blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις, Ζώδια εβδομάδας 23 έως 29 Ιανουαρίου 2012!

 
Αστρολογικές προβλέψεις, Ζώδια εβδομάδας 23 έως 29 Ιανουαρίου 2012!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 23 - 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Τι προβλέπει η αστρολογία για κάθε ζώδιο, την εβδομάδα από 23 έως 29 Ιανουαρίου 2012;
 
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αν είσαι Κριός, η καλή διάθεση που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο φιλικό για εσένα Υδροχόο και την Σελήνη στο ζώδιό σου από την Παρασκευή και μετά, σε βοηθάει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά και στον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα θα κυλήσουν ανέλπιστα καλά…
Αισθηματικά: Αν θέλεις Κριέ, να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν, μπορείς να το κάνεις αυτή την εβδομάδα και μάλιστα θα έχεις και πολύ θετικά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το προσεχές Σαββατοκύριακο για να περάσεις ερωτικές στιγμές και, με τη βοήθεια του Ερμή από τις 28 και μετά στον Υδροχόο, μίλα για όλα όσα σε απασχολούν και κάνε νέα όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Αν παραμένεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Κριών, που δεν έχουν βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή τους, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου, κάνε υπομονή και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες!
Επαγγελματικά: Φίλε Κριέ, η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για να ξεπεράσεις πολλά θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να σου φαίνονταν άπιαστα... Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής από το σταθερό Αιγόκερω μέχρι το Σάββατο, σου δίνει πολύ καλές επιρροές για όλη την διάρκεια των ημερών, ώστε να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε αποσυντονίζουν εδώ και πολύ καιρό. Η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα είναι στα ύψη και θα κάνεις αρκετά καινούργια ξεκινήματα, με σημαντικές προοπτικές σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν.
Αισθηματικά: Αν είσαι ένας από τους δεσμευμένους Ταύρους, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις καλύτερη, αν κάποιες στιγμές μιλάς στο ταίρι σου για τα προβλήματα, που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Καν’ το αυτό και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τους Ιχθείς, θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά του! Μια καινούργια γνωριμία για εσένα Ταύρε, που κάνεις παρέα ακόμα με τη μοναξιά, θα φέρει χαρά στη ζωή σου και θα σε κάνει να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή σου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Επαγγελματικά: Για τους Ταύρους, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον Υδροχόο, δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες. Μπορείς λοιπόν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται επίσης, αυτήν την περίοδο και, αν μείνεις συγκροτημένος και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, θα βάλεις τώρα τις βάσεις, για να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Πρέπει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα και στο τέλος θα πελαγώσεις… Προσοχή!!!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Φίλε Δίδυμε, η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου και με τις καλές επιρροές που σου χαρίζει η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα κιόλας στον Υδροχόο, θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις αυτές τις ημέρες, στις οποίες μέχρι τώρα μπορεί να σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου και δεν έδινες λύσεις, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο, από τις 28 και μετά. Το Σαββατοκύριακο να περιμένεις μία ευχάριστη είδηση από το οικογενειακό σου περιβάλλον, που θα σου δώσει αυτόματα λύσεις σε κάποιο θέμα που σε απασχολεί έντονα.
Αισθηματικά: Αυτήν την εβδομάδα Δίδυμε, καλό θα είναι να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στη συναισθηματική σου ζωή και προτίμησε να μην αναλώνεσαι σε δευτερεύοντα θέματα. Αντιμετώπισε κάποια παράπονα και ζήλειες, που θα σου εκδηλώσει ο σύντροφός σου με περισσότερη διαλλακτικότητα και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Μην γίνεις εριστικός και βγεις στην αντεπίθεση, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκείς. Αν ανήκεις στους Διδύμους που δεν έχουν βρει ακόμα το έτερον τους ήμισυ, να ξέρεις ότι οι πλανήτες, σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό φιλικό σου περιβάλλον. Άνοιξε τα μάτια σου!!!
