blank
 
blank

Μηνιαίες προβλέψεις. Τα Ζώδια τον Μάιο 2012.

Μηνιαίες προβλέψεις. Τα Ζώδια τον Μάιο 2012.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων, τι προβλέπει η αστρολογία για τον μήνα Μάιο 2012.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Ο Μάιος χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και ενεργητικότητα για το ζώδιό σου, αγαπητέ Κριέ. Θα μπορείς να αντιλαμβάνεσαι το κάθε τί, πριν ακόμη γίνει και θα μπορείς να προλαβαίνεις πολλά προβλήματα, πριν ξεσπάσουν. Μέχρι τις 9 του μήνα, που ο Ερμής από το ζώδιό σου θα σε ευνοεί, φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες αλλαγές για να στρώσεις τις καταστάσεις υπέρ σου και μην δίνεις άλλες αναβολές στα σχέδιά σου. Η δημιουργικότητά σου τώρα θα είναι έντονη και θα πρέπει να την αξιοποιείς κάθε στιγμή. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και κάποιες μικροαναποδιές που μπορεί να προκύψουν, δεν πρέπει να σε πτοήσουν, γιατί έχεις την ικανότητα να κινείσαι με τέτοιο τρόπο, που μπορείς να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου. Θα έχεις την απαιτούμενη δυναμικότητα να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που αναζητάς. Μην κάθεσαι στιγμή και ενεργοποιήσου όσο περισσότερο μπορείς, όσοι σκόπελοι και αν εμφανιστούν μπροστά σου.
Αισθηματικά: Με το ξεκίνημα του μήνα και την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους, η διάθεσή σου, φίλε Κριέ, θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις πολλά σχέδια για τη σχέση σου. Θα μπορείς άνετα να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου με τον καλύτερο τρόπο, για να ξεκαθαρίσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν από παλιά. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, να αφιερώνεις αρκετό χρόνο στο σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργάνωνες και μία μικρή απόδραση, που θα σας έφερνε ακόμη περισσότερο κοντά... Και αν ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, τώρα θα μπορέσεις να κυνηγήσεις με μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας μία σχέση, που θα σου προσφέρει την ασφάλεια και το συναίσθημα που αναζητάς. Το δεύτερο μισό του μήνα, ίσως πέσεις στα δίχτυα ενός παλιού σου έρωτα, αλλά ευτυχώς αναγεννημένου… γι’ αυτό μην διστάσεις!!!
Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, θα μπορέσεις να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Ο Ερμής από το ζώδιό σου για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα σου δώσει πολύ καλή επικοινωνία και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα στη δουλειά σου, που μπορεί να ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα, ενώ θα σου χαρίσει και έντονο δυναμισμό και ενεργητικότητα. Στα οικονομικά σου θα δώσεις πολλές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν ακόμη. Μέχρι τις 15 Μαΐου, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα, νομικά, ακίνητης περιουσίας και να υπογράψεις συμβόλαια.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Από τις πρώτες ημέρες του θα έχεις έντονο δυναμισμό και μεγάλη αισιοδοξία, για να ολοκληρώσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Έχεις βάλει πολλούς στόχους και αυτό το μήνα θα αρχίσεις να τους υλοποιείς σιγά-σιγά. Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα δεν σου άρεσαν, θα αρχίσεις να τα αλλάζεις και θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Από τις 9 του μήνα και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα εισέλθει στο ζώδιό σου και θα παραμείνει μέχρι τις 24, θα δεις να αλλάζουν πολλά. Θα μπουν καινούργια άτομα στη ζωή σου, αφού η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη, αλλά και η ψυχολογία σου θα είναι αισθητά βελτιωμένη, ώστε να κυνηγήσεις την εκπλήρωση των προσδοκιών σου.
Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες αυτόν το μήνα, φίλε Ταύρε. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους (αν και σε ανάδρομη πορεία από τις 15 και σχετικά αποδυναμωμένη), μπορείς να διασκεδάσεις, να χαρείς τον έρωτα και να ξεφύγεις λίγο από την κούραση της καθημερινότητας. Θα θέλεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου και να φτιάξεις πολλά πράγματα, που μπορεί να σε φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Τώρα που τα έχεις βρει καλύτερα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, τόλμησε να του πεις τις αλλαγές που θέλεις να κάνετε μαζί και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την υποστήριξή του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, με την εύνοια της Αφροδίτης, μπορείς να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, που θα σε ευχαριστήσουν. Μην κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί το σύμπαν σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του και πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση, για να τις αξιοποιήσεις.
Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις και το καθημερινό τρέξιμο σε καταβάλλει ψυχικά. Η ευστροφία, αλλά και οι δυναμικότητά σου θα κυριαρχούν από τις πρώτες ημέρες του μήνα. Πολλές καταστάσεις που δεν σου άρεσαν στην εργασία σου, τώρα μπορείς να τις αλλάξεις για να νιώσεις καλύτερα. Από τις 9 και μετά, θα έχεις πολλές ευκαιρίες στη δουλειά σου, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα φέρουν μεγάλη επιτυχία. Οι συνεργασίες που έχεις στο μυαλό σου αυτό το διάστημα, μπορούν να ευοδωθούν και εσύ πρέπει να δουλέψεις σκληρότερα και κάποιες φορές περισσότερο, για να τις πετύχεις. Από τις αρχές του μήνα θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Το δεύτερο μισό του Μαΐου, με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στους Διδύμους και να δημιουργεί κάποιες καθυστερήσεις στις οικονομικές σου συναλλαγές, θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδά σου και τις περιττές αγορές, γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις έξω από το πρόγραμμά σου και θα νιώθεις χαμένος.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ο φετινός Μάιος θα έχει πολλές εκπλήξεις για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου, θα έχεις μεγάλη κοινωνικότητα και θα θέλεις να βρίσκεσαι συνέχεια σε εκδηλώσεις. Δεν θα αρνηθείς καμία πρόσκληση που θα σου κάνουν και θα θέλεις να ξεφύγεις από την κούραση και το άγχος. Να ξέρεις ότι όλα αυτά θα σου βγουν σε καλό, αφού θα κάνεις πολύ καλές γνωριμίες, που στο μέλλον θα καταλάβεις τη σημασία τους. Από τις 9 του μήνα, που ο κυβερνήτης σου θα εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου, και από τις 24 και μετά στο ζώδιό σου, το ξεκίνημα μίας νέας συνεργασίας ή ακόμη και μίας νέας εποχής για τα επαγγελματικά σου δεδομένα είναι πολύ πιθανή και θα σημαδέψει ευχάριστα την καθημερινότητα σου. Η Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στο ζώδιό σου, το ξημέρωμα της 21ης Μαΐου, θα σε εμπνεύσει και θα θέσεις αποτελεσματικά σε εφαρμογή τα νέα σου σχέδια.
Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα με τον Ερμή να κινείται στον Κριό, θα είναι άκρως ερωτικές. Θα δεις με περισσότερη σοβαρότητα τη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Από εκεί και μετά, θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του δείξεις τα αισθήματα που έχεις και το πώς βλέπεις τη σχέση. Μην κάνεις καμιά σπασμωδική κίνηση και προπάντων μην πεις λόγια, που μπορεί να τον πληγώσουν. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα και προσπάθησε να του περάσεις αυτά που έχεις στο νου, με έναν πιο διπλωματικό και ήρεμο τρόπο. Από τις 15 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σου, μην αφήσεις την ανασφάλεια σου να δημιουργήσει μπελάδες και φρόντισε να διασκεδάζεις περισσότερο και να κάνεις πράγματα που θα ευχαριστήσουν και τους δύο σας. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, αυτό το μήνα θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και θα βρείτε το έτερον ήμισυ, που θα σας δώσει την ευτυχία που ζητάτε εδώ και πολύ καιρό.
Επαγγελματικά: Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αυτό το μήνα στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος. Θα μπορείς να κινηθείς πολύ άνετα και να κάνεις τις αλλαγές, που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου όπως ακριβώς έχεις σχεδιάσει και οι συνεργάτες σου θα είναι στο πλευρό σου, για να το πετύχεις πιο εύκολα. Οι δημόσιες σχέσεις σου είναι πολύ καλές και θα αποδειχθούν σωτήριες, στις λεπτομέρειες που σου έχουν διαφύγει. Το δεύτερο μισό του μήνα, απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αν δεν έχεις τελειώσει με παλιά θέματα, που μπορεί να υπάρχουν ακόμη. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα, ενώ θα πρέπει να φροντίσεις φορολογικά θέματα, καθώς και ζητήματα νόμου και ακίνητης περιουσίας. Συζητήσεις για αύξηση του μισθού σου θα έχουν καλή εξέλιξη την τελευταία εβδομάδα του μήνα, που ο πλανητικός ουρανός θα σου χαρίζει τα φώτα του.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Ο Μάιος, αγαπητέ Καρκίνε, θα είναι μήνας που θα μπορέσεις να δημιουργήσεις και να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου, αλλά να ξέρεις ότι θα πρέπει να κινηθείς με πολλή υπευθυνότητα και προγραμματισμό. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο από τις 9 του μήνα και μετά, η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και θα μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο. Μην επαναπαυτείς καθόλου, γιατί η περίοδος είναι πολύ θετική και θα φέρει πολλές ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Προς το τέλος του μήνα μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις σε θέματα, με τα οποία θέλεις να τελειώνεις, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε εκνευρίσει ή να σε οδηγήσει να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, γιατί όλα θα είναι τελείως προσωρινά.
Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, θα είσαι συνέχεια με ερωτηματικά για τη σχέση σου και θα προσπαθείς να τακτοποιήσεις θέματα που σε προβληματίζουν και εσένα και το σύντροφό σου. Δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα στις κουβέντες που θα κάνεις μαζί του και ανάλαβε και την δική σου υπαιτιότητα, για κάποια λάθη που έχεις κάνει στο παρελθόν. Έτσι μόνο θα τον φέρεις πιο κοντά σου και θα νιώσεις πιο ήρεμος. Να γνωρίζεις πάντως ότι οι φοβίες που ανά καιρούς σε κυριεύουν, δεν έχουν κανέναν λόγο υπόστασης, γι’ αυτό προσπάθησε να τις διώξεις όσο ακόμη είναι καιρός. Και αν ακόμη είσαι με τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, πρέπει να αλλάξεις τακτική και να κινηθείς ανάλογα. Το σύμπαν σου δίνει αυτό το μήνα τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να διώξεις τη μοναξιά και να βρεις ένα ταίρι, που θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη χαρά!
Επαγγελματικά: Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στη δουλειά σου αυτό το μήνα, φίλε Καρκίνε. Ο Άρης από την Παρθένο θα σε κάνει να έχεις μεγάλη δυναμικότητα με τους συνεργάτες σου και θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό, υλοποιώντας παράλληλα τα σχέδιά σου. Όπως κατάλαβες, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάτσεις καθόλου με σταυρωμένα χέρια. Τα οικονομικά σου αυτό το μήνα δεν θα πάνε άσχημα, με την προϋπόθεση να μη σε πιάσει πάλι η μανία να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις αγορές, που μπορεί να μην τις χρειάζεσαι. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι κατάλληλο για να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, που σε αγχώνουν αρκετά.
 
ΛΕΩΝ
Γενικά: Ο μήνας αυτός θα έχει πολλές εναλλαγές για εσένα, αγαπητέ Λέων, ενώ δεν θα προλαβαίνεις από τις ξαφνικές εξελίξεις που θα έχεις. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα οικογενειακά σου και η επίλυση θεμάτων που σε προβληματίζουν από παλιά. Θα συμβούν γεγονότα, που δεν θα περιμένεις, αλλά με τους κατάλληλους χειρισμούς και με ευελιξία, θα αποδειχθούν ότι είναι για το καλό σου. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους για όλη την διάρκεια του Μαΐου, θα μπουν καινούργιοι άνθρωποι στη ζωή σου, που θα σε ενθουσιάσουν πάρα πολύ. Η κοινωνικότητά σου θα είναι πολύ αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Οι εσωτερικές διεργασίες, που θα πραγματοποιηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο με την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, είναι σίγουρο πως θα σου προσφέρουν ανανέωση και έναν πηγαίο δυναμισμό, που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με άνεση στα προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα.
Αισθηματικά: Ο Μάιος είναι ο μήνας που μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και την αγάπη στο αποκορύφωμά τους, φίλε Λέων. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα βλέπεις τα πράγματα γύρω σου πολύ όμορφα. Από τις 9 και μετά, που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο του Ταύρου, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σας. Προγραμμάτισε ένα ταξίδι και πέρνα όμορφα μαζί του και να ξέρεις πως ξεκινάει μια περίοδος, που θα μπορείς να έχεις το πάνω χέρι και να σου γίνονται όλα τα χατίρια. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις και θέματα της σχέσης, που σε προβληματίζουν από παλιά και είναι σίγουρο ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, έφτασε ο καιρός να τη διώξεις. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, θα έχεις όλη τη γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε να βρεις το κατάλληλο ταίρι, με το οποίο θα περάσεις πολύ καλά.
