blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 31 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με Πλούτωνα.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 31 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 

Λίγο πριν την εκπνοή του Ιουλίου, ο Ερμής από τον Καρκίνο συνεχίζει να επηρεάζει την επικοινωνία μας και στο τριήμερο αυτό, μέσα από την όψη της αντίθεσης με τον Πλούτωνα, που δεσπόζει στο πλανητικό σκηνικό την Παρασκευή.

Sponsored Links

Ο Ερμής σε αντίθεση με Πλούτωνα δυσκολεύει την επικοινωνία.

Αυτό που “τσεκάρεις” τις μέρες αυτές, αφορά αρχικά το πώς σκέπτονται οι άλλοι για σένα, μιας και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις περνούν μέσα από τα δύσκολα φίλτρα του Πλούτωνα.

Υπάρχει ο κίνδυνος να γίνεις απόλυτος κι αυταρχικός στον τρόπο που επικοινωνείς, χωρίς να αφήνεις περιθώρια να ακούσεις αυτά που έχουν να σου πουν οι άλλοι. Ίσως συμβεί και το αντίθετο φυσικά! Σε κάθε περίπτωση, ανακαλύπτεις πολλά, τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για αυτούς με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή.

Ίσως αυτά που θα ανακαλύψεις να μην είναι αυτά που πίστευες μέχρι τώρα, ούτε για τον εαυτό σου, ούτε και για τους τρίτους. Ίσως ακόμα, κάποιες ιδέες ή απόψεις σου να λάβουν εμμονικές διαστάσεις, για αυτό φρόντισε να ελέγχεις και αυτά που λες, αλλά και το πώς αντιδράς σε όσα σου λένε οι άλλοι.

Ακόμα και αν διαφωνήσεις με κάποιους, φρόντισε να μην φτάνεις τα πράγματα στα άκρα! Θυμήσου πως τις μέρες αυτές το κλίμα είναι ιδιαίτερο και τεταμένο και, ενδεχομένως, οι αντιδράσεις που θα προκαλέσει η συμπεριφορά σου να μη σου αρέσουν καθόλου!

Ίσως ακόμα να μάθεις κάποια πράγματα, και να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σε βοηθήσουν να ξεδιαλύνεις καταστάσεις που σε απασχολούν σε βάθος.

Και κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου ή αν στον αστρολογικό χάρτη σου έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, αυτήν την περίοδο χρειάζεται να φιλτράρεις προσεχτικά τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς, όσο και το πώς ανταποκρίνεσαι στα λόγια των γύρω σου.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό προκαλεί ξεσπάσματα

Παράλληλα την Κυριακή, το τετράγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό, σου δημιουργεί την διάθεση να επαναστατήσεις ενάντια σε οτιδήποτε μοιάζει να καταστρατηγεί την ελευθερία σου! Υπάρχει συσσωρευμένη ένταση μέσα σου, που σε προβληματίζει εδώ και καιρό, και που τώρα θα ξεσπάσει! Θα θελήσεις να αντιδράσεις, ίσως με απόλυτο και έντονο τρόπο, απέναντι σε καθετί που σε καταπιέζει, είτε αυτό προέρχεται από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, είτε από το προσωπικό.

Η φωνή σου υψώνεται τώρα πολύ πιο εύκολα απέναντι στον προϊστάμενο ή τον διευθυντή σου, αλλά και σε όποιον άλλον συνεργάτη σου προσπαθεί να σου επιβληθεί. Κάθε τύπου καταπίεση που μπορεί να είχες υποστεί παλιότερα, κάθε τι που αναγκάστηκες να υπηρετήσεις χωρίς ο ίδιος να το έχεις επιλέξει, τώρα νιώθεις πως σε πνίγει και θεωρείς πως είναι η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσεις την προσωπική σου ελευθερία.

Το ίδιο πιθανώς να συμβεί και στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα μάλιστα αν βρίσκεσαι σε μια σχέση που δρα καταπιεστικά στην προσωπικότητα σου! Η αντίδραση σου ενδεχομένως να είναι έντονη και ακραία, αφού εδώ και καιρό απλά υπέμεινες και δεν είχες καταφέρει να πεις το μεγάλο Όχι! Τώρα, λοιπόν, εκρήγνυσαι και αντιδράς! Διεκδικείς το δικαίωμα σου να κάνεις ελεύθερα όλα όσα εσύ επιθυμείς και πλέον αρνείσαι να ακολουθείς τους κανόνες που σου επιβάλλονται!

Και κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων, οι μέρες αυτές βγάζουν έντονη δυναμική, που δύσκολα μπορεί να ανατραπεί. Πρόκειται για την αντίδραση σου απέναντι σε καθετί που δεν επιθυμείς να περιορίζει την προσωπική σου ελευθερία, κι αυτό είναι σαφέστατα δύσκολο, όμως απελευθερωτικό! Να έχετε μια όμορφη μέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-07-2020 09:00:00