blank
 
blank

Ο Φεβρουάριος του 2014, μέρα με τη μέρα, με αναλυτικές προβλέψεις, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

 
Ο Φεβρουάριος του 2014, μέρα με τη μέρα, με αναλυτικές προβλέψεις, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Βαθμολόγησε
Score: 2  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις του Φεβρουαρίου 2014: Ένας «ανάδρομος» Φεβρουάριος!

Ξεκινώντας το αστρικό ταξίδι του Φεβρουαρίου, θα πρέπει πρωτίστως να επισημάνουμε το γεγονός ότι ο Ερμής, παραδοσιακά «κυρίαρχος» πλανήτης της επικοινωνίας θα βρίσκεται σε ανάδρομη φορά από τις 6 έως τις 28 Φεβρουαρίου. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου θα παρατηρηθούν και πάλι καθυστερήσεις και αναβολές σε σχέδια και προγράμματα, ενώ κρίνεται σκόπιμο να ελέγχουμε όλες τις πληροφορίες. Μέχρι τις 13/2 ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στο ζώδιο της πτώσης του, γεγονός που θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερη αναστάτωση σε θέματα που άπτονται της επικοινωνίας, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, δημιουργώντας αναστάτωση και παλινδρομήσεις σε πολιτικά κόμματα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, βάλλεται η συλλογική και ομαδική προσπάθεια.

Η δυσαρμονία Ήλιου-Κρόνου

Η πλανητική δυσαρμονία Ήλιου-Κρόνου στις 11 του μήνα, δρα συνδυαστικά με τον ανάδρομο Ερμή και εντείνει καθυστερήσεις σε υποθέσεις, ενώ αναδεικνύονται έντονα για μια ακόμα φορά και οι οικονομικές διαφορές. Μάλιστα, τις ημέρες γύρω στις 11 του μήνα αναμένεται να ενταθούν σε παγκόσμια κλίμακα οι αντιδράσεις των λαών, που σε ορισμένες περιοχές το πλανήτη θα συναντήσουν την καταστολή μέσα από βίαια επεισόδια. Στο γεγονός αυτό θα συντείνει και η επιστροφή του Ερμή στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου από τις 13 του μήνα, που θα δώσει το έναυσμα για λαϊκές εξεγέρσεις.

Μια ζόρικη Πανσέληνος και το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου

Στην δίνη του πλανητικού σκηνικού εμπλέκεται και η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου, που σχηματίζεται στις 15 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, με τη συμμετοχή του Ερμή με όψη αντίθεσης και του Άρη με όψη εξαγώνου, ενώ ο Κρόνος διάκειται αρνητικά, καθιστώντας το φαινόμενο αρκετά «περίπλοκο». Η δύσκολη αυτή περίοδος του δευτέρου δεκαημέρου φαίνεται να κορυφώνεται με το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο που σχηματίζεται στις 19 Φεβρουαρίου, ενώ στη συνέχεια, αμβλύνεται παροδικά.

Ήλιος και Ποσειδώνας

Περνώντας στο τρίτο μέρος του Φεβρουαρίου, ξεχωρίζουμε την σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 23/2 και δείχνει την θεϊκή παρέμβαση στα γεγονότα. Πρόκειται για τον «από μηχανής θεό» των προγόνων μας, που εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή για να δώσει ελπίδα και να τονώσει την πίστη μας, που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του βαθύτερου ψυχισμού μας. Ιδεαλισμός, ανώτερες πνευματικές αξίες αλλά και η τάση για αλληλεγγύη είναι εδώ και μας ωθεί να ενδιαφερθούμε για τον πλησίον μας σε μια προσπάθεια να διασώσουμε την αξιοπρέπεια αλλά και το φιλότιμό μας.

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Σε προσωπικό επίπεδο κινείται και η επιρροή από το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου τις 25 του μήνα που αποτελεί δείκτη αποκατάστασης σχέσεων και αποπληρωμής των προσπαθειών, που έγιναν το τελευταίο διάστημα.

Η «κόντρα» Δία-Ουρανού

Ωστόσο, σε παγκόσμιο κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, οι ισορροπίες φαίνεται ότι και πάλι κλονίζονται κάτω από την επιρροή του τετράγωνου Δία-Ουρανού που κορυφώνεται στις 26 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μια μείζονος σημασίας πλανητική όψη, που θα βγάλει στην επιφάνεια τις αλλαγές εκείνες, που προετοιμάζονται εδώ και καιρό. Καθώς ο Ουρανός σχετίζεται με το στοιχείο του απρόβλεπτου, ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα και καταστάσεις θα κλονίσουν εκ βάθρων δεδομένα και συστήματα και θα μας δώσουν μια έντονη δόση επίγνωσης, για το πού θα οδηγήσουν όλα όσα συμβαίνουν στην ανθρωπότητα τα τελευταία χρόνια. Στις πρώτες στήλες και στους τίτλους των ειδησεογραφικών εκπομπών και sites, αναμένεται και πάλι να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον οι εξελίξεις και οι ανατροπές σε πολιτικό και σε κοινωνικό επίπεδο, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει η απόδοση δικαιοσύνης.

Τα ζώδια και οι προβλέψεις του Φεβρουαρίου 2014

Δείτε τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στην τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Download Video as MP4

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-01-2014 00:00:00