Quantcast
blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 12 ως 14 Ιουνίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 12 ως 14 Ιουνίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Άρης και Ποσειδώνας συναντιούνται στην 20η μοίρα των Ιχθύων το Σάββατο και στήνουν έναν μαγικό χορό, που κάποιους μπορεί να τους εξυψώσει και κάποιους άλλους να τους οδηγήσει στα βάθη των ωκεανών…

Sponsored Links

Ο Άρης στους Ιχθείς σε σύνοδο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς: Τι νόημα θα είχε τ΄ όνειρο, χωρίς μικρές νοθείες;

Είναι γνωστό ότι οι Ιχθύες δεν έχουν σαφή όρια και πλαίσια. Κινούνται στον ακαθόριστο κόσμο του υδάτινου στοιχείου, εκεί που η θάλασσα λαμπυρίζει κάτω από το χρυσαφένιο φως του ήλιου ή δημιουργεί ατελείωτα βάθη γεμάτα μυστήριο. Καλείσαι να αφουγκραστείς αυτό που λέει το μέσα σου και να βρεις τον δρόμο για να φτάσεις εκεί που σε οδηγεί η ψυχή σου.

Τι νοιώθεις; Φόβο; Ανησυχία; Σύγχυση; Ανάγκη να ονειρευτείς ή ανάγκη να ξεφύγεις με κάθε τρόπο από τα τετριμμένα; Και πώς μπορείς να το κάνεις; Τώρα, μπορείς να ζήσεις την μαγεία που έχουν τα χρώματα του δειλινού, όταν ο ήλιος χάνεται πάνω από τον ορίζοντα, κάνοντας χρυσό το τοπίο γύρω του, να παρατηρήσεις την ομορφιά που υπάρχει γύρω σου και να νιώσεις μέρος της. Μπορείς να απολαύσεις την μουσική που αγαπάς και να κλάψεις με μια ταινία που θα σε αγγίξει. Να αναζητήσεις την πνευματική όαση που θα σε εξυψώσει, να προσευχηθείς με όλη την δύναμη της καρδιάς σου και να αφεθείς στο μυστήριο της ανακάλυψης του δικού σου μονοπατιού εξέλιξης. Να ξορκίσεις κάθε δαίμονα που σε τυραννά, κάθε κακό που σε βγάζει από τον στόχο σου...

Ναι, Άρης Ποσειδώνας στους Ιχθύες σε βοηθά να προάγεις την ατομικότητα σου, να γίνεις καλύτερος άνθρωπος για εσένα, αλλά και για τους γύρω σου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ταυτόχρονα, ο έρωτας τώρα αποκτά μια άλλη διάσταση, πιο εσωτερική, πιο πνευματική, περισσότερο εξυψωμένη. Βρίσκεται στο σημείο εκείνο που πρέπει πραγματικά να είναι. Οι εμπειρίες αυτών των ημερών μπορεί να είναι πραγματικά μοναδικές και να σε κάνουν να ζήσεις συναρπαστικά και πρωτόγνωρα με τον σύντροφο σου.

Βεβαίως από την άλλη μεριά, στην πιο “γειωμένη” τους εκδοχή, αυτοί οι δύο πλανήτες, θα “ενεργοποιήσουν” την άλλη πλευρά του εαυτού σου, αυτήν που διψά για φευγιό με κάθε τρόπο και κάθε κόστος. Αυτή που αναζητά την εμπειρία παντού, κάθε εμπειρία, ακόμα και αυτή που θα σε κάνει να χάσεις το μέτρο, να καταδυθείς στα σκοτεινά νερά των ωκεανών, να αναζητήσεις χαμένους θησαυρούς και ίσως να χαθείς στην περιπλάνηση σου…

Ναι, έχει την δύσκολη πλευρά της αυτή η όψη, αφού σε παρασύρει μέσα από το ποτό, τις ουσίες, και κάθε είδους υπερβολή να βγεις από το μονοπάτι σου για να βιώσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες… Αυτοί οι δύο πλανήτες δεν είναι εύκολοι στην εκδήλωση τους και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, αφού οι πειρασμοί κάθε φορά έρχονται με διαφορετικά προσωπεία.

Παράλληλα, τις ημέρες αυτές κάθε είδους μικροοργανισμοί, μικρόβια και ιώσεις βγαίνουν σεργιάνι και καραδοκούν τα υποψήφια θύματά τους, ενώ υπάρχει ακόμη κι ο κίνδυνος δηλητηριάσεων, κυρίως από θαλασσινά.

Κυρίως αν ανήκεις στους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, οι μέρες αυτές σε καλούν να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μείνεις εστιασμένος στο κέντρο σου.

Μπορεί να ανακαλύψεις μαγικές διαδρομές ή σκοτεινά λαγούμια… Να έχεις μια όμορφη μέρα και μη ξεχάσεις να διαβάσεις τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Ολυμπία

Ολυμπία

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-06-2020 16:30:10