blank
 
blank

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 26/8 ως 1/9/2019.

 
Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 26/8 ως 1/9/2019.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια, της εβδομάδας 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου 2019, από την κορυφαία Ταρωμάντη Έλσα Κάραλη.

Sponsored Links

Αστρολογικό Ταρώ της εβδομάδας 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου 2019.

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση. Η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα είναι έντονη ίσως και εκρηκτική, ωστόσο δεν θα παρατείνει τον χωρισμό σας. Ναι μεν οι απόψεις σας θα αντικρουστούν, τα λόγια σας θα είναι αιχμηρά, όμως στο τέλος αυτό που θα υπερισχύσει θα είναι η αμοιβαία σας έλξη. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με επανένωση!

Νέα γνωριμία. Για σένα που έχεις τελειώσει με την προηγούμενη σου σχέση εδώ και καιρό, θα χτυπήσει καμπανάκι και μάλιστα θα είναι ξαφνικό και αιφνιδιαστικό. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα συναντήσεις σε ανυποψίαστο χώρο. Τα συμβάντα θα σας φέρουν σε συνομιλία, η οικειότητα ανάμεσα σας θα οδηγήσει σε προσωπική συζήτηση. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού!

Σχέση- γάμος. Εσύ και το ταίρι σου είστε διαφορετικοί χαρακτήρες, οι αντιθέσεις σας είναι αρκετές, ωστόσο στα δύσκολα αυτό που υπερισχύει είναι η χημεία σας. Στην παρούσα φάση θα αφήσετε στην άκρη εντάσεις και εγωισμούς, θα εστιάσετε στα αισθήματα σας, επιπλέον θα πάρετε μια σοβαρή απόφαση που θα αφορά το κοινό σας μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Προσοχή στις σπασμωδικές κινήσεις και στις βιαστικές ή επιπόλαιες αποφάσεις. Η στάση σου θα είναι αυθόρμητη, ορμητική, ωστόσο οι δυναμικές σου κινήσεις θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες. Αν θέλεις να περάσεις σε άμεσες προτάσεις καλό θα είναι πρώτα να συνειδητοποιήσεις τι είδους αισθήματα τρέφεις για το πρώην ταίρι σου.

Νέα γνωριμία. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε εντυπωσιάσει σε τέτοιο βαθμό, που ουσιαστικά θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις δυνάμεις. Θα αποκτήσεις ορμή και δυναμισμό, θα ερωτευτείς και θα βαδίσεις μπροστά, στόχος σου θα είναι να ζήσεις αυτή την καινούργια σχέση που θα προκύψει με πάθος και χωρίς αναστολές.

Σχέση – Γάμος. Επαναστατική θα είναι η διάθεση σου, εξάρσεις θα σημειωθούν από την πλευρά σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου προκειμένου να αλλάξεις το κατεστημένο της σχέση σου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι δυναμικές, τολμηρές ίσως και ακραίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Φεύγει το εμπόδιο ή ο λόγος που σε κρατά χώρια με το πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, τα τυχαία γεγονότα θα λύσουν τους κόμπους, δεν θα υφίστανται πλέον η αιτία που σας οδήγησε στον χωρισμό. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σου, θα κερδίσεις αυτό που δικαιωματικά σου ανήκει.

Νέα γνωριμία.  Καταφθάνει πρόσωπο που δεν αποκλείεται να γίνει το έτερον ήμισυ σου. Από την αρχή της γνωριμίας σας θα νιώσεις οικειότητα και έλξη, θα αισθανθείς πως αυτό το άτομο δεν θα είναι καθόλου περιστατικό στη ζωή σου. Όντως η διαίσθηση σου θα βγει αληθινή, η γοητεία του θα σε εντυπωσιάσει, ο χαρακτήρας που θα έχει θα συμπληρώνει τον δικό σου.

Σχέση- γάμος. Αυτό που σε προβληματίζει και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις ή να εξελιχτείς, λήγει. Έρχεται χαρμόσυνο γεγονός που θα σε βγάλει από την ανασφάλεια και τη στασιμότητα, εσύ και το ταίρι σου θα ξεκινήσετε πορεία μελλοντικής προοπτικής. Βάζετε μπρος καινούργια σχέδια, καινούργια όνειρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Μπροστά σου θα εμφανιστεί το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Από τυχαίο συμβάν θα βρεθείς εσύ και το πρώην ταίρι σου την ίδια στιγμή στον ίδιο χώρο. Θα είναι μια τυχερή και δημιουργική αντάμωση, τα λόγια σας θα είναι αυθόρμητα και ειλικρινά. Με χαρά θα κλείσει η επαφή σας, η κατάληξη θα είναι γρήγορη επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία. Ενδέχεται να μην είναι εντελώς ολοκαίνουργιο το πρόσωπο που θα σου ζητήσει ραντεβού. Ίσως κάπου κάποτε να είχατε συναντηθεί, πάντως τώρα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις επαφές σας. Αμοιβαία θα είναι η έλξη σας, κοινή η επιθυμία σας για σχέση, από το δεύτερο κιόλας ραντεβού θα καταλήξετε σε έναρξη σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος. Μέσα στο εξαήμερο θα δοθεί αφορμή που θα ανοίξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου δίοδο δεσμευτικών υποσχέσεων.  Κάτι πολύ ευχάριστο θα προκύψει που θα βγάλει από τον δρόμο σας τα εμπόδια και θα αρχίσετε σοβαρές συζητήσεις γύρω από θέματα επισημοποίησης. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με χαρά και έντονη αισιοδοξία, τώρα θα δημιουργηθεί βάση για νέα μελλοντικά όνειρα.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση.  Καταφθάνουν αισιόδοξα ανοίγματα, τα γεγονότα θα σου δώσουν την ευκαιρία να τερματίσεις ό,τι αρνητικό συνέβηκε ως τώρα ανάμεσα σε εσένα και το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει συμβάν που θα σε πείσει πως με αυτό το άτομο γνωριστήκατε για να διανύσετε μαζί πορεία μακροχρόνιας αγάπης.

Νέα γνωριμία. Τώρα θα διαγράψεις οριστικά τα παλιά, ανοίγεται καινούργιο κεφαλαίο στη ζωή σου. Τα τυχαία συμβάντα και οι περίεργες συγκυρίες που θα προκύψουν μέσα στο εξαήμερο, θα σε οδηγήσουν μπροστά σε ένα γοητευτικό πρόσωπο που βήμα βήμα θα γίνει το σταθερό σου ταίρι. Αυτή η γνωριμία θα πάρει δεσμευτικές και μόνιμες διαστάσεις.

Σχέση- γάμος. Λήγει το στάδιο της αναμονής, καταφθάνει γεγονός που εσύ και το ταίρι σου το περιμένατε καρτερικά και με αγωνία. Μια κοινή σας επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα, θα χαρείτε, θα νιώσετε ευτυχισμένοι. Έρχονται αισιόδοξα και ελπιδοφόρα συμβάντα, τώρα βάζετε μπρος για καινούργια σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Με επιμονή και πρακτικό μυαλό θα φτάσεις στον στόχο σου, αν θέλεις να επανασυνδεθείς με το πρώην ταίρι σου θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις την ευκαιρία που θα σου δοθεί. Αν έχεις σταθερά και δυνατά αισθήματα πέρνα σε υποσχέσεις, το πρόσωπο που αγαπάς θα σε εμπιστευτεί, θα κάνει το βήμα να περάσει σε εξομολογήσεις.

Νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από την ελκυστική σου παρουσία. Διακριτικές θα είναι οι κινήσεις του, αν δώσεις το πράσινο φως τότε θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει. Εσείς οι δύο θα πιάσετε την κουβέντα μόνο αν υπάρξει από σένα το κατάλληλο νεύμα ή σινιάλο, επειδή θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον δώσε το ανάλογο περιθώριο προσέγγισης.

Σχέση – Γάμος. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα συγκαταβατικό θα είναι το ταίρι σου, οι εξέλιξη θα εξαρτηθεί από την δική σου στάση. Αν  και εσύ με την σειρά σου φερθείς συγκαταβατικά και πρόθυμα τότε θα προκύψει η απαιτουμένη ηρεμία και ισορροπία, πέρνα σε άμεσες προτάσεις θα λάβεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ανέλπιστο τηλεφώνημα θα σε ξαφνιάσει.  Η ειλικρίνεια με την οποία θα σου μιλήσει θα του δώσει το εισιτήριο της επανασύνδεσης, εσείς οι δυο θα τα ξανά βρείτε, θα είναι σοφή η κοινή σας απόφαση να αποφύγετε τα ίδια λάθη.

Νέα γνωριμία. Αν αναζητάς καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί μπροστά σου και θα έχει εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Θα την πιάσετε την κουβέντα, θα βρεθεί ο λόγος που θα σας φέρει σε συνομιλία, το προσωπικό ραντεβού θα έρθει πολύ νωρίτερα από ότι θα το υπολογίζεις. Αυτό το πρόσωπο θα σε γοητεύσει και δε θα σε απογοητεύσει, άσε τον ενθουσιασμό να σε συνεπάρει όλα θα πάνε μια χαρά!

Σχέση- Γάμος. Μήπως περιμένεις κάποια απάντηση; Έρχονται ξαφνικά και θετικά μαντάτα, αυτό που ελπίζεις θα γίνει πράξη, θα πάρεις μεγάλη χαρά. Μέσα στην εβδομάδα θα δοθεί άνοιγμα θα καταφέρεις να δραπετεύσεις από την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Ανοίγει η καρδιά σου, απάλλασσε από ψυχολογικό βάρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η αφορμή που θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, σου δίνω τη συμβουλή να μην αφήσεις την ευκαιρία να σου ξεφύγει. Πάρε την απόφαση να συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, πέρνα σε ουσιαστικές προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβεις δεν θα είναι αρνητικές.

Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή και το βλέμμα του επάνω σου,  οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, στο χέρι σου θα είναι η καινούργια γνωριμία. Γοητευτική θα βρεις την εξωτερική του εμφάνιση, αν δεν κρατήσεις στάση αδιάφορη και αν βρεις τρόπο να δώσεις το πράσινο φως, τότε ετοιμάσου αυτή η καινούργια γνωριμία θα καταλήξει σε ραντεβού που θα φέρει έναρξη σχέσης.

Σχέση- Γάμος. Σε περίπτωση που έχεις τσακωθεί με το ταίρι σου στείλε σήμα ανακωχής, οι καταστάσεις θα εξελιχτούν ανάλογα με το προς τα που εσύ θα τις κατευθύνεις. Με λίγα λόγια μέσα στην τωρινή εβδομάδα τα ηνία θα είναι στα χέρια σου, εσύ θα κρατάς τα γκέμια, όλα θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Καταφθάνουν συμβάντα σμίξης, πέφτει ο τοίχος που σας χώριζε με το ταίρι σου. Αν η απόσταση σας οφείλεται σε παρεξήγηση ή σε ηθικούς φραγμούς ή σε κάποιον άδικο λόγο, τώρα η τύχη θα σταθεί στο πλάι σου. Απρόοπτα γεγονότα ευχάριστης κατάληξης θα  ανοίξουν δρόμο επανασύνδεσης.

Νέα γνωριμία. Θα ενθουσιαστείς και θα ερωτευτείς, ετοιμάσου καταφθάνει γνωριμία που θα εξελιχτεί σε σχέση ζωής.  Σε απρόσμενη στιγμή, σε τυχαίο χώρο, αντικριστά θα βρεθείς με όμορφο γοητευτικό πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σου, θα σε ξαφνιάσει η θερμή πρόταση για ραντεβού που θα σου ζητήσει. Σε διαβεβαιώνω πως το αποτέλεσμα θα είναι δεσμός μακροχρόνιας πορείας.

Σχέση –Γάμος. Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση ετοιμάσου έρχονται δεσμεύσεις. Θα  λάβεις αυτό που προσμένεις, η πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου θα ανοίξει δίοδο μελλοντικής εξέλιξης. Θα αναζωογονηθείς, θα ανανεωθείς, θα πάρεις τα πάνω σου, μια ενδόμυχη σου επιθυμία μπαίνει σε τροχιά πραγματοποίησης, τώρα όλα ολοκληρώνονται.

