blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω και τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας: Ο έρωτας σε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω και τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας: Ο έρωτας σε πρωταγωνιστικό ρόλο!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Τα άστρα την Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας

Το πλανητικό ταξίδι δεν σταματά ποτέ και οι εξελίξεις συνεχίζουν να διαδέχονται η μια την άλλη. Όμως την εβδομάδα αυτή, τα πράγματα αποκτούν μια άλλη ροή και δυναμική… Κι ενώ την προηγούμενη εβδομάδα, κυριάρχησαν οι όψεις του Άρη (ήδη βρισκόμαστε κάτω από την ενέργεια της συνόδου του Άρη με τον Δία, που κορυφώθηκε χτες), την εβδομάδα αυτή κυριαρχούν οι όψεις της Αφροδίτης, που έρχεται να ζωντανέψει το συναίσθημα, την ερωτική ζωή, τις σχέσεις και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια ποιοτική και γεμάτη… πάθος αναβάθμιση!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα και σύνοδο με Δία

Δύο σημαντικές όψεις λαμβάνουν χώρα την εβδομάδα αυτή. Την Παρασκευή το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δίνει ένα ιδιαίτερο χρώμα στις υποθέσεις της καρδιάς, ενώνοντας πρόσωπα, που είναι μοιραίο να συναντηθούν και να σμίξουν!
 
Την Κυριακή, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία μιλά για τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου και κυριολεκτικά μεταμορφώνουν τη ζωή σου, τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική!

Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Βεβαίως, την Παρασκευή έχουμε και ένα τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα, μια κατάδυση στα σκοτεινά νερά του νου, εκεί που ζυμώνονται οι ανασφάλειες και οι φοβίες, εκεί που το φως δεν φτάνει ποτέ, εκεί που όλα γίνονται πιο δύσκολα… Δεν αποκλείεται να προκύψουν αποκαλύψεις, που θα ταρακουνήσουν για τα καλά τα νερά και θα προκαλέσουν μια σειρά εξελίξεων και πάλι σε σχέσεις και συνεργασίες!

Ήλιος στον Σκορπιό

Το κύριο χαρακτηριστικό ωστόσο της εβδομάδας, είναι η μετακίνηση του Ήλιου στα σκοτεινά νερά του Σκορπιού την Παρασκευή, ανοίγοντας έναν κύκλο με δύο κύρια χαρακτηριστικά: το χρήμα και τον έρωτα! Περνάμε σε μια εποχή που κυριαρχεί το συναίσθημα… δυνατό, έντονο και παθιασμένο… Θα δημιουργήσει έντονες εξελίξεις στα ζητήματα της καρδιάς με ενδιαφέρουσες ιστορίες, που πραγματικά ζωντανεύουν και την καθημερινότητα, και τον ψυχισμό σου, αλλά και τις εξελίξεις!

Σελήνη στον Αιγόκερω και οι αστρολογικές όψεις που σχηματίζει

Η σημερινή μέρα κινείται κάτω από την ενέργεια της Σελήνης στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου, δίνοντας τη δυνατότητα να εστιάσουμε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική ζωή και τις εξελίξεις της.
 
Στις 1:13 το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να μπλοκάρει προσωρινά την επικοινωνία, γιατί λίγο παρακάτω, στις 3:37 μμ. το τρίγωνό της με την Αφροδίτη ενισχύει την κοινωνικότητα, την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και συναισθημάτων, δημιουργώντας ένα όμορφο κλίμα.
 
Στις 10:12 μ.μ. η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια τα συναισθήματα που επιμελώς κρύβεις στο βάθος της καρδιάς σου, σε ωθεί σε αντιπαραθέσεις, διεκδικήσεις που προέρχονται από ζήλια και συναισθηματική φόρτιση, γεγονός που πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργήσει ένα δύσκολο κλίμα το βράδυ αυτό…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Αιγόκερω

Καρκίνοι, Κριοί, και Ζυγοί ιδιαίτερα του δεύτερου δεκαήμερου, σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να ζοριστείτε, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή τις μεσημεριανές και τις βραδινές ώρες της ημέρας. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις ή συζητήσεις, που βλέπετε ότι οδηγούν σε αδιέξοδο. Και βέβαια, αποφύγετε οτιδήποτε εκδηλώνεται κάτω από συναισθηματική φόρτιση.
 

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, κυρίως εσείς του δεύτερου δεκαήμερου, εκμεταλλευτείτε τις ώρες του μεσημεριού και του απογεύματος για να προωθήσετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε και να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί, δημιουργώντας έτσι τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Για αναλυτικές προβλέψεις, διαβάστε τα ζώδια σήμερα.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-10-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι