blank
 
blank

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 12 ως 18/8/2019.

 
Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 12 ως 18/8/2019.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια, της εβδομάδας 12 ως 18 Αυγούστου 2019, από την κορυφαία Ταρωμάντη Έλσα Κάραλη.

Sponsored Links

Αστρολογικό Ταρώ της εβδομάδας 12 ως 18 Αυγούστου 2019.

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Το πρώην ταίρι σου θα βρει τρόπο να σε κάνει να ξεχάσεις τα λάθη και τις πικρές στιγμές. Με την εκδηλωτική και θερμή του στάση θα σε πείσει, θα αναθεωρήσεις, και θα προχωρήσεις σε δεύτερο ξεκίνημα. Καλό θα είναι η απόφαση σου να είναι συνειδητοποιημένη, πριν καταλήξεις στο οτιδήποτε ζύγισε πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Νέα γνωριμία. Νέα γνωριμία δεν θα κάνεις, θα κάνεις όμως νέα σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα βρει το θάρρος και θα σου ανοιχτεί πρόσωπο, που ως τώρα σου εμφάνιζε μόνο τη φιλική του πλευρά. Από καιρό έχει θερμές βλέψεις για σένα και στο κρύβει, τώρα θα γραπωθεί από μια αυθόρμητη κίνηση σου, θα σου αποκαλύψει τι ακριβώς νιώθει και τι προσμένει.

Σχέση –Γάμος. Τυχαίο συμβάν θα δώσει το έναυσμα παρακινώντας το ταίρι σου να σου αποκαλύψει κάποιες κρυφές του σκέψεις. Θα ανακαλύψεις και θα εντοπίσεις καταστάσεις που ως τώρα ήταν μπερδεμένες και δεν μπορούσες να καταλάβεις τι ακριβώς συνέβαινε. Με λίγα λόγια θα εξηγήσεις τα ανεξήγητα με τελική κατάληξη την ηρεμία και την ισορροπία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Θα βρεις τον τρόπο να φέρεις το παλιό σου ταίρι πίσω. Λίγο η γοητεία στο στυλ σου, λίγο η γλυκομίλητη συμπεριφορά σου, θα την τουμπάρεις την κατάσταση. Δεν θα αντισταθεί στα προτερήματα σου, θα κάνει στην άκρη τα ελαττώματα σου και θα σταθεί μόνο στα θελκτικά σου στοιχεία.

Νέα γνωριμία. Θα το μαγέψεις το πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σου. Απ την αρχή που θα δεις αυτό το ελκυστικό άτομο θα κολλήσεις το βλέμμα σου επάνω του και εκείνο θα μαγνητιστεί από την έλξη που θα νιώσει για σένα. Δεν θα είναι μια περαστική γνωριμία, θα γίνει δεσμός μακροχρόνιος με δυνατά αμοιβαία αισθήματα.

Σχέση – Γάμος. Με διπλωματία, σύνεση και επεξηγηματική στάση, θα καταφέρεις να οδηγήσεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Στην παρούσα φάση θα γίνει αυτό που θέλεις εσύ, θα βρεις τον σωστό τρόπο επικοινωνίας, θα περάσεις το δικό σου, και μάλιστα με τρόπο που το ταίρι σου δεν θα καταλάβει καν πως έχει υποκύψει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Επειδή η καρδιά σου θα είναι μπερδεμένη, η στάση σου ατίθαση, και το παρουσιαστικό σου ιδιαιτέρως ελκυστικό, γι αυτό θα βιαστώ να σου πω το εξής, αν το παίξεις σε διπλό ταμπλό τότε θα τα βρεις μπαστούνια. Θα λάβεις πρόταση επανασύνδεσης, αν όντως θέλεις να τα βρεις με το πρώην ταίρι σου τότε μην ανοιχτείς σε δεύτερο άτομο.

Νέα γνωριμία. Απαραιτήτως αναγκαία θα είναι για σένα η νέα γνωριμία και επειδή η τύχη αγάπα τους τολμηρούς γι αυτό εντελώς απρόοπτα θα έρθει και θα σταθεί μπροστά σου πρόσωπο όμορφης εμφάνισης, γοητευτικής παρουσίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητο, θα το δεις, θα το φλερτάρεις και είναι πολύ πιθανό το ίδιο βράδυ να βρεθείς μαζί του σε ραντεβού για δύο.

Σχέση – Γάμος. Επαναστατική θα είναι η διάθεση σου, το νου σου στις σπασμωδικές ενέργειες. Θα νιώσεις την ανάγκη να ανανεωθείς να βγεις από την πίεση και την ρουτίνα. Προσοχή στις επιπόλαιες ή εν βρασμώ αποφάσεις, για τυχόν ριζοσπαστικές κινήσεις, θυμήσου πως κοιμόμαστε έτσι όπως στρώνουμε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Τυχαίο γεγονός θα σε ενώσει με πρόσωπο από τα παλιά. Ίσως αυτή τη στιγμή να θεωρείς πως το παρελθόν σου έχει λήξει, ωστόσο τα γεγονότα θα σου φέρουν νέο άνοιγμα με μια παρελθοντική σου αγάπη. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για μια ανεκπλήρωτη σχέση που μέσα στην τωρινή εβδομάδα η τύχη θα σε βοηθήσει να την ολοκληρώσεις.

Νέα γνωριμία. Ίσως να σε καλέσουν κάπου με κόσμο, ίσως εντελώς τυχαία να παραβρεθείς σε χώρο με πολυκοσμία, πάντως μέσα στο πλήθος θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο ιδιαιτέρως εμφανίσιμο. Θα το ερωτευτείς, θα σε ιντριγκάρει από τα πρώτα βλέμματα, η συνομιλία σας δεν θα παραμένει σε φιλικό πλαίσιο. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα σημειωθεί αρχή νέας σχέσης.

Σχέση- γάμος. Κλείνει το στάδιο των τσακωμών και των εντάσεων, εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο ειρηνική. Αμοιβαία έλξη και αλληλοκατανόηση, θα είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα ισορροπήσετε, θα αγαπηθείτε, όλα αυτά θα προκύψουν από ένα τυχαίο γεγονός που θα σας ωθήσει σε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση. Θα την κερδίσεις τη μάχη, θα πιέσεις για ξεκαθάρισμα, θα τα πεις έξω από τα δόντια και η κατάληξη θα είναι υπέρ σου. Εσύ με δική σου κίνηση θα καλέσεις το πρώην σου σε προσωπικό τετ α τετ και θα καταφέρεις να επιβάλεις την τάξη. Από τα μέσα της εβδομάδας θα στρωθεί δρόμος για επανένωση.

Νέα γνωριμία. Δεν θα είναι δύσκολο να κάνεις νέα γνωριμία, το δύσκολο θα είναι το πρόσωπο που θα γνωρίσεις να σου αρέσει και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σου. Καλό θα είναι να μην τοποθετήσεις πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου, κάποια στιγμή θα αισθανθείς πως είναι προτιμότερο να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου παρά να κρατάς το ποτήρι σου άδειο.

Σχέση –Γάμος. Τα πάνω σου θα πάρεις, θα επιβληθείς με το γάντι και θα υπερισχύσεις με τρόπο διπλωματικό. Το ταίρι σου θα υποκύψει και θα ακολουθήσει τη δική σου κατεύθυνση ή τακτική, ωστόσο το νου σου στα πλάγια χτυπήματα. Σε αγαπάει σε εκτιμάει, αλλά σε περίπτωση πίεσης, να ξέρεις πως θα βρεις αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Αισιοδοξία θα σου φέρει η τηλεφωνική συνομιλία που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου. Δεν θα κομπιάσει, ούτε θα σου κρύψει τα αισθήματα του, η στάση του θα είναι τόσο άμεση που θα σε αιφνιδιάσει. Με το καλησπέρα θα σου ζητήσει ραντεβού και αν το δεχτείς τότε η συνάντηση θα κλείσει με επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία. Πριν σε κοιτάξει στα μάτια πρώτα θα σου ρίξει ένα βλέμμα απ πάνω μέχρι κάτω και σε διαβεβαιώνω πως οι εντυπώσεις που θα αφήσεις θα είναι οι καλύτερες. Θα εντυπωσιάσεις πρόσωπο που θα σε εξιτάρει η πρόσχαρη και εκδηλωτική του συμπεριφορά. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις νέα γνωριμία!

