blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 23 Απριλίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 23 Απριλίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις της αστρολογίας για την περίοδο 20 – 23 Απριλίου 2020. Μάθε πως η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα επηρεάσει τα ζώδια.

Sponsored Links

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο τον Απρίλιο 2020 θέτει ερωτήματα για το τι τελικά είναι η ασφάλεια.

Η Νέα Σελήνη στην 3.24 μοίρα του Ταύρου την Πέμπτη 23 Απριλίου μας κάνει να αναλογιστούμε για το τι είναι τελικά η ασφάλεια! “Αυτό που κάνει την έρημο όμορφη, είναι ότι κάπου κρύβει ένα πηγάδι” έγραφε ο Σαιν Εξύπερυ στον Μικρό Πρίγκιπα.

Ο Ταύρος είναι το πρώτο στην σειρά γήινο ζώδιο. Εδώ θα σταθούμε για να αφουγκραστούμε τις ανάγκες μας, αυτές που έχει το σώμα μας, να ακούσουμε τι ακριβώς μας ζητάει για να είναι υγιές και ισορροπημένο. Σε έναν κόσμο που νοσεί, ο οργανισμός σου έχει τον δικό του τρόπο ίασης απέναντι σε ότι τον πολεμά ή τον βάλλει. Γύρω μας ακούμε συνεχώς για ασθένειες ιούς και πανδημίες που έχουν καταλάβει το παγκόσμιο σύστημα.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Πέρα από τα προφανή και τον πανικό που σπέρνεται παντού( και όχι αναίτια), θα δούμε πως υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος που διογκώνει το μέγεθος του προβλήματος. Και δεν είναι άλλο από το ότι οι άνθρωποι έχουμε χάσει την επαφή με το σώμα μας, το μέσα μας, αλλά και την ανεξέλεγκτη κατανάλωση που κάνουμε στην τροφή μας.

Κακό και προχειροφτιαγμένο φαγητό, μαζί με την κατανάλωση άφθονων αρνητικών σεναρίων που τροφοδοτούν τις φοβίες, τις ανασφάλειες και τις αρνητικές μας σκέψεις, είναι ισχυροί λόγοι ασθενείας του σώματος.

Έχουμε μάθει να “τρώμε” άκριτα ότι μας σερβίρουν, φόβο, πανικό, κακής ποιότητας πρώτες ύλες, χωρίς να φιλτράρουμε τι μπορεί να είναι ωφέλιμο και τι όχι.

Το μέρος του σώματος που συμβολίζει ο Ταύρος είναι ο Λαιμός.

Ο λαιμός είναι το 5ο τσάκρα, που συμβολίζει το κέντρο της έκφρασης, της αλήθειας μας, αλλά και των ταλέντων μας. Είναι το πιο στενό σημείο στο σώμα μας γι αυτό μπλοκάρει και τόσο εύκολα.

Το 5ο τσάκρα, σχετίζεται με την δύναμη της θέλησης, είναι ο κέντρο της επιλογής και των συνεπειών. Κάθε επιλογή που κάνουμε, κάθε σκέψη ή αίσθημα που βιώνουμε είναι μια πράξη δύναμης που έχει βιολογικές, περιβαλλοντολογικές, κοινωνικές, προσωπικές και παγκόσμιες συνέπειες. Βρισκόμαστε όπου βρίσκονται οι σκέψεις μας και έτσι η προσωπική μας ευθύνη περιλαμβάνει και τις ενεργειακές μας εισφορές.

Άραγε τι επιλογές θα κάναμε αν μπορούσαμε να δούμε τις ενεργειακές τους συνέπειες;

Στο ζώδιο του Ταύρου, ανοίγονται σημαντικές ευκαιρίες. Να ανακαλύψουμε και να καλλιεργήσουμε ταλέντα που έχουμε και μας βοηθούν να νοιώθουμε καλύτερα εσωτερικά. Η τέχνη και ομορφιά είναι απαράμιλλα συνυφασμένες με αυτήν την ζωδιακή περιοχή, και μπορούν να αναπτυχθούν εξαιρετικά μέσα από αυτήν.

Στον κύκλο αυτόν, δώσε τροφή στον εαυτό σου, καλλιέργησε, σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς ποιότητες που τροφοδοτούν την ψυχή σου με αισιοδοξία και ευεξία. Μπορείς να το κάνεις.’ Όλοι έχουμε μέσα μας πράγματα και δεξιότητες που είναι θαμμένα, έχουν όμως την ευκαιρία να μας κάνουν ευτυχισμένους αν τις αξιοποιήσουμε.

Ο Ήλιος και η Σελήνη σε τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο

Στον κύκλο αυτόν τα φώτα ( Ήλιος, Σελήνη) μόλις έχουν σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο και πρόκειται να συναντήσουν τον Ουρανό στο επόμενο βήμα τους.

Κινούνται δηλαδή ανάμεσα σε έναν στενό πολιορκητικό κλοιό που δεν τους επιτρέπει να λειτουργήσουν κατά πως θα ήθελαν.

Ναι, η εποχή επιβάλλει να κινηθούμε μέσα σε στενά όρια και πλαίσια, αυτά που μας επιβάλλονται και που ομολογουμένως δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε.

Ότι μπορεί να μας έκανε μέχρι εχθές να νοιώθαμε ασφάλεια, σήμερα έχει αλλάξει και θα χρειαστεί να αναζητήσουμε νέους τρόπους, προκειμένου να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος και να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες που θα ενισχύσουν τις ισορροπίες μας.

Το χρήμα (μια και ο Ταύρος είναι το ζώδιο που εκπροσωπεί το χρήμα, το έχω και το κατέχω) πλέον δεν επαρκεί για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Δεν μπορείς να αγοράσεις την υγεία σου, την ψυχική σου ισορροπία, τους φίλους, τους αγαπημένους σου. Γιατί είτε θέλεις να το κατανοήσεις είτε όχι, αυτά είναι υπεύθυνα για την ισορροπία σου. Και αυτά δεν μπορείς να τα αγοράσεις σε κανένα μαγαζί και με κανένα τίμημα. Ίσως η κρίση που ήρθε, να είναι ένας ισχυρός λόγος να τα ανακαλύψουμε.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης βρίσκεται στους Διδύμους, και είναι “περιπλανώμενη”. Δεν έχει που να στηριχτεί. Πρόκειται να συναντήσει τον Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου, κάτι που μπορεί να την αποδυναμώσει ολοκληρωτικά.

Τις μέρες αυτές, μην εμπιστεύεσαι τίποτα για το οποίο δεν είσαι σίγουρος, όσο και αν το θέλεις ή το νοιώθεις σαν ανάγκη. Όλα έχουν έναν απατηλό, παραπλανητικό χαρακτήρα, και απαιτεί μεγάλη θέληση και αγώνα για να μείνεις εστιασμένος στο κέντρο σου. Ίσως σε αυτό να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τους εσωτερικούς θησαυρούς. Τις δικές σου δεξιότητες και ταλέντα που θα σε κάνουν ευτυχισμένο.

Γιατί η ευτυχία δεν είναι μια εξωτερική υπόθεση, αλλά η δική σου αέναη προσπάθεια να την ανακαλύπτεις συνεχώς ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα της καθημερινότητας.

Από την Νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζονται οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαήμερου, που θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέους τρόπους που θα τους βοηθήσουν είτε να δουν τα πράγματα διαφορετικά, είτε να αξιοποιήσουν ευκαιρίες που μπορεί να τους βοηθήσουν επί της ουσίας σε θέματα που τους απασχολούν. Για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Να έχεις μια όμορφη μέρα!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-04-2020 19:00:00