Επαγγελματικά: Για τους Διδύμους, όλη η εβδομάδα θα έχει πάρα πολλή δουλειά, σε σημείο εξάντλησης. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, προκειμένου να μην αγχώνεσαι. Επίσης, οι συνάδελφοι σου θα είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν την βοήθειά τους, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους τη ζητήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες, αν θέλεις να τα διατηρήσεις ως έχουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Αγαπητέ Καρκίνε, η Αφροδίτη κινείται στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων και από το Σάββατο και μετά, ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, με αποτέλεσμα να σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να εξετάσεις μία προς μία με σύνεση και ρεαλισμό, προκειμένου να μπορέσεις να καταλήξεις στην πιο συμφέρουσα. Φρόντισε να μειώσεις το άγχος που έχεις για διάφορα άλλα θέματα και μην τρελαίνεσαι με την πρώτη δυσκολία, που πιθανόν να παρουσιαστεί. Αναβολές και καθυστερήσεις είναι συνήθη φαινόμενα για όλους.
Αισθηματικά: Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους, τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να εκφραστείς στο σύντροφό σου όπως θα ήθελες. Τώρα όμως, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις. Σίγουρα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις. Κι εσύ ακόμη, αγαπητέ Καρκίνε, που μιλάς ακόμα με τη μοναξιά, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου είναι πολλές. Πρόσεξε μόνο να μην κάνεις το σφάλμα να υποκύψεις στην πίεση για επανασύνδεση, που σου ασκεί εδώ και καιρό ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.
Επαγγελματικά: Αυτήν την εβδομάδα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολύτιμη ενέργεια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις για να τα αυξήσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, που σε προβληματίζουν και θα νιώσεις ασφαλής για το μέλλον σου.
 
ΛΕΩΝ
Γενικά: Για το ζώδιο του Λέοντα ξεκινάει μία εβδομάδα με πολύ καλές προοπτικές. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο από το ξεκίνημα της εβδομάδας, το κλίμα σε κάθε είδους επαφές σου, φίλε Λέοντα, θα είναι καλό και, αν δεις τα πράγματα με ηρεμία και κινηθείς ανάλογα, θα έχεις και τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στον Κριό, απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου, μίλα με δικά σου άτομα και πες για όλα αυτά που σε απασχολούν. Έχε το νου σου, γιατί η κυκλοθυμική σου διάθεση μπορεί να σου φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, από αυτά που επιθυμείς.
Αισθηματικά: Αν είσαι Λέων, στα αισθηματικά σου, θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το σύντροφό σου, αλλά φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους, για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις γκρίνιες, αγαπητέ Λέοντα, και μίλησέ του ειλικρινά και χωρίς υπεκφυγές, για τις έννοιες και τις ανησυχίες σου. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, προσπάθησε να γίνεις πιο ανοιχτός και διαθέσιμος στα άτομα που εισβάλλουν τώρα στη ζωή σου. Είναι σχεδόν βέβαιο πως με ένα από αυτά θα έρθεις πιο κοντά και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία ερωτική σχέση.
Επαγγελματικά: Για τους Λέοντες, στον τομέα της εργασίας ίσως να προκύψουν μερικά προβλήματα στα μέσα της εβδομάδας. Η Σελήνη πορεύεται στους Ιχθείς και μπορεί να σε παρασύρει σε παράτολμες συμπεριφορές. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για θέματα, που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες, αρκεί να έχεις εξετάσει πρώτα πολύ καλά τις προοπτικές και τα δεδομένα σου. Στα οικονομικά, απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Για τη ζωή των Παρθένων η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ ευχάριστη. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στον Υδροχόο, θα σου χαρίσει απλόχερα το ταλέντο της πειθούς και θα προσελκύσεις τους κατάλληλους ανθρώπους για την εξέλιξη της δουλειάς σου. Με εφόδιο αυτό, άδραξε τις ημέρες για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Από την άλλη, η Αφροδίτη στους Ιχθείς για όλες τις ημέρες, θα σου δώσει τα φόντα και το δυναμισμό που χρειάζεσαι, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου, με πολύ μεγάλη ευκολία.
Αισθηματικά: Στον ερωτικό σου τομέα Παρθένε, έχεις την εύνοια των πλανητών για να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα που σας έχουν απομακρύνει. Η Σελήνη από τον Κριό, το Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει, σε ευνοεί αρκετά και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς, για να περάσετε χρόνο οι δύο σας και να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Κι αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, είναι καιρός να διώξεις τη μοναξιά και να προετοιμάσεις την αγκαλιά σου για κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό, καθώς ένα νέο πρόσωπο θα έλθει τώρα στη ζωή σου και θα ταρακουνήσει για τα καλά τα ήρεμα νερά της καθημερινότητάς σου.
Επαγγελματικά: Αν είσαι Παρθένος, στον επαγγελματικό σου τομέα θα είσαι σε εγρήγορση, καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσύ δεν θα ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά προτάσεις, που μπορεί να σου κάνουν, γιατί λόγω του φόρτου εργασίας που θα έχεις, ίσως τελικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο, πέραν του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.
 
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Αγαπητέ Ζυγέ, με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του πολύ φιλικού για εσένα Υδροχόου, θα ασχοληθείς ουσιαστικά με θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου και δεν θα σου μένει καθόλου χρόνος για να προσέξεις τον εαυτό σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Από το Σάββατο και μετά, η νέα θέση του Ερμή επίσης στον Υδροχόο και η θέση της Σελήνης στον Κριό, θα σου δώσουν μεγάλη αισιοδοξία και δυναμισμό, ώστε να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις και η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα.
Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, στα ερωτικά σου απόφυγε να κάνεις συζητήσεις, που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, ώστε να ισορροπήσουν οι καταστάσεις, που δεν είναι όπως θα ήθελες. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση, φρόντισε να μην αγχώνεσαι και να μην εκδηλώσεις την ανησυχία σου και θα δεις ότι πολλοί είναι γύρω σου που θα ήθελαν να σε έχουν ερωτικό σύντροφο. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να τους γνωρίσει καλύτερα.
Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά των Ζυγών πηγαίνουν αρκετά καλά. Θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργιες συνεργασίες και, με τις κατάλληλες συνθήκες, να τις πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων, που θα αποδώσουν. Φρόντισε στα μέσα της εβδομάδας να μην κάνεις περιττά έξοδα, γιατί μπορεί να παρασυρθείς στα άκρα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Φίλε Σκορπιέ, αυτήν την εβδομάδα, με την Αφροδίτη να κινείται στους Ιχθείς και τον Ερμή στον Αιγόκερω μέχρι το Σάββατο, θα αισθανθείς πολλές καταστάσεις να σε πιέζουν ψυχολογικά και να σου ζητούν επιτακτικά λύσεις. Φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες, να μην τα κάνεις όλα μαζί και στην τελική, αν δεις πως δεν προλαβαίνεις, μην διστάσεις να ζητήσεις από τους ανθρώπους που ανήκουν στο στενό σου περιβάλλον να σε βοηθήσουν.
Αισθηματικά: Στα αισθηματικά του Σκορπιού, το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί από το προηγούμενο διάστημα είναι λίγο ασαφές. Ίσως να νιώθεις έντονα την ανάγκη να το ξεκαθαρίσεις και να ξαναποκτήσεις τις χαμένες σου ισορροπίες. Κάνε λίγο υπομονή μέχρι το Σάββατο, που ο Ερμής θα εισέλθει στον Υδροχόο και οι επικοινωνίες κάθε τύπου θα διευκολυνθούν, και προτίμησε το προσεχές Σαββατοκύριακο για να μιλήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί, να περιμένετε ειδήσεις και καλέσματα από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος που, όπως αποδεικνύεται, τρέφουν ερωτικά αισθήματα για σας. Αν αποφασίσετε να ενδώσετε στις προσκλήσεις τους, δεν θα χάσετε!!!
Επαγγελματικά: Αγαπητέ Σκορπιέ, τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις επιτέλους τα σχέδια, που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει και σε αποδιοργανώνει στους υπόλοιπους τομείς. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Φίλε Τοξότη, αυτήν την εβδομάδα, θα κληθείς να λύσεις προβληματικές υποθέσεις, που υπάρχουν από παλιά, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι ημέρες θα κυλήσουν με πολύ τρέξιμο και υποχρεώσεις και, σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στον Κριό, κάποια δικά σου άτομα φαίνεται να σε φορτίζουν συναισθηματικά, με τα προβλήματά τους.
Αισθηματικά: Θα πρέπει, αγαπητέ Τοξότη, κάποια στιγμή να καθίσεις με το σύντροφό σου και να μιλήσεις έξω από τα δόντια, για όλα τα θέματα της σχέσης που σε απασχολούν. Μην κινείσαι με μυστικοπάθεια, γιατί αυτό δεν θα σε βγάλει πουθενά. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει και, με ήρεμη συμπεριφορά, προσπάθησε να λύσεις τις μεταξύ σας διαφορές, που δεν είναι και λίγες. Όσο για εσένα που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, να περιμένεις ευχάριστα μαντάτα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει το Σαββατοκύριακο, που ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο και θα ευνοεί κάθε είδους επικοινωνίες.
Επαγγελματικά: Εσύ που ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη, θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με πολλή ψυχραιμία, γιατί ενδέχεται τρίτα πρόσωπα να δημιουργήσουν προβλήματα, που θα σε εκνευρίσουν. Η περίοδος, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, είναι κατάλληλη για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες αυτήν την εβδομάδα, προκειμένου να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι το Σάββατο και να κάνει το κλίμα ιδιαίτερα εκρηκτικό, να ξέρεις πως θα έχεις μεγάλο ανταγωνισμό, οπότε θα πρέπει να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα, αν θέλεις ξανά να τους... κατατροπώσεις όλους!
Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αλλά πρόσεχε, γιατί δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Μην κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης. Βάλε τον ερωτισμό σου να δουλέψει, πέρνα χαλαρά και θα δεις πως όλα θα ξεχαστούν! Εσύ που ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου για να δραστηριοποιηθείς σε ένα χόμπι ή μία δραστηριότητα και άνοιξε τον κύκλο γνωριμιών σου. Κάπου εκεί βρίσκεται και το άτομο που ζητάς.
Επαγγελματικά: Φίλε Αιγόκερε, καλό θα είναι να αποφύγεις αυτή την εβδομάδα να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες, που σε αγχώνουν αρκετά. Δείχνεις μεγάλη εργατικότητα και συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς, γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις εξαντληθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Αγαπητέ Υδροχόε, ξεκινάει μία εβδομάδα κατά την οποία αρχίζεις να βλέπεις πολλές καταστάσεις από μία διαφορετική, πιο αισιόδοξη σκοπιά. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Δευτέρα και ο Ερμής που θα σε επισκεφτεί το Σάββατο, θα σε ευνοήσουν με αποτέλεσμα η χαμένη ηρεμία να έρχεται ξανά στην καθημερινότητά σου κι εσύ να αρχίζεις να σκέπτεσαι μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα. Οι μέρες θα είναι ιδανικές, για να ασχοληθείς ουσιαστικά και αποδοτικά με όλα τα θέματα που σε έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα και να βρεις τις πιο συμφέρουσες λύσεις, για την επαγγελματική σου πορεία και την συναισθηματική σου ζωή.
Αισθηματικά: Τα ερωτικά των Υδροχόων είναι σε πολύ καλό δρόμο. Τώρα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άσε κατά μέρος τους εγωισμούς, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και μην κάνεις συζητήσεις για προβλήματα που έχουν περάσει, γιατί αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική! Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, να περιμένετε ευχάριστες ειδήσεις και άκρως ενδιαφέρουσες προσκλήσεις από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά.
Επαγγελματικά:
Αν είσαι Υδροχόος, μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα, αρκεί να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Φρόντισε, σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου, να μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα και να σκεφτείς πρώτα τα λεγόμενά τους. Ακολούθησε την διαίσθησή σου και μετά πάρε τις ανάλογες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, αλλά μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στον Κριό, να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές, γιατί θα παρασυρθείς και θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Γενικά: Φίλε Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή μπαίνει στη ζωή σου με έντονες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις και σε βοηθά αισθητά να ανεφοδιαστείς, εκεί που έχεις χάσει την ενέργεια σου. Μην αγνοείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και μην νομίζεις ότι μπορούν να καλυφθούν από κάποιο θαύμα. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, με την Σελήνη στο ζώδιο σου μεσοβδόμαδα, για μια νέα επαγγελματική πρόοδο, απαιτούν σαφήνεια και περισσότερο κόπο από την μεριά σου.
Αισθηματικά: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αγαπητέ Ιχθύ, οι ημέρες που θα ακολουθήσουν θα σε κάνουν να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις στη σχέση σου, αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Το Σαββατοκύριακο, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, μπορείς να περάσεις πολύ καλά και ερωτικά. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, πάρε τα πάνω σου, γιατί με τις τρέχουσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες!
Επαγγελματικά: Για τους Ιχθείς, η επαγγελματική ζωή θα κυλήσει σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και η δημιουργικότητά τους θα είναι στα ύψη. Έτσι λοιπόν, αγαπητέ Ιχθύ, θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή καινούργιες συνεργασίες. Ακόμη κι αν κάτι δεν σου αρέσει, καλό θα είναι πριν αντιδράσεις, να το σκεφτείς καλά, γιατί μπορεί στο μέλλον να σε ωφελήσει. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-01-2012 00:00:00