Σχέση – Γάμος. Τώρα θα προκύψει το συμβάν που θα καθοδηγήσει τις κινήσεις και τα όνειρα σου. Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα ανοίξει το μέλλον σου, θα κατευθύνει εσένα και το αγαπημένο σου ταίρι σε σταθερά μονοπάτια. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να παρθεί απόφαση για δεσμευτικές και επίσημες κοινοποιήσεις.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Για το δικό σου καλό θα δουλέψει η τύχη, θα σε ανταμώσει με πρώην ταίρι σου. Δεν θα είναι άτομο από το μακρινό παρελθόν σου, είναι πολύ πιθανόν να πρόκειται για το τελευταίο σου ταίρι. Με χειραψία θα ξεκινήσετε, με φιλιά και αγκαλιές θα καταλήξετε. Η αμοιβαία σας έλξη θα σε κάνει να ξεχάσεις τις κακές στιγμές και να ξεκινήσεις το έργο και πάλι από την αρχή.

Νέα γνωριμία. Για εσένα που προσμένεις πολύ καιρό την νέα γνωριμία, ετοιμάσου καταφθάνει! Μέσα στην εβδομάδα προς το τέλος των ημερών, κάπου θα σε καλέσουν ή κάπου θα βρεθείς σε καινούριο μη γνώριμο χώρο, και εκεί θα γίνει το μοιραίο! Θα σου συστήσουν πρόσωπο που οι πρώτες σας κουβέντες θα ανοίξουν πορεία συστηματικών επαφών.

Σχέση- γάμος. Χαρά θα πάρεις και εσύ και το ταίρι σου. Θα αναζωογονηθείτε, θα ανανεωθείτε, θα ξεκινήσετε πορεία επίσημων δεσμεύσεων. Ένα γεγονός θα σε κάνει να αισθανθείς πως κέρδισες επιτέλους την εύνοια της τύχης, πως ανταμείφτηκες για τους κόπους σου. Τώρα θα περάσεις σε καινούργιο στάδιο, αυτό που θα νιώσεις θα είναι αισιοδοξία και ευτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση. Από τυχαίο γεγονός εσύ και το πρώην ταίρι σου θα βρεθείτε αντικριστά, να αλληλοκοιτάζεστε. Φυσικά και θα ανοίξετε κουβέντα, φυσικά και θα την πάτε σε προσωπικό επίπεδο. Και από τις δυο πλευρές θα υπάρξει επιθυμία επανένωσης, την ίδια μέρα σε βραδινή ώρα θα γίνει μεταξύ σας συμφιλιωτικό ραντεβού.

Νέα γνωριμία. Μην παίρνεις σβάρνα τα πάρτυ, τα μπαρ και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, την νέα γνωριμία θα την κάνεις σε δικό σου προσωπικό χώρο εκεί που κινείσαι σχεδόν καθημερινά. Ίσως να είναι στον επαγγελματικό σου χώρο ή κοντά στο σπίτι σου, πάντως μπροστά σου θα εμφανιστεί, θα σου κλέψει την καρδιά, στο χέρι σου θα είναι η προοπτική σταθερής σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Ευχάριστο γεγονός θα προκύψει μέσα στη σχέση σου, θα πάρεις πολύ μεγάλη χαρά. Από ένα βάρος θα απαλλαγείς και εσύ και το ταίρι σου, θα πάρει ανάσα ο δεσμός σου. Δεν αποκλείεται να ανοιχτεί κουβέντα για δεσμευτική πορεία, η εβδομάδα σου θα έχει ευχάριστες εκπλήξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Πάρε το τιμόνι στα χέρια σου γιατί αν το αφήσεις στο πρώην ταίρι σου δεν θα δεις άνοιγμα επανασύνδεσης. Σε αγαπάει, σε σκέπτεται, αλλά έχει καθίσει με σταυρωμένα χέρια και περιμένει εσένα. Δύο είναι οι επιλογές σου, ή να τρενάρεις τον χωρισμό ή να αρπάξεις την υπόθεση από τα μαλλιά ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Νέα γνωριμία. Είσαι χαρακτήρας που το αξιοποιείς το μοιραίο και το απρόβλεπτο. Πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να πιάσεις κουβέντα με το ελκυστικό πρόσωπο που θα κεντρίσει την προσοχή σου. Ξεκίνα εσύ να μιλάς περί ανεμών και υδάτων και η αμοιβαία έλξη πολύ γρήγορα θα σας οδηγήσει σε προσωπική συζήτηση.

Σχέση- Γάμος. Πάρε τις πρωτοβουλίες σου, το αποτέλεσμα που θέλεις μέσα στη σχέση σου θα το φέρουν οι δικές σου κινήσεις. Το ταίρι σου θα τα αφήσει όλα επάνω σου , θα περιμένει εσύ να αποφασίσεις, εσύ να αναλάβεις την ευθύνη ή το ρίσκο. Σε περίπτωση που χρειάζεται κάποιος να βγάλει το φίδι από την τρύπα, αυτός θα είσαι εσύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση. Καμιά φορά τα καβγαδάκια ανανεώνουν τους δεσμούς αγάπης σε ένα ζευγάρι γι αυτό μην αγχωθείς αν νιώσεις πως το σκοινί τεντώθηκε επικίνδυνα. Μπορεί να υπάρχει απόσταση και να νιώθεις την απειλή του οριστικού χωρισμού αλλά η ένταση θα μετατραπεί σε αναζωπύρωση, και η ρήξη θα φέρει τελικά ένωση.

Νέα γνωριμία. Ίσως να έχεις απογοητευτεί και να πιστεύεις πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις τον άνθρωπο σου, αλλά μην βαλτώνεις, άσε τον πάτο για άλλους. Θα σε ανανεώσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις και σου φανερώνω πως θα είναι άξιο και ανάλογο του χαρακτήρα σου.

Σχέση- γάμος. Σε περίπτωση που ειπώθηκαν σκληρές κουβέντες ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, δεν πειράζει , μη τα βλέπεις όλα μαύρα, το καθετί έχει και τη θετική του πλευρά. Η εκρήξεις θα βγάλουν αλήθειες στη φόρα, θα μάθετε και οι δυο σας που αξίζει να δίνετε σημασία και που να αδιαφορείτε. Βγάλε από το μυαλό σου την προοπτική του χωρισμού, τίποτα δε θα τερματίσει άδοξα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΔΥΝΑΜΗ

Επανασύνδεση. Θα βρεις τη δύναμη να εναντιωθείς σε ό,τι βαραίνει την ψυχολογία σας. Αν αυτό που σε στεναχωρεί είναι ο χωρισμός σου, τότε θα αναλάβεις το θαρραλέο βήμα της συγχώρεσης και θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου. Αν όμως αυτό που σε βαραίνει είναι η ίδια σου η σχέση, τότε θα βρεις την δύναμη να δώσεις οριστικό τέρμα.

Νέα γνωριμία . Δυναμική στάση θα δείξεις στο εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σε φλερτάρει. Αποφασιστική άμεση και τολμηρή θα είναι η συμπεριφορά σου γι αυτό και δεν θα χαθεί πολύτιμος χρόνος. Η πρώτη σας χειραψία θα έχει κατάληξη προσωπικού ραντεβού και μάλιστα είναι πολύ πιθανό η κατάληξη να έρθει από δική σου πρωτοβουλία.

Σχέση – Γάμος. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να σε πτοήσουν τα καβγαδάκια ούτε καν τη διάθεση δε θα σου ρίξουν. Λίγο ο εσωτερικός σου δυναμισμός, λίγο η επιλογή σου να τα δεις όλα από την χιουμοριστική τους άποψη, θα σε βοηθήσουν να προσπεράσεις τις γκρίνιες και τα παράπονα με τρόπο εντελώς ανέπαφο.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση. Θα ερωτευτείς πρώην ταίρι σου! Με πρόσωπο από το μακρινό σου παρελθόν θα ξανά ανάψει σπίθα μεταξύ σας. Το ελκυστικό στυλ που θα διαθέτει, οι αλλαγές στον τρόπο συμπεριφορά του, η ωριμότητα στο χαρακτήρα του, όλα αυτά μαζί θα σε κάνουν να νιώσεις πως η δεύτερη αρχή, αυτήν τη φορά, θα πιάσει τόπο.

Νέα γνωριμία. Από την πρώτη ματιά θα αισθανθείς πως υπάρχει ηλεκτρισμός μεταξύ σας , η διαίσθηση και η αντίληψη σου θα είναι σωστή. Η δύναμη της έλξης θα σας φέρει σε αυθόρμητη συνομιλία που πολύ γρήγορα η κουβέντα σας θα κλείσει με πρόταση για ραντεβού. Έρχεται νέα γνωριμία κεραυνοβόλου έρωτα!

Σχέση – Γάμος. Θα τα βρεις με το ταίρι σου, αν τσακώθηκες η ένταση θα τερματίσει με καινούργιες υποσχέσεις αγάπης, η κόντρα και τα νεύρα θα μετατραπούν σε έλξη ίσως και πάθος. Από την μια στιγμή στην άλλη θα φουντώσουν και πάλι οι αισθήσεις σας, προμηνύεται μια ιδιαιτέρως θερμή εβδομάδα!

Έλσα Κάραλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-08-2019 06:01:00