουν απόλυτο ως προς τα θέλω σου και σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις στη σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια στις σχέσεις εντείνεται τη σημερινή μέρα, με την Σελήνη να σχηματίζει δυσμενείς όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Πρόσεξε μήπως υπάρξουν προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα που μεταφέρεις στη σχέση σου, προκαλώντας ένταση μεταξύ σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, το ερωτικό σου παρελθόν κάνει την επανεμφάνισή του…

ΛΕΩΝ

Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη τη σημερινή μέρα, σε κάνουν επικοινωνιακό και ανοιχτό στις ερωτικές προκλήσεις. Μια απροσδόκητη συνάντηση με ένα άτομο που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σου ή που προέρχεται από το ερωτικό σου παρελθόν, σε αναστατώνει. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μια διασκεδαστική δραστηριότητα που οργανώνεις με το σύντροφό σου θα ανανεώσει τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σεξουαλική έκφραση και η ανάγκη σου για συναισθηματική ανταπόκριση, είναι διάχυτες σήμερα, με την Σελήνη από τον Ζυγό να σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό. Είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι, θα θελήσεις να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι, ενώ παράλληλα θα μπεις στη διαδικασία να αξιολογήσεις κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου και οι όψεις που σχηματίζει, φανερώνουν πως η μέρα κρύβει εντάσεις στις σχέσεις σου. Ίσως παρατηρήσεις μια περίεργη συμπεριφορά από την πλευρά του συντρόφου σου, ενώ ενδέχεται να κληθείς να αντιμετωπίσεις ένα ξαφνικό ξέσπασμα, που δεν καταλαβαίνεις από πού προέρχεται. Ανοίξου και μίλησε στο ταίρι σου για να αντιμετωπίσετε μαζί πιθανά προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια μέρα περισυλλογής και απολογισμού. Η Σελήνη από το 12ο ηλιακό σου σπίτι και το ζώδιο του Ζυγού, στρέφει την προσοχή σου στις σχέσεις και ειδικά σε εκείνες που ανήκουν στο παρελθόν. Είναι η στιγμή να κοιτάξεις πίσω και να δεις φόβους, λάθη ή παραλείψεις που δε σου βγήκαν σε καλό, ώστε να πάψεις να τα επαναλαμβάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φιλικές σου επαφές και ο κοινωνικός σου κύκλος θα αποτελέσουν πηγή χαράς, ευχαρίστησης, ακόμη και ερωτικών ευκαιριών τη σημερινή ημέρα. Εκμεταλλεύσου τις πλανητικές όψεις για να βάλεις νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους στη ζωή σου, ανάμεσα στους οποίους δεν αποκλείεται να βρίσκεται και ένα πρόσωπο, που θα αναστατώσει τις νύχτες σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο περισσότερο την συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου τη σημερινή μέρα, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να γίνεις επιθετικός και χειριστικός μαζί του. Καλό θα είναι να μη γίνεσαι απόλυτος, γιατί οδηγείς τη σχέση σου σε αδιέξοδο. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα από την πλευρά του άλλου, για να βρεις τη λύση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξαφνικές επαφές και συναντήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε βάζουν για τα καλά στο ερωτικό παιχνίδι τη σημερινή μέρα. Γενικά, η επικοινωνία ευνοείται, είτε αυτή αφορά στο να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για να διεκδικήσεις και να επανασυνδεθείς με ένα πρόσωπο από τα παλιά, είτε για να γεφυρώσεις χάσματα στη σχέση σου.

ΙΧΘΕIΣ

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν τη συμβίωσή σου και το κοινό σας ταμείο με το σύντροφό σου. Ίσως προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού ή μια απρόσμενη αλλαγή στα εισοδήματά σας να σου δημιουργεί ανασφάλεια. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μη δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στις εξελίξεις. Πρόκειται για προσωρινές καταστάσεις.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-01-2017 22:00:00