blank
 
blank

Τα άστρα 5 ως 7 Φεβρουαρίου 2016, με τις αστρολογικές όψεις του τριημέρου: Ακολούθησε τη ροή των γεγονότων και φρόντισε να είσαι σε άμεση επαφή με το συναίσθημά σου!

 
Τα άστρα 5 ως 7 Φεβρουαρίου 2016, με τις αστρολογικές όψεις του τριημέρου: Ακολούθησε τη ροή των γεγονότων και φρόντισε να είσαι σε άμεση επαφή με το συναίσθημά σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 5 ως 7 Φεβρουαρίου 2016

Το τριήμερο αυτό είναι ένα σκαλί που πρέπει να ανέβουμε, για να ακολουθήσουμε την ροή των εξελίξεων… Οι όψεις που λαμβάνουν χώρα, έχουν έναν μεικτό χαρακτήρα, που από τη μια μπορεί να μας διευκολύνει, από την άλλη όμως πυροδοτεί το συναίσθημα, που μπορεί να κάνει τις διαθέσεις και τις συμπεριφορές ανεξέλεγκτες!

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό και τετράγωνο με Άρη

Μια απο αυτές που μας διευκολύνουν, είναι το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό, που κορυφώνεται το Σάββατο, ανοίγοντας ένα παράθυρο σε απροσδόκητα γεγονότα, που όπως έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ξαφνικές ειδήσεις, πληροφορίες, συναντήσεις, αλλά και ευκαιρίες που εμφανίζονται απρόοπτα στην καθημερινότητά μας, μπορεί να μας δώσουν ουσιαστική βοήθεια, πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένουμε!
 
Βεβαίως, την Κυριακή ο Ήλιος έχει μια πολύ σημαντική πρόκληση μπροστά του, αυτή του τετραγώνου με τον Άρη στον Σκορπιό, ενεργοποιώντας ένα κύμα απρόβλεπτων εξελίξεων! Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσουμε να έχουμε το μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο στις κινήσεις και στη συμπεριφορά μας τις ημέρες αυτές, μια και έχουμε την ευθύνη για ό,τι κάνουμε και βεβαίως, θα υποστούμε και τις συνέπειες! Κι επειδή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη έχει να κάνει και με μια απότομη αντίδραση σε οτιδήποτε νιώθεις να σε περιορίζει ή να σε δεσμεύει, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με τα πρόσωπα που λειτουργούν με εξουσιαστικό τρόπο και έχουν τη διάθεση να σου επιβληθούν!
 
Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να έχεις συσσωρεύσει θυμό ή παράπονο, που τώρα εκδηλώνεται απέναντι σε οποιονδήποτε σου δίνει την αφορμή, χωρίς απαραίτητα να φταίει! Οι συμπεριφορές γίνονται παρορμητικές, απρόβλεπτες, εκρηκτικές, ενώ σε κοσμικό επίπεδο μπορεί να δούμε γεγονότα έντονης βίας τις ημέρες αυτές. Προσέχουμε ιδιαίτερα όταν οδηγούμε και όταν χειριζόμαστε μηχανήματα ή αιχμηρά εργαλεία, γιατί από μια απερισκεψία ή λάθος είναι πολύ πιθανό να προκληθούν ατυχήματα.
 
Κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταύρου του δεύτερου δεκαήμερου, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, εισπράττουν την δύσκολη η ενέργεια του τετραγώνου του Ηλίου με τον Άρη και πολύ πιθανόν είτε να προκαλέσουν είτε να προκληθούν από πρόσωπα και καταστάσεις, γεγονός που θα πυροδοτήσει έντονες εξελίξεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή. Και επειδή πολύ εύκολα οι καταστάσεις μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτες, είναι σημαντικό να κρατήσουν την ψυχραιμία τους ώστε να μην οδηγήσουν τα πράγματα στα άκρα!

Ερμής σε τρίγωνο με Δία

Το Σάββατο, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία έρχεται να αποκαταστήσει, να βελτιώσει και να εξελίξει θέματα που άνοιξαν το προηγούμενο διάστημα, τόσο στην επαγγελματική μας ζωή, όσο και στα ερωτικά μας ζητήματα, με πρόσωπα από το παρελθόν που επανέρχονται, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις καταστάσεις!
 
Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες που ακολουθούν σας δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε προσπάθειες του προηγούμενου διαστήματος στην επαγγελματική σας ζωή, ενώ και μια προσωπική σας σχέση φαίνεται να δρομολογείται με πολύ καλές προοπτικές απο εδώ και πέρα!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Πλούτωνα, τετράγωνο με Ουρανό και εξάγωνο με Άρη

Το τριήμερο αυτό όμως, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, των σχέσεων και του έρωτα, που συναντά σε δύσκολες όψεις τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, δημιουργώντας συναισθηματικές θύελλες και… όχι μόνο, αφού και οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, συχνά με απρόβλεπτο τρόπο, προκαλώντας μια αναστάτωση στην καθημερινότητά σου.
 
Κυρίως όμως οι εξελίξεις αφορούν την ερωτική σου ζωή, που κινείται σε ένα κλίμα εκρηκτικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι και το τετράγωνο του Ηλίου με τον Άρη κάνει την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα εύφλεκτη! Το συναίσθημα ενεργοποιείται και σε πολλές περιπτώσεις… ξεχειλίζει, μέσα από επιθυμίες ή προσδοκίες, που ενδεχομένως δεν υλοποιούνται όπως θα θέλαμε, γεγονός που πυροδοτεί περισσότερο τις αντιδράσεις! Οι σχέσεις που ξεκινούν κάτω από τις όψεις αυτές έχουν εκρηκτικό χαρακτήρα, μοναδικά συναισθήματα και ένα… μοιραίο χρώμα, που μένει ανεξίτηλο στις καρδιές!
 
Ευτυχώς, την Κυριακή έχουμε και το εξάγωνο μεταξύ του Άρη και της Αφροδίτης. Η ανάγκη μας για συνύπαρξη και για αρμονία, μας οδηγεί στο να ανοιχτούμε περισσότερο, να εκφραστούμε και να αναζητήσουμε τον έρωτα, αυτόν που μας εξυψώνει!
 
Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το τριήμερο αυτό, έχει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή! Ιδιαίτερη προσοχή στην έκφραση των συναισθημάτων σας προς το σύντροφό σας, καθώς μπορεί να βγουν παράπονα ή προσδοκίες, που θα πάρουν άλλη τροπή από αυτήν που περιμένατε! Οι νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα στη ζωή σας, είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη!
 
ΥΓ. Είναι πολύ σημαντικές οι εξελίξεις του τριήμερου αυτού, γιατί ακολουθούν και τον κύκλο της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται τη Δευτέρα και ομολογουμένως έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα!

Να έχετε ένα όμορφο τριήμερο! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Πώς θα σε επηρεάσoυν προσωπικά οι όψεις των ημερών; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 
 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-02-2016 15:50:00