blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 26 Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Νέοι στόχοι, με έρωτα και πάθος!

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 26 Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Νέοι στόχοι, με έρωτα και πάθος!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 18
 

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 26 Φεβρουαρίου 2015

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 26 Φεβρουαρίου 2015 και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Μια σειρά από πλανητικές μετακινήσεις, αλλά και θεαματικές όψεις που συντελούνται στον ουρανό από τις 16 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, υπόσχονται κοσμογονικές αλλαγές που άλλοτε θα μας σοκάρουν και άλλοτε θα μας δώσουν την ώθηση για νέες κατακτήσεις, για νέους στόχους με έρωτα και πάθος!

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Πρόκειται για τη δεύτερη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου μέσα στην ίδια χρονιά. Γεγονός όχι σπάνιο, αλλά όχι και τόσο συνηθισμένο.
 
Η εμμονή των άστρων στον αστερισμό της επανάστασης και των ριζοσπαστικών αλλαγών, αποτελεί δείκτη των μεγάλων διαφοροποιήσεων που συντελούνται τόσο σε προσωπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποτέλεσμα των διεργασιών θα είναι η τάση για πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα έχουν ως στόχο την απελευθέρωση από δεσμά κάθε είδους και την προσωπική ανεξαρτησία, την αυτονομία. Ο βασιλικός αστέρας Regulus, που θα βρίσκεται σε αντίθεση με το σημείο της Νέας Σελήνης στις 19 του μήνα, καθιστά το φαινόμενο εξαιρετικά σημαντικό για τις εξελίξεις που αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες.
 
Η μάχη για την κατάκτηση νέων στόχων θα είναι περισσότερο έντονη μέσα το επόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), θα αποτελέσουν τους πρωτοπόρους της νέας πραγματικότητας.

Ήλιος στους Ιχθείς

Ο Ήλιος ξεκινά το ετήσιο πέρασμά του από το ζώδιο των Ιχθύων στις 19 Φεβρουαρίου. Μέχρι τις 21/3 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, μας καθιστά περισσότερο ρομαντικούς αλλά και ευμετάβλητους, ενώ τονίζει αξίες, ιδανικά αλλά και αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων και των λαών που υποφέρουν.

Αφροδίτη και Άρης σε μια νέα αρχή, χωρίς φόβο αλλά με πάθος!

Η ετήσια συνάντηση του αρσενικού και του θηλυκού, των δυο αιώνιων εραστών του ζωδιακού της, της Αφροδίτης και του Άρη, πραγματοποιείται στις 22 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Κριού και δίνει νέες προοπτικές στις σχέσεις που υπάρχουν, ενώ παράλληλα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθούν και νέοι παθιασμένοι έρωτες.

Αφροδίτη και Άρης σε τρίγωνο με Κρόνο

Επιπλέον, το τρίγωνο που σχηματίζουν η Αφροδίτη και ο Άρης με τον Κρόνο στις 24 και 26/2 αντίστοιχα, προσδίδει διάρκεια και υπόσχεται επιτυχία και μακροημέρευση όχι μόνο στις αισθηματικές σχέσεις αλλά και σε όλα τα νέα ξεκινήματα. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες ) καθώς και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) που μπορούν να σημειώσουν σημαντικές επιτυχίες.

Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Ποσειδώνα

Ο Ήλιος διαμορφώνει τετράγωνο με τον Κρόνο στις 23/2 και σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 26/2, όψεις που επηρεάζουν περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) και συνιστούν προσεκτικές κινήσεις και ρεαλισμό, έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα.Τι θα σου φέρει η ερωτική εβδομάδα που έρχεται; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529, για να στο αποκαλύψουν οι αστρολόγοι μας!
 
Ας δούμε λοιπόν πως θα επηρεάσουν όλες αυτές οι αστρικές όψεις, αλλά και οι πλανητικές μετακινήσεις τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 26 Φεβρουαρίου 2015 και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-02-2015 14:10:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι