blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 27 ως 30 Ιουλίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ήλιος σε αντίθεση με Δία.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 27 ως 30 Ιουλίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ήλιος σε αντίθεση με Δία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Αυτή την εβδομάδα πολλά θα δούμε και περισσότερα θα ακούσουμε! Χρειάζεται ωστόσο προσοχή! Ας προσπαθήσουμε να φιλτράρουμε τι θα κρατήσουμε και τι όχι, μιας και πολλά από αυτά που θα συμβούν μπορεί να μας βγάλουν εκτός πορείας...

Sponsored Links

Ο Ερμής πρωταγωνιστεί στο αστρολογικό σκηνικό, δημιουργώντας εντάσεις!

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Ερμής, με τις διαδοχικές όψεις που σχηματίζει, τόσο το τετράγωνο του με τον Άρη την Δευτέρα, όσο και την αντίθεση του με τον Δία, αλλά και το τρίγωνο του με τον Ποσειδώνα την Πέμπτη.

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από ένταση και νεύρα, που εκδηλώνονται ακόμα και με ασήμαντες αφορμές. Έχουμε την τάση να ξεσπάμε με το παραμικρό, να ασκούμε ιδιαίτερα αυστηρή κριτική στους πάντες, να φερόμαστε με σκληρότητα και αδιαλλαξία. Ποιά είναι η αιτία; Τις μέρες αυτές κινούμαστε με άξονα το συναίσθημα και τις προσδοκίες μας. Όταν, λοιπόν, δεν υλοποιείται αυτό που έχουμε σχεδιάσει στο μυαλό μας, αναστατωνόμαστε και κάνουμε κινήσεις που δεν είχαμε υπολογίσει.

Τα λόγια μας σκληρά και πολλές φορές υπερβολικά, συμβάλουν κι αυτά στην ένταση που επικρατεί και στην τάση να μεγαλοποιούνται καταστάσεις που στην πραγματικότητα δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Το “Εγώ” μας υψώνει το ανάστημα του, απειλητικό και αμείλικτο. Δεν επιτρέπει σε κανέναν να το πλησιάσει και είναι έτοιμο να πολεμήσει όποιον νιώθει πως του στέκεται εμπόδιο.

Προσοχή, όμως! Οι καταστάσεις πιθανώς να ξεφύγουν από κάθε όριο και οι συνέπειες των πράξεων μας μπορεί να μας φέρουν αντιμέτωπους με θέματα που δεν είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε...

Γενικότερα αυτό το διάστημα, καλό είναι να μην θεωρούμε δεδομένο ότι ακούμε, αφού μπορεί να μην είναι τίποτα περισσότερο από λόγια του αέρα, χωρίς νόημα και ουσία, που σκοπό έχουν είτε να εντυπωσιάσουν, είτε να παραπληροφορήσουν!

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα δημιουργεί αναστάτωση

Σε όλο αυτό το σκηνικό έρχεται και η Αφροδίτη, που συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα την Δευτέρα, κι αυτό το σμίξιμο επιβαρύνει με περισσότερες δυσκολίες τις μέρες που θα διανύσουμε. Σύγχυση και απογοητεύσεις επικρατούν στην καθημερινότητα μας και επηρεάζουν ιδιαίτερα τις πιο προσωπικές μας σχέσεις, αυτές που έχουν και την μεγαλύτερη δύναμη πάνω μας, μιας και “χτυπούν” κατευθείαν στην καρδιά μας. Το προηγούμενο διάστημα η Αφροδίτη, κατά την περίοδο της αναδρομής της, δημιούργησε διάφορα σκηνικά με έρωτες που αναμοχλεύτηκαν κάτω από την επιρροή της και τώρα γίνεται κάποιο ξεκαθάρισμα σε κάθε είδους αυταπάτη που μπορεί να τρέφαμε στο μυαλό μας....

Γεγονός είναι πως η εβδομάδα δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, και ειδικότερα για τους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες, που έχουν στον αστρολογικό χάρτη τους τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων. Καλό είναι να προσέχουν τι λένε, με τι δεσμεύονται, αλλά κυρίως τι περιμένουν από τους άλλους, μιας και οι τρίτοι μπορεί να μην θέλουν ή να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες τους.

Προσοχή χρειάζεται να δείξουν και οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν επίσης τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους και προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20μοίρα των ζωδίων! Καλό θα ήταν να έχουν το νου τους, αφού πολλά από όσα λέγονται ή ακούγονται τώρα μπορεί να αλλάξουν τις ισορροπίες της καθημερινότητας τους. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-07-2020 19:00:00