Επαγγελματικά: Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να πετύχεις ό,τι είχε καθυστερήσει στο παρελθόν. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις πολλή όρεξη για δουλειά και έντονη επικοινωνιακή δεινότητα με τους συνεργάτες σου. Η συνεργασία μαζί τους θα είναι εύκολη και θα δουλέψετε ομαδικά για την εξέλιξη της δουλειάς σας. Από τις 9 και μετά, ο Ερμής θα φέρει πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα, ιδιαίτερα για τη θέση που έχεις βάλει στο μάτι καιρό για να κατακτήσεις. Τα οικονομικά σου από την άλλη, θα σου φτιάξουν τη διάθεση με την αύξηση των εσόδων σου. Από τις πρώτες ημέρες, θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν αρκετά και καλό θα είναι να το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη, ώστε να σχεδιάσεις ανεμπόδιστος τις επόμενες επενδύσεις σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου σε αυτόν τον σημαντικό τομέα και το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι ευχάριστο και ελπιδοφόρο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Αυτός ο μήνας σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, αγαπητέ Παρθένε, αλλά και κάποιες δυσάρεστες δοκιμασίες, ενώ θα πρέπει να περιμένεις και ορισμένες αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις. Βέβαια, οτιδήποτε σε υποβάλλει σε όλες αυτές τις δοκιμασίες, ίσως να προέρχεται από κάποιες λανθασμένες κινήσεις του παρελθόντος. Στις 6, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, ο ψυχικός σου κόσμος θα είναι γεμάτος από ευαισθησίες, που κάποιες στιγμές θα προσπαθήσεις, μάταια, να αναλύσεις με τη λογική. Μια εσωτερική αναστάτωση, που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον, αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων, απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου. Απόφυγε να ακολουθήσεις αυτές τις τακτικές και επικεντρώσου στους στόχους σου. Ο Ερμής, από τις 9 του μήνα και μετά στον Ταύρο, θα προσγειώσει την σκέψη σου και θα σε κάνει πιο ρεαλιστή.
Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, έκφρασε στο σύντροφό σου τις ανησυχίες και προσδοκίες που έχεις και μην αφήνεις στο περιθώριο τη σχέση σας. Παρ’ όλες τις πολλές ευθύνες που έχεις, πρέπει να βρεις τον χρόνο για να καλύψεις και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και με το να απέχεις από το σπίτι, είναι βέβαιο ότι δεν θα τα καταφέρεις. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης από το ζώδιό σου, είναι στο πλευρό σου για να βελτιώσεις το κλίμα στην σχέση σου, αλλά πρέπει να κάνεις κι εσύ κάτι δραστικό γι αυτό. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει στη ζωή σου κάποιο ταίρι, που θα σε κάνει να νιώσεις καλά, μην το βάζεις κάτω και θα κάνεις τη γνωριμία που ονειρεύεσαι! Αρκεί να είσαι (και να φαίνεσαι) διαθέσιμος, για να δεσμευτείς.
Επαγγελματικά: Στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά, φίλε Παρθένε. Ο Άρης από το ζώδιό σου, θα σε ευνοήσει και θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, λύνοντας θέματα, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και σε κρατούν πίσω στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Θα έχεις πολλές επαφές και θα δεχτείς προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, που θα είναι πολύ συμφέρουσες. Μπορείς πλέον να κυνηγήσεις πιο σταθερά τους στόχους σου, με υπομονή και συγκεντρωτικές κινήσεις, και θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, που σε προβληματίζουν ακόμη. Η εξασφάλιση μίας καλύτερης ποιότητας στην καθημερινότητά σου είναι βασικό σου ζητούμενο και αυτό το μήνα θα έχεις όλα τα εφόδια για να την πετύχεις.
 
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Ο Μάιος, αγαπητέ Ζυγέ, είναι μήνας με πολλές εναλλαγές και φέρνει γεγονότα που θα σε ξαφνιάσουν, αλλά και θα σε χαροποιήσουν. Με την Αφροδίτη να κινείται στους φιλικούς Διδύμους, θα έχεις μια πολύ έντονη καθημερινότητα με πολλές επαφές και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η φαντασία, η λογική, αλλά και οι ψευδαισθήσεις σου θα είναι πολύ έντονες και η άποψή σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη. Η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τα πράγματα, αλλά θα σου δημιουργεί και την τάση να πληγώνεσαι με μικροπράγματα. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, γιατί έχεις δυνατότητες και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αφήνοντας κατά μέρος τις ανασφάλειές σου.
