blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 1 ως 4 Ιουνίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Άρης και σε σύνοδο με τον Ήλιο.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 1 ως 4 Ιουνίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Άρης και σε σύνοδο με τον Ήλιο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 1 ως 4 Ιουνίου 2020 με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Άρη και σε σύνοδο με τον  Ήλιο από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Διαβαίνουμε το κατώφλι ενός σημαντικού μήνα. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ο κύκλος των εκλείψεων που ανοίγει, βάζοντας μια έντονη πινελιά στα γεγονότα της περιόδου που, ομολογουμένως, μας κάνουν να κινούμαστε σε αχαρτογράφητα πεδία…

Sponsored Links

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Άρη φορτίζει τα συναισθήματα

Την αυλαία του μήνα ανοίγει το ζευγάρι της Αφροδίτης με τον Άρη, που μέσα από μια όψη τετραγώνου ενώνονται με όχι και τόσο ευγενικές διαθέσεις ο ένας προς τον άλλον. Μας παρασύρουν στον χορό τους, μέσα από μια σειρά έντονων και επιφορτισμένων συναισθημάτων, που σε αρκετές περιπτώσεις δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα.

Το ανικανοποίητο συναίσθημα γίνεται απαιτητικό, απόλυτο και σε πολλές περιπτώσεις ανατρεπτικό. Έρωτες, πάθη, ζήλιες, ερωτικές διεκδικήσεις, επιστροφές και χωρισμοί περιλαμβάνονται στο μενού των δύο πλανητών, αρχής γενομένης από την Δευτέρα. Κυριαρχούν απαισιόδοξα σενάρια που συνοδεύονται από δάκρυα, αλλά και προκλήσεις που εξυπηρετούν στην καλύτερη γνώση του εαυτού μας και των αναγκών του.

Ωστόσο, προετοιμαζόμαστε για μια έντονα ερωτική εποχή, μέσα στην οποία πολλά θα κριθούν. Έρωτες θα ανθίσουν μέσα από τις δυσκολίες, παλιά πάθη θα αναβιώσουν και άλλα θα σβήσουν αφήνοντας πίσω τους αποκαΐδια και συντρίμμια.

Επειδή ωστόσο, με τόσους ανάδρομους δεν υπάρχει το οριστικό του πράγματος, ας δούμε αυτές τις ημέρες σαν μια μεταβατική περίοδο, που -είτε στο θετικό της σενάριο, είτε στο αρνητικό της- θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τη δική μας ταυτότητα, τις αδυναμίες ή τις δυνάμεις μας. Η σωστή διαχείριση των καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε μπορεί να μας βγάλει από αδιέξοδα ή δυσκολίες με τον ένα η τον άλλο τρόπο. Το κλειδί είναι πάντα να γνωρίζουμε τι θέλουμε πραγματικά.

Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο

Παράλληλα, η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο, “σκιάζει” κάθε είδους σχέση, και κυρίως τις πιο προσωπικές. Προσοχή! Η μη αντικειμενική θεώρηση των καταστάσεων ή των αναγκών μας μπορεί να οδηγήσει στην λήψη αποφάσεων που πιθανώς αργότερα θα μετανιώσουμε.

Γεγονός είναι πως η Αφροδίτη, ο πλανήτης που συμβολίζει τις σχέσεις μας, διανύει μια εξαιρετικά δύσκολη φάση, αφού είναι σε ανάδρομη πορεία. Κατά συνέπεια, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε ή να εκτιμήσουμε σωστά, ούτε τις δικές μας θέσεις και προτεραιότητες ούτε και εκείνες των άλλων. Σαν να πέφτει ένα ομιχλώδες πέπλο μπροστά μας, που περιορίζει και την αντίληψη και τις δυνατότητες εκτίμησης ή αντίδρασης στις καταστάσεις.

Η περίοδος αυτή, λοιπόν, δεν είναι η κατάλληλη για λήψη σημαντικών αποφάσεων. Επιβάλλονται, μάλιστα, αποστάσεις ασφαλείας από κάθε παρορμητική διάθεση, που μπορεί να μας ωθεί στο να προβαίνουμε σε πράξεις που σύντομα θα αποδεικτούν λανθασμένες.

Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα γίνουν ξεκαθαρίσματα. Το ζήτημα είναι να τα έχουμε επεξεργαστεί σωστά και να μην είναι αποτέλεσμα βιασύνης.

Πάντως, προς το παρόν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, δέχονται τις ισχυρές πλανητικές πιέσεις και καλούνται να κρατήσουν τις ισορροπίες που αυτήν την εποχή είναι ευαίσθητες. Σε κάθε περίπτωση, μόνο ο χρόνος μπορεί να αποδείξει τι είναι καλύτερο γι αυτούς να πράξουν. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-05-2020 19:00:00