blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 9 ως 15 Μαρτίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Προσδεθείτε! Αναμένονται αναταράξεις και αστρική καταιγίδα!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 9 ως 15 Μαρτίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Προσδεθείτε! Αναμένονται αναταράξεις και αστρική καταιγίδα!
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 19
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 9 ως 15 Μαρτίου 2015

Αστρολογικές προβλέψεις 9 ως 15 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!» λέει η παροιμία, οπότε κι εμείς προετοιμαζόμαστε ανάλογα, για να βιώσουμε χωρίς απώλειες, μια αρκετά περίεργη περίοδο, αφού τα άστρα αποφάσισαν να μας φιλοδωρήσουν με ένα… «σκωτσέζικο» ντους.

Πρωταγωνιστής ο Άρης

Ο Άρης, ο «κόκκινος» πλανήτης, είναι εκείνος που κλέβει την παράσταση τις ημέρες που ακολουθούν. Ο συγκεκριμένος πλανήτης συνδέεται με τις έννοιες της δύναμης, της ζωτικότητας, της παρόρμησης και της τόλμης. Τα αποτελέσματα των όψεων στις οποίες συμμετέχει, εξαρτώνται άμεσα από τις ίδιες τις όψεις, αλλά και την φύση των πλανητών με τους οποίους έρχεται σε επαφή. Μπορεί να προκαλέσει ταχύτερα μια θετική εξέλιξη, με την ίδια ευκολία που μπορεί να κηρύξει τον πόλεμο. Οι πλανητικές όψεις του Άρη λοιπόν, είναι αυτές που θα μας απασχολήσουν αυτό το διάστημα.

Άρης σε τρίγωνο με Δία

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Δία στις 10/3, αποτελεί έναν θαυμάσιο οιωνό και αναμένεται να φέρει σημαντικές ευκαιρίες για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους).

Άρης σε σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα: Η… αστρική «καταιγίδα»!

Δυστυχώς όμως τα ωραία πράγματα δεν διαρκούν πολύ και έτσι, στη συνέχεια έχουμε την δημιουργία μιας «αστρικής καταιγίδας» που θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα εξελιχθεί σε τυφώνα.
 
Έτσι, στις 11 και 12 Μαρτίου ο Άρης σχηματίζει αντίστοιχα σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δυο πλανητικές όψεις ικανές να προκαλέσουν σύγχυση, ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα, τρομοκρατικές ενέργειες ανά τον κόσμο, αλλά και να βγάλουν στην επιφάνεια σκάνδαλα και αποκαλύψεις ή ακόμα και να προκαλέσουν γεωλογικά φαινόμενα ή ακραίες καιρικές συνθήκες.
 
Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) βρίσκονται στο «μάτι» του κυκλώνα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όσοι είναι γεννημένοι γύρω στις 4 του γενέθλιου μήνα τους.

Ερμής στους Ιχθείς

Στις 13 Μαρτίου ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων με σκοπό να μας κάνει περισσότερο ανθρώπινους, γενναιόδωρους και φιλάνθρωπους μέχρι και τις 31 του μήνα. Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Ερμή στους Ιχθύς.
 
Μάθε πως σε επηρεάζουν σε προσωπικό επίπεδο οι ανατρεπτικές όψεις που σχηματίζει ο Άρης. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Ας δούμε πως θα επηρεάσουν όλες αυτές οι σημαντικές πλανητικές όψεις τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.

Αστρολογικές προβλέψεις 9 ως 15 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-03-2015 13:30:00