Αισθηματικά: Η σχέση σου, φίλε Ζυγέ, έχει περάσει από σαράντα κύματα και έχεις αρκετούς προβληματισμούς για την πορεία της. Αυτό το μήνα όμως, θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις πολλά πράγματα και να βάλεις σε μια τάξη όλα αυτά που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία και θα μιλήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις όλα τα θέματα που μπορεί να σας απομακρύνουν. Ξέρεις πολύ καλά τί σου γίνεται και τί ζητάς, αλλά, για άλλη μια φορά, θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και να μην παρασυρθείς από κάποιες στιγμές, που μπορεί να έφεραν προβλήματα. Ο μήνας θα τελειώσει μέσα στον ερωτισμό, το ρομαντισμό και το πάθος και θα νιώσεις πιο ερωτευμένος από ποτέ. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, με την Αφροδίτη να κινείται σε ανάδρομη πορεία, από τις 15 του μήνα και μετά, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου, θα κάνει την εμφάνιση του και εσύ θα ξαναπέσεις στα δίχτυα της γοητείας του, με ευχάριστες συνέπειες όμως αυτήν την φορά.
Επαγγελματικά: Αν είσαι Ζυγός, ο Μάιος φαίνεται ότι ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές για τα επαγγελματικά σου. Το ενδεχόμενο για μία προαγωγή και ανάληψη νέων ευθυνών είναι ανοιχτό, όπως και για την πραγματοποίηση συναλλαγών με νέα πρόσωπα. Οι γνώσεις σου και η επαγγελματικότητά σου, τώρα θα αποδειχθούν πολύτιμες για να κλείσεις τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες, που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα την καριέρα σου. Στα οικονομικά σου, η άνοιξη φεύγει ανοίγοντας το δρόμο για οικονομικό κέρδος. Άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να γεμίσεις το πορτοφόλι σου, αλλά φρόντισε ταυτόχρονα να είσαι και συγκρατημένος στις αγορές και στις επενδύσεις σου, ώστε να μην βγεις εκτός προγράμματος. Να ξέρεις ότι η τύχη της τσέπης σου βρίσκεται στην προσήλωση στους στόχους σου και στην διεκδίκηση όσων πραγματικά σου αναλογούν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Με την πρώτη καλημέρα του Μαΐου, αγαπητέ Σκορπιέ, μην αφήσεις τις αμφιβολίες για τον εαυτό σου να σε κρατούν πίσω στις διάφορες δραστηριότητες, που έχεις να κάνεις. Ξεκαθάρισε μέσα σου τα ζητούμενά σου και βάλε προτεραιότητες στις επιθυμίες σου, ώστε να προλάβεις να κάνεις κάποιες από αυτές πραγματικότητα. Στις 9 που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στον Ταύρο και παράλληλα με την κίνηση της Αφροδίτης στους Διδύμους, η κοινωνική σου ζωή θα βρεθεί σε ακμή. Θα κινείσαι πέρα από τον άμεσο κύκλο σου και θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Η διάθεσή σου θα είναι πιο ευχάριστη, με αποτέλεσμα να προσελκύεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου και να ενδυναμώνεις τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις. Θα προτιμάς να βρίσκεσαι με άλλους μαζί και θα είσαι, για άλλη μια φορά, η ψυχή της παρέας. Τέλος, να ξέρεις πως θα συναντήσεις άτομα, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, στο άμεσο μέλλον.
Αισθηματικά: Η σχέση σου αυτό το μήνα, αν είσαι Σκορπιός, θα πάρει τροπή προς το καλύτερο και θα μπορέσεις να δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, στις 6, και ίσως νιώσεις κάπως μετέωρος και περισσότερο ευαίσθητος, σε σχέση με την πίστη του συντρόφου σου. Ο Ερμής όμως θα σου δώσει τις κατάλληλες ευκαιρίες, για να συζητήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της σχέσης σας. Οι αμφιβολίες θα μειωθούν αισθητά και η διάθεσή σου να επαναφέρεις το πάθος μεταξύ σας, θα χαρίσει μία ευχάριστη νότα στην συνύπαρξη σας. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα έχετε πολλές πιθανότητες να ξεκινήσετε τώρα μία σχέση, με ένα άτομο που πολιορκείτε καιρό και ο έρωτας καλά κρατεί και για εσάς.
