blank
 
blank

Τα αισθηματικά των ζωδίων για το 2017 ανά μήνα.

 
Τα αισθηματικά των ζωδίων για το 2017 ανά μήνα.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 4
 

Το 2017 είναι μια χρονιά που φέρνει δυνατές εξελίξεις στα αισθηματικά μας, πολλές από τις οποίες θα έχουν έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα. Μετά τις έντονες πλανητικές επιρροές που δέχτηκαν τα μεταβλητά ζώδια την χρονιά που μας πέρασε, φαίνεται πως για τους εκπρόσωπους των ζωδίων αυτών (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς), η μπόρα καταλαγιάζει και πλέον, η πλανητική δραστηριότητα μεταφέρεται στα παρορμητικά (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και στα σταθερά (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Sponsored Links

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2017

Αρχικά, ξεκινάει ένας νέος κύκλος εκλείψεων στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Με εξαίρεση την τελευταία ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων, που κορυφώνεται στις 26/2 επηρεάζοντας τα μεταβλητά που έχουν γεννηθεί στο τέλος των πρώτων με αρχές των δεύτερων δεκαημέρων, ο νέος κύκλος φέρνει δυνατές και μοιραίες εξελίξεις στα σταθερά ζώδια, την περίοδο του Φεβρουαρίου και στο τέλος του καλοκαιριού. Παράλληλα, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης σε Κριό και Ιχθείς από τις 4/3 έως τις 15/4/2017, προμηνύει επανασυνδέσεις με πρόσωπα από το παρελθόν και σημαντικές αναθεωρήσεις σε όλες τις σχέσεις.

Σημαντικές εξελίξεις έρχονται και μέσα από την συμμετοχή του Δία από τον Ζυγό στο τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, με τον κύκλο των όψεων αυτών να κλείνει στα τέλη Σεπτεμβρίου. Πολλές σχέσεις θα σπάσουν απότομα, άλλες θα αποδομηθούν για να χτιστούν εκ νέου, ενώ φαίνεται πως θα γεννηθούν και νέοι, κεραυνοβόλοι έρωτες με αυξημένα τα ενδεχόμενα γρήγορης επισημοποίησης. Από τον Οκτώβριο και μετά, η είσοδος του Δία στον Σκορπιό αλλάζει άρδην το σκηνικό. Σταθερότητα, συναισθηματικό βάθος και μια ανάγκη για ψυχική ένωση μέσα στις σχέσεις θα κυριαρχούν μέχρι το φθινόπωρο του 2018 που θα κινείται στο ζώδιο αυτό.

Το 2017 κλείνει με το εξαιρετικό τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις αρχές Δεκεμβρίου. Επισημοποιήσεις/γάμοι, πρωτόγνωρα συναισθήματα, παραμυθένιοι έρωτες και μια διάχυτη ευαισθησία και αλληλοκατανόηση στις σχέσεις, συνθέτουν ένα σκηνικό μαγείας. Από την άλλη, η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω στις 20 του μήνα και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη ανήμερα τα Χριστούγεννα, φανερώνει πως οι έρωτες που έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις αλλά και όσοι γεννιούνται την περίοδο αυτή, αποκτούν ακλόνητες βάσεις…

Το νέο έτος πως θα κυλήσουν τα γεγονότα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου; Θα υπάρξουν οι εξελίξεις που επιθυμείς;
Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητό ή στείλε το μήνυμα ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Επίλεξε το ζώδιό σου στον πίνακα που ακολουθεί και διάβασε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για τα αισθηματικά σου, για κάθε μήνα του 2017.

Αισθηματικές προβλέψεις 2017 ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικές προβλέψεις 2017 ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικές προβλέψεις 2017 ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικές προβλέψεις 2017 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικές προβλέψεις 2017 ΛΕΩΝ

Αισθηματικές προβλέψεις 2017 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικές προβλέψεις 2017 ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικές προβλέψεις 2017 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικές προβλέψεις 2017 ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικές προβλέψεις 2017 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικές προβλέψεις 2017 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικές προβλέψεις 2017 ΙΧΘΕΙΣ

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-12-2016 14:00:00