blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας της Πρωτοχρονιάς: Εβδομάδα ανασκόπησης και απολογισμού!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας της Πρωτοχρονιάς: Εβδομάδα ανασκόπησης και απολογισμού!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας της Πρωτοχρονιάς

Διανύοντας την τελευταία εβδομάδα του χρόνου, όλοι λίγο ως πολύ έχουμε μια διάθεση ανασκόπησης και απολογισμού, που ξεκλειδώνει σκέψεις και αναμνήσεις! Ταυτόχρονα, οραματιζόμαστε τους νέους στόχους για την χρονιά που έρχεται… Και πολλές φορές μπορεί να υπάρξει και μια συναισθηματική φόρτιση, καθώς η χρονιά που πέρασε, όχι μόνο δεν ήταν εύκολη, αλλά για κάποιους ίσως ήταν και πιο δύσκολη απ’ ό,τι συνήθως…

Ερμής σε τετράγωνο με Άρη και Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Και σε ένα τέτοιο περίεργο κλίμα κινείται και η εβδομάδα που θα διανύσουμε, με την ενέργεια του τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Άρη που κορυφώνεται την Τρίτη, να πλανιέται στην ατμόσφαιρα. Η ψυχολογία μας γίνεται πιο δύσκολη, ενώ οι συμπεριφορές μπορούν πολύ εύκολα να πυροδοτήσουν… καυγάδες!

 

Βεβαίως, το εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα που κορυφώνεται την ίδια ημέρα, με μικρότερη επίδραση ωστόσο, μας ευαισθητοποιεί περισσότερο, κάνοντάς μας να δείχνουμε μια μεγαλύτερη ανεκτικότητα και κατανόηση στις ανάγκες που μπορεί να έχουν τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω μας.

Αφροδίτη στον Τοξότη κι Ερμής στον Υδροχόο

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη την Τετάρτη, μας βγάζει από τις δύσκολες υπαρξιακές διαδρομές του Σκορπιού και μας ωθεί να αναζητήσουμε την αρμονία μέσα από νέες ιδέες και νέα ενδιαφέροντα. Έχουμε τη διάθεση να εξελιχθούμε, και μαζί με εμάς να εξελίξουμε και τις σχέσεις μας!

 

Η δεύτερη αστρολογική μετακίνηση της χρονιάς είναι αυτή του Ερμή, οποίος την ημέρα του Σαββάτου περνά προσωρινά στον Υδροχόο, μια και θα παραμείνει εκεί μόνο μέχρι τις 8 Ιανουαρίου που γυρίζει σε αναδρομή πορεία. Ο Ερμής από τον Υδροχόο ανοίγει έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων, μέσα από τον οποίο θα αναζητήσουμε λύσεις σε οτιδήποτε μπορεί να μας έχει απασχολήσει.

Άρης στον Σκορπιό

Πολύ σημαντική επίσης και η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού την Κυριακή. Είναι μια θέση που θα δυναμώσει πάρα πολύ τις ιδιότητες του φιλοπόλεμου Άρη, ενισχύοντας την πρωτοβουλία, την δράση και τις διεκδικήσεις, εστιάζοντας κυρίως στα οικονομικά θέματα, αλλά και στην ερωτική ζωή.

Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο και Ουρανό

Σήμερα, τα επαγγελματικά μας έχουν τον πρώτο λόγο… Η οργάνωση και η μεθόδευση των εκκρεμοτήτων, αλλά και η ταξινόμηση των προτεραιοτήτων είναι αναγκαίες. Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που κορυφώνεται στις 8:17 π.μ. ενισχύει τις διαθέσεις, ενώ δημιουργεί και τις κατάλληλες συνθήκες για αρμονική επικοινωνία με συνεργάτες και συναδέλφους!

 

Στις 7:14 το βράδυ, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές ειδήσεις, μηνύματα, προσκλήσεις, ευχάριστες επικοινωνίες και ανταλλαγές, που ανανεώνουν αισιόδοξα τη διάθεσή μας και δίνουν μια ευχάριστη νότα στις ώρες που ακολουθούν.

 

ΥΓ. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε πως το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη βρίσκεται ήδη σε ενέργεια, οπότε είναι καλό να ελέγχουμε τους τόνους μας όταν συζητάμε, διαπραγματευόμαστε ή απαιτούμε, γιατί το κλίμα είναι ήδη φορτισμένο και η κατάσταση μπορεί πολύ εύκολα να παρεκτραπεί!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-12-2015 16:47:00