ΣΕ ΑΦΟΡΑ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ! ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση. Φίλε μου Αιγόκερε, το νου σου η κρίση σου δε θα είναι σωστή, θα την επισκιάζουν λανθασμένα συμπεράσματα. Θα αποδειχτεί λάθος αν νομίζεις πως η αδιαφορία θα κάνει το πρώην ταίρι σου να λυγίσει. Στην προκειμένη φάση η αντίληψη σου θα παρουσιάζει κενά, κάποιες καταστάσεις θα τις ερμηνεύσεις πατώντας σε διαστρεβλωμένα παραδείγματα.

Νέα γνωριμία.  Θα σε εξιτάρει η ομορφιά που θα έχει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αλλά σίγουρα θα αξίζει να αφεθείς ψυχή και σώματι;  Σου δίνω τη συμβουλή να ερευνήσεις πολύ καλά τις καταστάσεις, μη δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη στο φαινομενικό, ίσως αυτό που θα βλέπεις να είναι καμουφλαρισμένο και όχι απολύτως πραγματικό.

Σχέση- γάμος. Σκοτεινό και θολό θα είναι το τοπίο μέσα στη σχέση σου, για την ώρα δε θα μπορέσεις να εξηγήσεις τα τυχόν ανεξήγητα. Μη στηριχτείς σε υποψίες, μη πράξεις βάσει υποθέσεων, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις τις απτές αποδείξεις. Άσε τον χρόνο να κυλήσει, απέφυγε συμπεράσματα και τελεσίδικες αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση. Ετοιμάσου να προϋπαντήσεις το πρώην ταίρι σου,  έρχεται με βλέψεις δεσμευτικής επανασύνδεσης. Θα την ακούσεις την πρόταση για επανένωση, σε περίπτωση που ξαφνιαστείς και μπερδευτείς άκου τη διαίσθηση σου, θα είναι ο σωστός οδηγός. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές, απρόοπτες, και με ελπιδοφόρα πορεία.

Νέα γνωριμία. Θα σου αποκαλυφθεί πρόσωπο που από καιρό σε θαυμάζει, σε εκτιμά, και διατηρεί για σένα ιδιαιτέρως θερμά αισθήματα. Το γνωρίζεις φυσιογνωμικά αυτό το άτομο και δεν σου είναι καθόλου αδιάφορο. Μέσα στην εβδομάδα θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε ακόμα καλύτερα, το ραντεβού που θα προκύψει μεταξύ σας κλείσει με τους καλυτέρους οιωνούς!

Σχέση- γάμος. Τώρα θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε δύσκολα ζητήματα που από καιρό ταλαιπωρούν εσένα και το ταίρι σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τη σχέση σου σε ένα πιο βάσιμο ίσως και πιο επίσημο στάδιο. Σε περίπτωση που μέσα στην εβδομάδα νιώσεις την επιθυμία να επισημοποιήσεις τον δεσμό σου προχώρα σε ανάλογα βήματα, δε θα πάρεις αρνητική απάντηση.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σε ωθήσουν στο να επανεξετάσεις το θέμα της επανασύνδεσης. Ένα τυχαίο γεγονός θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως θα είναι λάθος αν επανασυνδεθείς από ανασφάλεια και όχι επειδή η πρώην σχέση σου αξίζει όντως τη δεύτερη ευκαιρία. Μέσα στην εβδομάδα θα αλλάξεις γνώμη, θα σκεφτείς και θα αποφάσεις σωστά.

Νέα γνωριμία. Θα καταφέρεις να εναντιωθείς στην φοβία σου για το αβέβαιο και το άγνωστο, θα βρεις τη τόλμη να κάνεις μια νέα αρχή και θα σου βγει σε καλό. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα βρει ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σου, δείξε το ενδιαφέρον σου χωρίς ενδοιασμούς, οι επαφές που θα ξεκινήσετε θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου.

Σχέση –Γάμος. Με αποφασιστικότητα θα εκφράσεις παράπονα και επιθυμίες, με δυναμικό τρόπο θα διεκδικήσεις και δεν πρόκειται να απογοητευτείς. Μέσα στην εβδομάδα τα αποκαλυπτικά γεγονότα θα σου δώσουν ώθηση, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που τον τελευταίο καιρό σου δημιουργούν ανασφάλειες.

Έλσα Κάραλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-08-2019 06:01:00