blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 16 Ιουλίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ήλιος σε αντίθεση με Δία.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 16 Ιουλίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ήλιος σε αντίθεση με Δία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Γεμάτο αντιθέσεις το πλανητικό σκηνικό, τεντώνει για μια ακόμα φορά το σκοινί και την υπομονή μας. Aυτό το καλοκαίρι όλα κρέμονται σε μια κλωστή, που δυστυχώς, εύκολα μπορεί να σπάσει… Ο Ήλιος στον Καρκίνο έρχεται αρχικά αντιμέτωπος με τον Δία, και όσα σου λείπουν σε πιέζουν ακόμα εντονότερα και πιο απαιτητικά.

Sponsored Links

Ο Ήλιος (Καρκίνος) σε αντίθεση με Δία (Αιγόκερως) μπορεί να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις!

Όσο σημαντικές ή ασήμαντες κι αν είναι οι ανάγκες σου θα προσπαθήσεις να τις καλύψεις και, όπως κάνουμε οι περισσότεροι, πιθανώς να στοχεύσεις στις εύκολες λύσεις. Ιδιαίτερα όσοι έχουν τους δυο αυτούς πλανήτες τονισμένους στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους, μπορεί να ξαφνιαστούν ευχάριστα, αφού θα έχουν την εύνοια της τύχης και ίσως διαπιστώσουν ότι χωρίς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια, θα βλέπουν τους στόχους τους να υλοποιούνται! Στην περίπτωση τους θα ισχύσει το γνωστό «Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα»!

Παράλληλα, καθώς οι ημέρες αυτές κινούνται προς μια αποκορύφωση, μπορεί να κλείσουν κύκλους σε γεγονότα που έχουν ξεκινήσει τόσο το προηγούμενο διάστημα, όσο και αρκετό καιρό πριν. Κάθε επεκτατικό σχέδιο μπορεί να βρει πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με Πλούτωνα σε ωθεί σε διόρθωση πορείας.

Η συγκεκριμένη περίοδος ίσως σε φέρει αντιμέτωπο και με ένα άλλο στοίχημα, αυτό που δημιουργεί η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται την Τετάρτη. Πρόκειται για μια όψη που έρχεται να σκάψει βαθιά μέσα σου και να αποκαλύψει πολλά από αυτά που έχεις επιμελώς κρύψει…

Πάθη, λάθη, φοβίες, και ό,τι μπορεί να κουβαλάς στην ψυχή σου βγαίνουν στην επιφάνεια, ακόμα και με μια ασήμαντη αφορμή, και επειδή αποκτούν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από εκείνες που πραγματικά έχουν, πιθανώς να βάζουν φρένο σε κάθε δράση και προσπάθειά σου. Είναι σαφές πως εδώ και καιρό έχεις εγκλωβιστεί στο ίδιο μοντέλο σκέψης, δράσης, αντίδρασης, και κατά συνέπεια δύσκολα μπορείς να ξεχωρίζεις πού υπάρχουν κρυμμένες οι απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν.

Οι μέρες αυτές σε καλούν σε ένα εσωτερικό ταξίδι… Όχι, προφανώς δεν είναι καθόλου εύκολο, όμως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις τον χρόνο σου και να κάνεις την απαραίτητη διόρθωση πορείας που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις στο σωστό μονοπάτι. Μη διστάσεις! Αντί να χαμηλώσεις το κεφάλι, όρθωσε το ανάστημα σου και αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται να κάνεις ένα γερό ξεκαθάρισμα και να ξορκίσεις κάθε κακό που φωλιάζει στην ψυχή σου! Προσπάθησε να βρεις ποιές καταστάσεις σου προκαλούν τα δύσκολα συναισθήματα που νιώθεις και βρες τους τρόπους να σταματήσεις το κακό στην πηγή του.

Με αργά και σταθερά βήματα θα τα καταφέρεις να ξορκίσεις κάθε δαίμονα, κάθε κακό στη ρίζα του ώστε να συνειδητά και οριστικά να καταλήξεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Οι όψεις του Ήλιου, ενεργοποιούν και την προηγούμενη σύνοδο Δία Πλούτωνα, και για κάποιους ο κύκλος αυτών των ημερών να αποδειχτεί πραγματικά συναρπαστικός.

Κυρίως για τους Ταύρους και τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου, οι ημέρες φαίνονται να είναι πολλά υποσχόμενες. Για τους Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη τους στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες παρουσιάζουν αρκετές προκλήσεις, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά θέματα, που όμως με σωστή διαχείριση μπορεί να μετατραπούν σε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-07-2020 19:00:00