Επαγγελματικά: Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, αυτό το μήνα θα σου είναι εύκολο να εκφράσεις ιδέες και να υλοποιήσεις σχέδια, που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Από τις 9 του μήνα και μετά, που ο Ερμής και ο Δίας θα συμπορεύονται στον Ταύρο, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που μέχρι τέλος του μήνα θα σου φέρουν ακόμη μεγαλύτερη επαγγελματική καταξίωση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Πρέπει να σκεφτείς τρόπους να τα διορθώσεις και, αν όχι να τα αυξήσεις, τουλάχιστον να τα ισορροπήσεις. Μετά τις 24 του μήνα, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα εισέλθει στους Διδύμους, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να κάνεις ιδιαίτερα επωφελείς διαπραγματεύσεις με τους ανωτέρους σου. Οργάνωσε πολύ καλά τις κινήσεις σου και η αύξηση που προσδοκάς είναι προ των πυλών.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Ο Μάιος θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις, για να προλάβεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη, φίλε Τοξότη. Μερικές φορές τα πράγματα θα είναι αρκετά διφορούμενα. Από τη μία, θα αισθάνεσαι ότι απελευθερώνεσαι από άγχη και δεσμεύσεις και θα μπορέσεις να ωθήσεις τα σχέδιά σου, εκφράζοντας ιδέες και πεποιθήσεις και, από την άλλη, θα βιώνεις ενδόμυχα μια κρίση ταυτότητας κι ένα άγχος, που θα εκδηλώνεται με τη μορφή ασάφειας στον τομέα των καθημερινών δραστηριοτήτων σου. Φρόντισε να σκέφτεσαι γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά, εφαρμόζοντας πρακτικές λύσεις. Προσπάθησε να αλλάξεις τακτική και να μην σκέφτεσαι με απαισιόδοξο τρόπο, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι οι δυνατότητες και τα προσόντα που έχεις είναι πάρα πολλά και αν θα τα αξιοποιήσεις όπως πρέπει, είσαι ικανός να κάνεις θαύματα.
Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, θα είσαι ιδιαίτερα παθιασμένος με το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του, αν πάψεις να γκρινιάζεις για οικονομικούς και πρακτικούς λόγους που διαφωνείτε. Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου, από τις 9 και μετά τονίζει την γοητεία σου και η επιρροή που θα ασκείς στο σύντροφό σου θα είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να τον πείσεις να κάνει πραγματικότητα ακόμη και τα πιο τρελά σου όνειρα. Δυσκολίες και προβλήματα, που μπορεί να είχες στη σχέση σου, τώρα θα πάρουν τέλος και θα γυρίσεις σελίδα, που θα φέρει αέρα ανανέωσης στην κοινή σας καθημερινότητα. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ταίρι που θα σου δώσει χαρά στη ζωή σου, μην απογοητεύεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Με τις κατάλληλες κινήσεις και τις ανάλογες γνωριμίες που θα σου χαρίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δεν αποκλείεται ο έρωτας να σε χτυπήσει κατακούτελα, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Ηλίου, που θα συμβεί στις 20 Μαΐου στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων.
Επαγγελματικά: Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά, αγαπητέ Τοξότη, αν εστιαστείς μόνο στους στόχους που έχεις και δεν αναλωθείς σε άλλα θέματα, που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία για την προσωπική σου καταξίωση. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην πάρεις καμιά απόφαση, αν δεν την έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Η Αφροδίτη σε ανάδρομη κίνηση, από τις 15 και μετά, θα θολώσει την κρίση σου και ίσως κάνεις λανθασμένες επιλογές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά- σιγά να καλυτερεύουν, παρόλο που δεν μπορείς να το καταλάβεις, γιατί οι εκκρεμότητες που έχεις να καλύψεις είναι ήδη πολλές. Από τις αρχές του μήνα, φρόντισε να μην κάνεις καθόλου έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται, γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Στα μέσα του μήνα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, νομικά και φορολογικά θέματα, που θα σε απαλλάξουν από ένα μόνιμο φορτίο, που κουβαλάς από τις αρχές του χρόνου στις πλάτες σου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Αυτό το μήνα θα βρίσκεσαι σε συνεχή ένταση, καθώς και ακατάπαυστη δραστηριότητα, αγαπητέ Αιγόκερε. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους, η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και η πρόθεσή σου να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου σε προτρέπει σε πρωτοβουλίες και πολύπλοκους χειρισμούς. Οι φιλικές παρέες και το ευχάριστο περιβάλλον, μέσα στο οποίο θα ξετυλίγεται η καθημερινότητά σου θα σε ξεκουράζουν από τους έντονους ρυθμούς, που μερικές φορές σου φαίνονται αβάσταχτοι. Τελικά, μέχρι τέλος του μήνα θα βελτιωθούν οι συνθήκες της ζωής σου και θα έχεις καταφέρει όλα αυτά που θέλεις... και επιτέλους θα πάψεις να παραπονιέσαι. Ο Ιούνιος θα σε βρει ανανεωμένο, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.
