blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 4 ως 10 Ιανουαρίου 2016: Μια πτήση με άγνωστο προορισμό…

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 4 ως 10 Ιανουαρίου 2016: Μια πτήση με άγνωστο προορισμό…
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας

Αυτή η εβδομάδα είναι σαν μια παρτίδα σκάκι για δυνατούς παίκτες… Το αποτέλεσμα θα κριθεί από τις δικές σου κινήσεις! Πόσο αποφασισμένος είσαι να κερδίσεις; Γεγονός είναι πως οι πλανήτες κάνουν ό,τι μπορούν για να φέρουν τα πάνω… κάτω, να δημιουργήσουν ένα κλίμα μέσα από το οποίο, όχι μόνο δεν μπορούμε να σκεφτούμε καθαρά, αλλά μας αποσυντονίζει τελείως!

Ερμής σε τετράγωνο με Άρη

Η αρχή γίνεται την ημέρα της Τρίτης, που το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σε κάνει να βγαίνεις εύκολα εκτός εαυτού και να ακολουθείς τις παρορμήσεις της στιγμής, δημιουργώντας ένα δύσκολο κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Ανάδρομος Ερμής

Την ίδια μέρα ο Ερμής περνά σε αναδρομή πορεία, προκαλώντας μια έντονη τάση ασυνεννοησίας, που δεν διευκολύνει την επικοινωνία και δημιουργεί ένα δύσκολο κλίμα στην καθημερινότητα. Ωστόσο, θα δώσει τη δυνατότητα επανεξέτασης σε οτιδήποτε μπορεί να ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να οργανωθεί και να δρομολογηθεί με έναν πιο ολοκληρωμένο και σωστό τρόπο.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και σύνοδο με Κρόνο

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, εγκλωβισμένη ανάμεσα σε δύο πλανήτες, που όχι μόνο δεν βοηθούν να εκφράσει την ποιότητα και τις ενέργειές της, αλλά συχνά την πιέζουν επικίνδυνα!
 
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται την Τρίτη, είναι υπεύθυνο για μια σειρά διαψεύσεων και απογοητεύσεων, σε σχέση με τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν.
 
Το Σάββατο, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο μας κάνει να κλεινόμαστε περισσότερο στον εαυτό μας, δημιουργεί μια τάση απομόνωσης και αποξένωσης από τα πρόσωπα που αγαπάμε, ενώ συχνά μπορεί να προκαλέσει και συγκρούσεις στις σχέσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ορισμένες από αυτές να λήξουν και οριστικά!

Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα και τετράγωνο με Ουρανό

Παράλληλα, δύσκολες όψεις θα σχηματίσει και ο Ήλιος! Μιλάμε τόσο για την σύνοδό του με τον Πλούτωνα, όσο και το τετράγωνό του με τον Ουρανό, δύο όψεις που συνοδεύουν την Νέα Σελήνη του μήνα και που είναι υπεύθυνες για την ενεργοποίηση μιας σειράς έκρυθμων καταστάσεων, που έχουν να κάνουν με παρασκηνιακές κινήσεις και παιχνίδια εξουσίας, τα οποία θα διαδραματίσουν το δικό τους ρόλο σε ένα ήδη ευαίσθητο κλίμα στο διάστημα που θα ακολουθήσει. Συχνά θα δημιουργήσουν ένα δύσκολο σκηνικό, τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, που χρειάζεται πολύ μεγάλη ψυχραιμία και ιδιαίτερη διαχείριση προς όλες τις κατευθύνσεις.

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Την Κυριακή κορυφώνεται η Νέα Σελήνη του μήνα, στο ζώδιο του Αιγόκερου, η πρώτη για το χρόνο αυτό. Εκείνο που πρέπει να κρατήσουμε την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είναι πως μόνο η συνειδητότητα μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε την όποια κατάσταση παρουσιάζεται. Καμία κίνηση, καμία δέσμευση, καμία παρόρμηση δεν πρέπει να υπάρξει, χωρίς να περνά πρώτα από τον απαραίτητο έλεγχο του μυαλού και της λογικής. Γιατί για όλα όσα μας συμβαίνουν, την ευθύνη την έχουμε εμείς!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας

Την εβδομάδα αυτή, για μια ακόμα φορά ο Παρορμητικός Σταύρος είναι αυτός που δυσκολεύεται περισσότερο. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, είστε εσείς που παίρνετε πάνω σας έναν δύσκολο ρόλο και φυσικά όσο πιο συνειδητοί είστε στις επιλογές σας, τόσο λιγότερο δυσάρεστα αποτελέσματα ή απώλειες θα έχετε! Τι εξελίξεις φέρνουν οι πλανητικές όψεις στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529

Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.


 Σχετικά άρθρα

 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2016 17:24:00