blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Ζώδια και ημιπολύτιμοι λίθοι εσένα ποια πέτρα σου ταιριάζει!

Ζώδια και ημιπολύτιμοι λίθοι εσένα ποια πέτρα σου ταιριάζει!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι ημιπολύτιμοι λίθοι έχουν ανακαλυφθεί και χρησιμοποιηθεί από τους αρχαίους πολιτισμούς. Μπορεί να φανούν χρήσιμοι σε κάθε ζώδιο αναδεικνύοντας τα φυσικά χαρίσματα που έχει, μπορούν να βοηθήσουν το ζώδιό σου σε όποιον τομέα υστερεί, και μπορεί να ενισχύσει κάθε ταλέντο ή προτέρημα του προς όφελος του.

Sponsored Links

Δείτε εδώ ποιοι ημιπολύτιμοι λίθοι ταιριάζουν στο ζώδιό σας και γιατί:

Κριός

Είσαι παρορμητικός χαρακτήρας, ενεργείς με θάρρος  και δυναμισμό. Παίρνεις αποφάσεις όμως εν’ θερμώ και αυτό πολλές φορές μπορεί να σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες και λανθασμένες ενέργειες. Χρειάζεσαι μια πέτρα που να σε ισορροπεί και να σου προσδίδει  λογική και ηρεμία, έχεις ανάγκη από έναν ημιπολύτιμο λίθο που να αναστέλλει προς όφελος σου την παρορμητική σου στάση. Οι ημιπολύτιμοι λίθοι που σου ταιριάζουν είναι:  Αιματίτης,  Αμέθυστος, Αβεντουρίνη, Κόκκινος  Ίασπις.  Θέλω να δω πέτρες για τον Κριό. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Για έναν Ταύρο είναι ανέφικτο να ζήσει χωρίς την αγάπη και το χάδι, θέλει τη τρυφερότητα και το ενδιαφέρον. Σαφέστατα και η ανάγκη του για οικονομική και επαγγελματική καταξίωση είναι στους πρώτους στόχους του. Ενεργείς όμως με αθωότητα, σκεπτόμενος-η ότι οι γύρω σου θέλουν πάντα το καλό σου, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεσαι με βίαιο τρόπο ότι αυτό δεν ισχύει. Οι πέτρες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις σωστή διαίσθηση, διορατικότητα και να προσελκύσεις την αγάπη που ονειρεύεσαι είναι: Κοράλλι, Μάτι της τίγρης, Νεφρίτης, Ροζ χαλαζίας. Θέλω να δω πέτρες για τον Ταύρο. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Είσαι ζώδιο επικοινωνιακό, ομιλητικό και με αυξημένη ευφυΐα. Χρειάζεσαι κάτι που να εξισορροπεί για καλό σου τις δυο πτυχές του εαυτού σου, κάτι που θα καταπολεμά τις ψυχολογικές μεταπτώσεις σου και να έχεις ορθή κρίση την κατάλληλη στιγμή. Όταν καλείσαι να πάρεις μια σημαντική απόφαση είτε για τα οικονομικά, επαγγελματική ή ερωτικά σου να μπορείς να διακρίνεις με απίστευτη ευκολία τη σωστή απόφαση και δρόμο για τη ζωή σου. Οι πέτρες που σου ταιριάζουν είναι:  Ακουαμαρίνα,  Αχάτης, Κιτρίνης, Τουρμαλίνη. Θέλω να δω πέτρες για τον Δίδυμο. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Καρκίνος

Ανήκεις δικαιωματικά στα πιο ευαίσθητα ζώδια με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν σε κατανοούν . Διαθέτεις αυξημένη διαίσθηση και προνοητικότητα, ένας από τους βασικούς σου στόχους είναι να εισπράττεις έμπρακτα την αγάπη και το αληθινό ενδιαφέρον. Χρειάζεσαι κάτι που να ισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική σου και να ελκύεις τα σωστά άτομα στη ζωή σου. Όνειρο σου είναι να αποκτήσεις δυναμισμό και θάρρος στις δύσκολες περιστάσεις της ζωής και να μην σε καταβάλει τίποτε. Οι πέτρες που σου ταιριάζουν είναι: Αμαζονίτης, Μαργαριτάρι, Ροζ χαλαζίας,  Φεγγαρόπετρα. Θέλω να δω πέτρες για τον Καρκίνο. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Η κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση είναι σίγουρα μέσα στους πρώτους στόχους και όνειρα σου. Όμως ο έρωτας και η γαλήνη στις σχέσεις σου συμβάλουν στο να επιτύχεις τα πάντα. Χρειάζεσαι ημιπολύτιμους λίθους που να σε ηρεμούν και να καταλαγιάζουν την όποια εγωκεντρική σου στάση.  Οι πέτρες που σου ταιριάζουν και υπόσχονται χρήμα και έρωτα είναι: Καρνεόλη, Κεχριμπάρι, Κιτρίνης, Χαλαζίας.  Θέλω να δω πέτρες για τον Λέοντα. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Σε απασχολούν πολλά θέματα ταυτόχρονα και το αρνητικό είναι ότι δεν φιλτράρεις τι αξίζει να σε καταβάλει και να σε αγχώνει. Έχεις πολλά στο μυαλό σου, με αποτέλεσμα να πνίγεσαι πολλές φορές, αλλά και να περιμένεις και από τους γύρω σου να κατανοήσουν τις φοβίες και τα άγχη σου. Χρειάζεσαι ημιπολύτιμους λίθους που να σε ηρεμούν, να απομακρύνουν το άγχος σου και να διακρίνεις λόγους που να αξίζει να παλεύεις.  Οι πέτρες που σου ταιριάζουν είναι: Αβεντουρίνη, Αμέθυστος, Νεφρίτης, Περίδοτος. Θέλω να δω πέτρες για τον Παρθένο. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Sponsored Links

Ζυγός

Ενώ είσαι χαρακτήρας που κάνει πολλά όνειρα και σχέδια για τη ζωή του, η αναποφασιστικότητα δρα ανασταλτικά στην καθημερινότητα σου. Έχεις πολλές και ωραίες ιδέες αλλά όταν φτάνει η στιγμή να τα υλοποιήσεις κάτι σε φρενάρει και δεν τολμάς να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου. Ένα άλλο ζήτημα που βάζεις ως στόχο είναι η ερωτική σου ζωή και το να γνωρίσεις  την αληθινή αγάπη. Οι πέτρες που σου ταιριάζουν είναι: Κοράλλι, Λάπις Λάζουλι, Νεφρίτης, Οπάλι . Θέλω να δω πέτρες για τον Ζυγό. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Ο έρωτας και τα οικονομικά είναι οι κατηγορίες που πασχίζεις να σημειώσεις επιτυχίες. Σαφέστατα και η ερωτική σου ζωή είναι ένας πιο βατός τομέας μιας και εκπέμπεις πηγαίο ερωτισμό και σεξουαλικότητα. Οι ημιπολύτιμοι λίθοι που θα αναδείξουν τον ερωτισμό και τη διαίσθηση σου, στο να πάρεις σωστές αποφάσεις για τη ζωή σου είναι: Μαλαχίτης, Κοράλλι, Τυρκουάζ,  Όνυχας. Θέλω να δω πέτρες για τον Σκορπιό. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Είσαι το πιο αισιόδοξο ζώδιο και σίγουρα αυτό δεν είναι αρνητικό, ο ενθουσιασμός σου όμως μπορεί να σε κάνει,  να περνούν από το πλάι σου σοβαρές και αξιόλογες ευκαιρίες αλλά εσύ να μην είσαι σε θέση να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις. Ένα άλλο ζήτημα που σε απασχολεί και αποζητάς από τους ημιπολύτιμους λίθους είναι να μην χάνεις τον ενθουσιασμό σου με μεγάλη ευκολία, θες με ότι καταπιάνεσαι να έχει διάρκεια και την ίδια αξία που άρχισε.  Οι πέτρες που σου ταιριάζουν είναι: Αμέθυστος, Καπνίας, Τυρκουάζ, Χαλαζίας. Θέλω να δω πέτρες για τον Τοξότη. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αιγόκερως

Ενώ ανήκεις στα πιο επιτυχημένα ζώδια, οι τομείς που μένουν πίσω είναι ο ερωτικός και συναισθηματικός. Φυσικά το να παραμείνεις σε μια υψηλή θέση και να έχεις μια οικονομική άνεση χρειάζεται καθημερινό αγώνα. Οι ημιπολύτιμοι λίθοι που θα σε βοηθήσουν να έχεις ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και ερωτική ζωή, αλλά και θα αισθάνεσαι ηρεμία και γαλήνη τις ελεύθερες ώρες σου είναι: Αχάτης, Κεχριμπάρι, Μαλαχίτης, Οψιδιανός. Θέλω να δω πέτρες για τον Αιγόκερω. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Είσαι ιδιαίτερα ονειροπόλο ζώδιο και με όραμα για τους προσωπικούς στόχους σου, πολλές φορές όμως σου λείπει η σωστή διαίσθηση και διορατικότητα στο να επιτύχεις πράγματα για προσωπικό σου όφελος. Αυτό που χρειάζεσαι από τις πέτρες είναι η ισορροπία, η τύχη και η αισιοδοξία. Οι πέτρες που σου ταιριάζουν πιο πολύ είναι: Αβεντουρίνη, Αιματίτης, Γρανάτης, Οπάλι. Θέλω να δω πέτρες για τον Υδροχόο. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθείς

Έχεις ανάγκη από αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, το  αρνητικό στο χαρακτήρα σου είναι πως δεν γνωρίζεις τις δυνάμεις σου. Ενώ είσαι ένας χαρακτήρας πολύ δυναμικός και εφευρετικός δεν πιστεύεις σε αυτό και στα προτερήματα σου. Έχεις ανάγκη από δυναμισμό, θάρρος και συναισθηματική ισορροπία. Επίσης επειδή είσαι ένα πολύ δοτικό άτομο δεν είναι αυτό αμφίδρομο σε όλες σου τις σχέσεις και η στάση των ανθρώπων κάποια στιγμή σε πληγώνει. Θες να φιλτράρεις σε ποιο άτομο αξίζει να δώσεις και σε ποια όχι. Οι πέτρες που σου ταιριάζουν είναι: Ακουαμαρίνα, Αμέθυστος, Φθορίτης, Χαλαζίας. Θέλω να δω πέτρες για τον Ιχθύ. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-03-2017 14:58:00