Αισθηματικά: Η αισθηματική σου ζωή θα είναι πολύ καλή αυτό το μήνα, αγαπητέ Αιγόκερε. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αξιοποιήσεις θετικά την εύνοια του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, από τις 9 του μήνα και μετά και να επιλύσεις τα προβλήματα του παρελθόντος που κυνηγούν ακόμη τη σχέση σου. Κυνήγησε τα όνειρά σου με δυναμισμό και να είσαι σίγουρος ότι ο σύντροφός σου θα σε ακολουθήσει. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ο ρομαντισμός σου θα σε κάνει να διερευνήσεις μία φιλία και να της δώσεις μία ευκαιρία να μετατραπεί σε ερωτικό δεσμό. Η Αφροδίτη πάντως, από το ζώδιο των Διδύμων, ευνοεί τέτοιου είδους εγχειρήματα, γι’ αυτό μη διστάσεις!!!
Επαγγελματικά: Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτό το μήνα, αν είσαι Αιγόκερως. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές και η καθημερινότητά σου γεμάτη από επαφές. Θα έχεις έντονους προβληματισμούς σε σχέση με την εικόνα σου στην κοινωνία, αλλά αυτές τις σκέψεις θα ήταν καλό να τις αντιμετωπίσεις με αντικειμενικότητα, μιας και τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου είναι πολύ δυνατά, όπως και οι ικανότητές σου. Ο Ερμής από τον Ταύρο, από τις 9 του μήνα και μετά, θα σου χαρίσει τα εφόδια και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να ανταμειφτείς άμεσα για τους κόπους και την σκληρή δουλειά που κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που θα ήθελες. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Γραφειοκρατικά, νομικά και φορολογικά θέματα μπορούν να λυθούν, όπως και να ξεμπερδεύεις οριστικά με κληρονομικά θέματα ή οικονομικές που έχεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Το πλανητικό σκηνικό του Μαΐου, αγαπητέ Υδροχόε, θα συνεχίσει να σου χαρίζει τις καλές του επιρροές, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις ό,τι σε βάζει μέχρι τώρα σε σκέψεις. Με τον Ερμή από τις 9 του μήνα και μετά στον Ταύρο και από τις 24 και μετά στους Διδύμους, οι αντιλήψεις και τα πιστεύω σου θα μοιάζουν όσο περνά ο καιρός να μην ανταποκρίνονται πλέον στις απαιτήσεις σου και στο κλίμα, έτσι όπως αυτό θα έχει διαμορφωθεί. Οι εξωτερικοί κοινωνικοί παράγοντες δείχνουν να αλλάζουν και παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σου. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσεις κάποιες ιδέες που μπορεί να έχεις και να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Η υπομονή που έχεις και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου θα παίξουν μέχρι τέλος του μήνα καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου, καθώς θα βλέπεις τους άλλους να βασίζονται σε εσένα και να σου δείχνουν απεριόριστη εμπιστοσύνη.
Αισθηματικά: Με την αρχή του μήνα καλωσορίζεις και τις καλές εξελίξεις στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων καθ’ όλη την διάρκειά του, θα φέρει πολλές ευκαιρίες για να γίνει η σχέση σου καλύτερη. Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός, η γοητεία και η καλή σου διάθεση θα είναι από τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Η αισιοδοξία και η πίστη στις δυνατότητές σου θα είναι τόσο αυξημένες, που θα τις μεταδίδεις πολύ έντονα και στο σύντροφό σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις τις προτάσεις σου για κάποιες αποδράσεις και γενικότερα για καταστάσεις, που θα σας κάνουν να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα, ώστε να περνάτε όμορφα κι εσύ και το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στη ζωή σου, τώρα, με την καλή πλανητική επιρροή, κινήσου όπως πρέπει, μην κλείνεσαι στο καβούκι σου και θα διαπιστώσεις, ιδίοις όμμασι, ότι ο επιμένων νικά!!!
