blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 4 ως 7 Ιανουαρίου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ερμής σε σύνοδο με Πλούτωνα.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 4 ως 7 Ιανουαρίου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ερμής σε σύνοδο με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι εξελίξεις των ημερών είναι σημαντικές και μας βάζουν για τα καλά στο παιχνίδι της καθημερινότητας, τόσο μέσα από την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου, όσο και με τη Σελήνη που κινείται στο άνοιγμα της εβδομάδας στο ζώδιο της Παρθένου. Είναι εδώ,  που η στόχευση στους στόχους και στην οργάνωση τους γίνεται πιο απαιτητική, απορροφώντας σημαντικά την ενέργεια μας, με την έναρξη της εβδομάδας.

Sponsored Links

Ο Ερμής σε σύνοδο με Πλούτωνα

Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τρίτη, μας υποχρεώνει να αναζητήσουμε λύσεις πίσω από το προφανές, μια και είναι ο νους που κινείται σε διαφορετικές “συχνότητες” από τις συνηθισμένες. Πιο γρήγορες, πιο αναλυτικές και με την ανάγκη να δεις τις καταστάσεις με μια πιο “βαθιά” ουσιαστική ματιά, τέτοια που μπορεί να σε βοηθήσει να τις κατανοήσεις καλύτερα και να βρεις και λύσεις που σε εξυπηρετούν και που ενδεχομένως δεν είχες ανακαλύψει ως τώρα.

Όσο πιο σίγουρος και κατασταλαγμένος είσαι γι αυτό που λες ή αυτό που πράττεις, να θυμάσαι πως τόσο περισσότερους ανθρώπους μπορείς να επηρεάσεις στο περιβάλλον σου.

Κι επειδή τις μέρες αυτές η συλλογικότητα, ο τρόπος που συνδέεσαι με τους άλλους, σε κάποιες περιπτώσεις θα αποδειχτεί καθοριστικής σημασίας. Γι αυτό είναι σημαντικό, να αναγνωρίζεις και τη δύναμη σου και την επιρροή που  μπορείς να ασκήσεις στους άλλους, έτσι ώστε και να ωφελήσεις και να ωφεληθείς.

Ειδικά αν ανήκεις στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές με κάποιο τρόπο, μπορεί να σου δώσουν την ευκαιρία μιας νέας έναρξης. Αυτή μπορεί να αφορά την επαγγελματική σου δράση και ένα νέο εγχείρημα που θα αναλάβεις, ή ακόμα και έναν νέο κύκλο γνώσης ή ενδιαφέροντος που μπορεί να στοχεύει στην διεύρυνση του πνεύματος η της ψυχής σου.

Ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο

Την Τετάρτη ο Άρης μετά την πολύμηνη παρουσία του στον Κριό, περνά στο νέο του σπίτι στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει ως τις 6 Μαρτίου 2021. Ο Ταύρος είναι μια δύσκολη θέση για τον πλανήτη του πολέμου τον Άρη, μια και εδώ θα βρεθεί στο ζώδιο της αδυναμίας του. Σε ένα ζώδιο γήινο και σταθερό, ο πλανήτης δεν μπορεί να εκφράσει την δυναμική του.

Αναγκάζεται να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Ταύρου, αυτές που του επιβάλλουν να δώσει τη μάχη του για να διατηρήσει αυτά που έχει και να αποκτήσει πράγματα που θα του ενισχύσουν την ασφάλεια του. Παράλληλα, θα αφεθεί στο τραγούδι της αγαπημένης του Αφροδίτης που τον οδηγεί σε πλάνες, σαν το τραγούδι των σειρήνων που αποπλανά τις αισθήσεις από τον αρχικό στόχο του ταξιδιού..

Σε λίγο, την Παρασκευή, που και η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα βρεθούν σε αμοιβαία υποδοχή μεταξύ τους ανοίγοντας έναν νέο ερωτικό κύκλο και μέσα από την συνάντηση που θα έχουν το Σαββάτο.

Ωστόσο η  διαδρομή του πλανήτη εδώ, δεν είναι εύκολη. Θα αναμετρηθεί με σημαντικούς αντιπάλους, όπως ο Κρόνος και ο Δίας , πυροδοτώντας σημαντικές εξελίξεις, που αφορούν τα όρια και τα πλαίσια, τα θέλω και τα πρέπει μας, με τα οποία πρόκειται να έρθουμε αντιμέτωποι μέσα στο επόμενο διάστημα.

Εξαιρετικά σημαντική και σε πολλές περιπτώσεις θυελλώδης η συνάντησή του με τον ανατρεπτικό Ουρανό, στις 20 Ιανουαρίου, είναι αυτή που μπορεί να αλλάξει την ροή των εξελίξεων μέσα από ραγδαίες και καταιγιστικές εξελίξεις που θα λάβουν χώρα το διάστημα που θα ακολουθήσει.

Ο Άρης σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Βεβαίως το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα στις 25 Φεβρουαρίου δίνει μια νέα δυναμική ώθηση στις εξελίξεις και την αρχή νέων σημαντικών εξελίξεων κυρίως σε ότι σχετίζεται με τους στόχους μας και την επαγγελματική ζωή.

Από τη νέα θέση του Άρη, ευνοούνται κυρίως οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, που μπαίνουν σε μια νέα ροή γεγονότων ευκαιριών και εξελίξεων.

Ταύροι, Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι, είναι αυτοί που καλούνται να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στην διαχείριση των υποθέσεων τους και να συγκρατούν τα νεύρα η τον παρορμητισμό τους, μια και θα βρεθούν αντιμέτωποι με προκλήσεις, που αν τις διαχειριστούν σωστά μπορεί να βγουν κερδισμένοι. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2021 09:00:00