Quantcast
blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 15 ως 18 Ιουνίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ανάδρομος Ερμής και ο Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα και Δία.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 15 ως 18 Ιουνίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ανάδρομος Ερμής και ο Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα και Δία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 15 – 18 Ιουνίου 2020 με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη σε εξάγωνο με Πλούτωνα και Δία και η επιρροή τους στα ζώδια από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Μια ανάσα πριν την επόμενη έκλειψη του Καλοκαιριού, ο Άρης παίρνει την σκυτάλη στις εξελίξεις, μέσα από τις δύο όψεις που σχηματίζει.

Sponsored Links

Ο Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα: Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου!

Η πρώτη αφορά το εξάγωνο του με τον Πλούτωνα, στην ημέρα της Πέμπτης. Θέληση και πρωτοβουλία είναι δύο εξαιρετικά σημαντικά εργαλεία που ενεργοποιούν κάθε στόχο και τον βοηθούν να πάρει μια συγκεκριμένη μορφή.

Άλλωστε αυτό δεν είναι και το πιο σημαντικό; Να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να ορίσεις εσύ το παιχνίδι! Όσο και αν οι φωνές γύρω σου προσπαθούν να σε αποπροσανατολίσουν, να θυμάσαι πως η επιτυχία είναι μια εσωτερική διαδικασία. Αν εσύ το έχεις αποφασίσει, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε σταματήσει! Κι εδώ, ξεδιπλώνεται το μεγαλείο σου… Κι όταν μπεις στην ροή, να θυμάσαι πως οι εξελίξεις μπορεί να αρχίσουν να ξεδιπλώνονται μπροστά σου ακριβώς σαν ένα ντόμινο! Γιατί εδώ, έρχεται ο Δίας και το εξάγωνο που σχηματίζει και αυτός με τον Άρη!

Ο Άρης σε εξάγωνο με Δία: Το παρελθόν επιστρέφει

Φυσικά, η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, αυτούς που έχουν επιλέξει το πώς θα εξελιχτούν και δεν αφήνουν σε κανέναν άλλον την επιλογή να ορίσει τις δικές τους αποφάσεις και επιθυμίες. Οι ημέρες αυτές κρύβουν ευκαιρίες που μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές από εκείνες που περιμένεις. Αν καταφέρεις να τις αποκωδικοποιήσεις και τις αξιοποιήσεις σωστά, μπορεί να σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Το μόττο των ημερών είναι πως τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από μια ιδέα, όταν έχει φτάσει η ώρα της να πραγματοποιηθεί!

Άρης - Δίας βρίσκονται και σε αμοιβαία υποδοχή, αφού ο Άρης βρίσκεται στην κυριαρχία του Δία και ο Δίας στην έξαρση του Άρη, κάτι που τους κάνει να μπορούν να συνεργαστούν θαυμάσια για την εξέλιξη της όποιας κατάστασης.

Και κυρίως για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι πολύ πιθανό να δουν να επανέρχονται και θέματα του παρελθόντος, όπως ξεχασμένα, σχέδια, ιδέες ή προτάσεις που δεν υλοποιήθηκαν ή πρόσωπα όπως πρώην σύντροφοι και που τώρα ενεργοποιούν έναν καινούργιο κύκλο εξελίξεων.

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία: Αναβολή των σοβαρών αποφάσεων!

Φυσικά, όλα χρειάζονται τον χρόνο τους για να ολοκληρωθούν, όμως τώρα μπορεί να γίνει η αρχή! Την Τετάρτη ο Ερμής περνά σε ανάδρομη πορεία έως τις 12 Ιουλίου 2020. Θα ξεκινήσει από την 14η μοίρα του Καρκίνου και θα φτάσει ως την 5η.

Την περίοδο αυτή η επικοινωνία θα μας δυσκολέψει ακόμα περισσότερο. Αν και προκαλείται το γνωστό χάος στην καθημερινότητα, μας δίνεται η κατάλληλη ευκαιρία για να επανεξετάσουμε από μια νέα οπτική γωνία καταστάσεις που δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα θέλαμε και να ξαναδούμε θέματα που μας προβληματίζουν, ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις. Γενικότερα πρόκειται για μια εποχή που ευνοείται περισσότερο η παρατήρηση των καταστάσεων και πολύ λιγότερο η λήψη αποφάσεων.

Από την ανάδρομη πορεία του Ερμή επηρεάζονται όλα τα ζώδια, αλλά κυρίως οι Δίδυμοι και Παρθένοι, και οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-06-2020 19:00:00