Επαγγελματικά: Αν είσαι Υδροχόος, με την είσοδο του Μαΐου μπορείς πλέον πιο σταθερά και ουσιαστικά να κυνηγήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Έχε υπομονή και δέξου κάθε αλλαγή, που θα συμβεί στο χώρο της δουλειάς σου, ως το μέσο για να φτάσεις στην κορυφή. Εστίασε το ενδιαφέρον σου στις συνεργασίες που είναι στα σκαριά και μη διστάσεις να κλείσεις νέες συμφωνίες, με όσους σε πολιορκούν επαγγελματικά. Ο καλός προγραμματισμός και η ορθή κρίση, είναι τα κλειδιά για να πετύχεις όλα όσα έχεις ονειρευτεί για την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου, από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα σε προβληματίσουν έντονα και θα προσπαθήσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα, ώστε να μειώσεις τα έξοδα, που την τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλά. Από τις 9 και μετά, που ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν κέρδη στο μέλλον.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Γενικά: Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα διακρίνεσαι για το δυναμισμό σου, αγαπητέ Ιχθύ, που θα είναι ιδιαίτερα εμφανής στο περιβάλλον σου. Μπορείς να προχωρήσεις στα νέα ξεκινήματα που έχεις σχεδιάσει και φρόντισε να εκμεταλλευτείς προτάσεις που θα σου γίνουν, αλλά με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Εάν θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα και να διακριθείς, θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τις θέσεις και τις απόψεις σου, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με το άμεσο περιβάλλον σου, ώστε να φέρεις την πλήρη ισορροπία, που θα σε κάνει να ηρεμήσεις. Η καθημερινότητά σου θα είναι γεμάτη και οι υποχρεώσεις που θα έχεις πάρα πολλές, γι’ αυτό φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα, αν θέλεις να πετύχεις σε όλα.
Αισθηματικά: Η θέση της Αφροδίτης για όλη την διάρκεια του μήνα στους Διδύμους, θα κάνει τη δουλειά της και θα φέρει τη σχέση σου εκεί που θέλεις, αγαπητέ Ιχθύ. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στο σύντροφό σου, για να είναι ευτυχισμένος. Η αδρεναλίνη σου θα ανέβει ακόμα περισσότερο και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 6 στο ζώδιο του Σκορπιού. Από τις 9 και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στον Ταύρο, θα γίνουν πολλές συζητήσεις με το σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σας και θα θέλεις να κάνεις πράγματα, ώστε να περνάτε πολύ καλά και οι δυο σας. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα να χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα, ώστε να διατηρήσεις το ωραίο κλίμα μεταξύ σας. Η περίοδος επίσης είναι ιδανική για να κάνεις μία ανακαίνιση και να ανανεώσεις την διάθεσή σου στο χώρο του σπιτιού. Και αν ακόμη ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, μην μένεις άπραγος, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει όλα τα εφόδια, ώστε να μπορέσεις να βρεις τον άνθρωπο που ψάχνεις εδώ και καιρό. Ίσως και με λίγη τύχη, να βάλεις τώρα τις βάσεις για μία σχέση με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.
Επαγγελματικά: Στη δουλειά σου θα σε διακρίνει έντονη εργατικότητα και όρεξη για να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν, φίλε Ιχθύ. Χάρη στην σκληρή δουλειά και το δυναμισμό σου, η ανάπτυξη και η πρόοδος που θα έχεις κατά την διάρκεια του Μαΐου θα είναι αξιοσημείωτες. Θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες εξέλιξης και οι συνάδελφοί σου θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί στις προσπάθειές σου και θα σου δώσουν χέρι βοηθείας, εκεί που θα τους χρειαστείς. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στους Διδύμους, ίσως συναντήσεις κάποια εμπόδια και ο ανταγωνισμός που θα υπάρχει θα είναι τόσο μεγάλος, που θα σε αποσυντονίσει. Προσπάθησε όμως να είσαι όσο πιο ρεαλιστής γίνεται και με διπλωματία χειρίσου τις καταστάσεις όσο πιο αποτελεσματικά μπορείς. Στα οικονομικά σου, πρέπει να δείξεις πειθαρχία και να μην ξοδεύεις αλόγιστα όλα σου τα έσοδα, αν πρώτα δεν καλύψεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

Πηγή: Myastro.gr

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-05-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι