blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 11 ως 17 Ιανουαρίου 2016: Λήξη συναγερμού!

Τα άστρα την Δευτέρα, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 11 ως 17 Ιανουαρίου 2016: Λήξη συναγερμού!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Τα άστρα την Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας

Ενώ η προηγούμενη εβδομάδα έφερε πολλούς από εμάς σε δύσκολη θέση με τις εξελίξεις που προκάλεσε, αυτή έχει έναν ιδιαίτερα συμβιβαστικό χαρακτήρα, εξυγιαίνοντας το κλίμα από κάθε διαταραχή που μπορεί να προέκυψε. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα (για πολλούς, άλμα), που θα μας φέρει πιο κοντά σε οτιδήποτε επιθυμούμε, ονειρευόμαστε ή σχεδιάζουμε! Μια σειρά πλανητικών όψεων υπόσχεται άμεση και σαφή βελτίωση των συνθηκών και των εξελίξεων, που αν μη τι άλλο, επαναφέρουν το χαμόγελό μας!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την Τετάρτη, μιλά για εκείνες τις εκπλήξεις που μπορεί να σε αποσυντονίσουν, στρέφοντας αλλού την προσοχή σου και διαταράσσοντας τη ροή της καθημερινότητάς σου… Όμως, δίνει και την αφορμή που περίμενες για να χαρείς, είτε από ένα μήνυμα στο κινητό σου, είτε από μια ευχάριστη είδηση που φτάνει στα αυτιά σου, είτε ακόμη από μια συνάντηση, που σου ξυπνά μνήμες… Δεν αποκλείονται βέβαια και οι καινούργιες γνωριμίες που έχουν κάτι σημαντικό να σου πουν…

Ήλιος σε τρίγωνο με Δία και σύνοδο με Ερμή

Την ημέρα της Πέμπτης, τη σκυτάλη αναλαμβάνει το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία, που φέρνει κι αυτό με την σειρά του υποθέσεις από το παρελθόν που ενδεχομένως χρειάζονται επανεξέταση, προκειμένου να κινηθούν προς μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση για να υλοποιηθούν.
 
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή που κορυφώνεται την ίδια ημέρα, θα δώσει μια σημαντική ώθηση στην επικοινωνία, προκειμένου να εξελίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα θέματα που μας απασχολούν.

Ερμής σε τρίγωνο με Δία

Την Παρασκευή, το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον ανάδρομο Δία ίσως είναι η αφορμή που χρειάζεσαι για να αποκαταστήσεις μια σχέση σου που έχει ψυχρανθεί ή που για κάποιο λόγο έχεις κρατήσει σε απόσταση… Θα επαναφέρει όμως και συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις από το παρελθόν, για να δώσει μια άλλη δυναμική στις εξελίξεις, κυρίως στα επαγγελματικά ζητήματα.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που κορυφώνεται την Κυριακή, δημιουργεί στους περισσότερους από εμάς την ανάγκη να χαλαρώσουμε, να δούμε τα πράγματα από μια πιο επιφανειακή πλευρά και να απολαύσουμε τη στιγμή, την παρέα, το καλό φαγητό, τον έρωτα και οτιδήποτε τροφοδοτεί με θετική ενέργεια την ψυχή μας!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τις αστρολογικές όψεις της εβδομαδας

Κύριοι αποδέκτες της εύνοιας των πλανητών αρχικά είναι τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου, που έχουν έκτακτη τύχη τις ημέρες αυτές, ενώ ενισχύονται παράλληλα και τα επαγγελματικά τους θέματα. Όμως και οι εκπρόσωποι της Φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, ανανεώνουν σημαντικά το περιβάλλον των σχέσεών τους, αλλά και της ερωτικής τους ζωής την εβδομάδα θα διανύσουμε!

Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-01-2016 17:46:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι